Monday, March 30, 2020

Duit hilang RM250,000 bukan milik Bersatu: Syed Saddiq

Duit hilang RM250,000 bukan milik Bersatu: Syed Saddiq: SHAH ALAM – Bekas Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman semalam membuat laporan di Balai Polis Sungai Way berhubung kehilangan wang RM250,000 di kediamannya dekat Petaling Jaya, Selangor.

13 comments:

  1. budak ni dah kantoi..
    simpan duit dl peti besi dirumah...kenapa tak simpan dalam bank??
    harap SPRM boleh siasat....

    Satu lagi sumpah DS Najib yang sedang menimpa mereka yg menipu dan memfitnah

    ReplyDelete
  2. Wang simpan dalam peti besi pun hilang???
    Biasanya tuan punya ajer yg simpan nombor kod..
    Macam mana boleh hilang???…rasanya budak ni kurang cerdik kot..
    Lepas tu pergi buat report polis…..
    Skrg ni tengak PKP….dia tak ada dirumah ke??
    Siapa yg datang rumah dia???
    Takkkan Maid dia tahu nombor kod peti besi tu??
    Pelik….ni macam dah kantoi ajer…
    Hehehehe…

    ReplyDelete
  3. Alahaiiiii....

    RM250,000 tu sikit je...kan Sadiq tu anak angkat kesayangan Matdey....Atok sedekah kat dia buat belanja ARMADA lah tu...

    ReplyDelete
  4. SPRM Wajib siasat BUDAK Glamour ni!!!

    ReplyDelete
  5. Duit hilang?....masa PKP pulak tu...

    ReplyDelete
  6. Dalam hal ini kita tak boleh salah org ramai utk buat spekulasi,kerana dia seorang ahli politik baru dan hanya 22 bulan jadi menteri, yang paling penting Syed saddiq berterus terang dgn sejelasnya. Sebaik Sebaik nya kalau ada sesiapa rasa keraguan buka pintu kpd SPRM utk siasat.. Ini yg terbaik... Untuk elak spekulasi.

    ReplyDelete
  7. Logiknya kalau duit NI dari sumber yang tidak sah takkan Sadiqque nak report polis?

    Pengistiharan harta kepada Parlimen, berapa asset SADDIQUE?

    RM250,000.00 bukanlah banyak.. Dan itu bukan dari sumber duit rakyat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM250,000.00 bukanlah banyak..
      Dan itu bukan dari sumber duit rakyat?
      Saja bubuh tanda soal (?) supaya tak kantoi konon tahu semua yg ada dlm bilik SS ye kd. Hahahaha. Cuba kalau berani, buang tanda soal tu? Game kau dh boleh baca la kd.
      Terima kasih kerana sudi siarkan.

      Delete
    2. La aku ingatkan ada 2.5 bilion dalam peti besi tu...

      Delete
    3. Hi hi hi hi..hi..

      Pedih..pedih..sindiran tepat kat muka Najib & Rosmah....!!

      Hi hi hi hi hi....

      Delete
  8. Dua tahun Saddiq jadi menteri dgn elaun cecah rm50K sebulan, sesuailah tu dia ada simpanan rm250 ribu. Lainlah kalau satu billion!.....

    Mungkin dia nak gunakan duit tu untuk tolong pengundi kawasan dia, Muar.

    Muar ni, lebih separuh tanahnya dah jadi tanah Sultan. Jadi, tak boleh tuduh Saddiq buat duit haram. Kerajaankan tak bagi dia duit, dia kata kena guna duit sendiri, tetiba duit hilang!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Punya la backup. Mcm nak gelakpun ada....lawak tahap gaban dia punya kalkulator. Mcm dia pulak duduk dlm peti besi tu bersekali dgn duit yg hilang...

      Delete
  9. Tak usah backup..dolu2 orang mengelak bayar hutang mcm ni la..
    Buat report di rompak..tapi kantoi
    .polis tanya..peti besi tk pecah..nombor tiada sapa tahu..

    ReplyDelete