Thursday, February 27, 2020

PERTEMPURAN SEBENAR BARU BERMULAhttps://bankami.blogspot.com/2020/02/anwar-mula-tunjuk-belang-sebenar.html


Perancangan asal?

9 comments:

 1. saya menunggu nunggu je komen saudara john doe. sy menunggu klimaks..sy menunggu darurat. sy ikuti john doe dari dulu lg...skrg baru bersuara kerana sgt saspens...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terima kasih sis kerana mengikuti tulisan saya. Tengok sekeliling dan tiada siapa dapat menafikan bahawa suhu politik semasa memang menunjukkan kita sedang dibawa ke klimaks.

   Dengan izin Allah, Tun akan kekal menang sebelum akhirnya mereka menang mutlak di klimaks.

   Wallahu a'lam.

   Delete
  2. i hope john doe pd hari tun m mengetuai pasukan panji panji hitam .. pd masa bani mim menerima isyarat utk berjihad sbg tentera al mahdi, am able to know u in person, u reveal ur self.. sy dpt rasa john doe akn mati sbg syuhada.. aamiin. al the while when am embrace tun mahathir gila gila, people also tot am crazy ..but when i started following u.. u are the craziest. haha. sis nur

   Delete
  3. In shaa Allah sis Nur,

   When Tun makes his final call to Bani Mim to accompany him at The Grand Finale Battle between good and evil at Putrajaya I will answer the call and reveal my true identity to everyone.

   The only person who can stop me from answering the said call is my own father.

   I've said it many times and let me say it again; I have not an iota of doubt that Tun Mahathir is indeed The Carrier of The Black Banners From The East mentioned in few hadith of the holy prophet about 'The End of Times', and therefore I have not an iota of doubt that his team will emerge triumphant at The Grand Final Battle, in shaa Allah.

   I may be wrong but until I am proven wrong, I will have all the reasons to believe that I am not wrong when I say that Tun is indeed the prophesized figure.

   Time will definitely give the definite answer.

   Wallahu a'lam.

   Delete
 2. Pertempuran klimak telahpun sampai ke kemuncaknya.. Perlantiklan Tun M sbg Perdana Menteri interim membuatkannya tiada tandingan.. Walaupun sementara itulah penghujung kpd segala kekuasaan.. Pentadbir Tunggal...

  ReplyDelete
  Replies
  1. In shaa Allah.

   Dengan runtuhnya kerajaan PH1 (Pakatan Harapan), maka kita sedang melalui fasa perantaraan iaitulah Kerajaan Interim Ta-Mim (Ta untuk Tun dan Mim untuk Mahathir) sebelum kerajaan PH2 (Panji Hitam) mengambil alih.

   Dua daripadanya telah membuktikan Tun kekal menang dan kekal PM, in shaa Allah yang ketiga (PH2) akan memuktamadkan Tun dan pasukannya sebagai pemenang mutlak dan Tun kekal PM.

   Wallahu a'lam.

   Delete
 3. Majlis Raja Raja Melayu akan bersidang pada hari Jumaat (28 Februari 2020) untuk memuktamadkan tindakan yang perlu diambil bagi mengakhiri kemelut politik tanah air yang dimulakan oleh Dr. Mahathir sendiri.

  Jadi tidak perlulah Dr. Mahathir membayangkan bahawa kononnya Dewan Rakyat akan dipanggil bersidang pada 2 Mac 2020 untuk menentukan siapakah yang akan dilantik sebagai Perdana Menteri melalui undian Ahli Dewan Rakyat, janganlah mendahului Majlis Raja Raja Melayu.

  Belajarlah menghormati orang lain, lebih lagi Majlis Raja Raja Melayu.

  Tidak perlu lagi menggunakan alasan rakyat dan negara untuk menyembunyikan niat peribadi yang tamakkan kuasa kerana kebanyakan rakyat sudah tahu helah jijik itu.

  Apa keperluannya tergesa-gesa mengumumkan pelan rangsangan ekonomi tersebut sedangkan keputusan Majlis Raja Raja Melayu pada 26 Februari nanti akan menamatkan kemelut politik yang beliau sendiri mulakan?

  Bukankah sekiranya benar Dewan Rakyat akan dipanggil bersidang pada hari Isnin (2 Mac 2020) untuk menentukan siapa yang akan dipilih sebagai Perdana Menteri, bukan Dr. Mahathir yang dilantik atau Dewan Rakyat tidak dapat buat keputusan dan pilihanraya umum diadakan maka pelan rangsangan ekonomi itu sudah tidak relevan lagi?

  Cukup-cukuplah memperbodohkan rakyat selama 22+2 tahun, kerana sebarang usaha untuk terus memperbodohkan rakyat hanya akan menampakkan sifat tamak kuasa dan kebodohan Dr. Mahathir sendiri!!!

  ReplyDelete
 4. Hahaha.. Amik ngko! Terbaik la 10:09:00 PM

  ReplyDelete