Friday, April 3, 2020

PH TENTU BOLEH PINJAM LID KALAU ANNUAR MUSA TAK ADA IDEA PEMBANGUNAN KAMPUNG BARU..


6 comments:

  1. Masa BN lagi cerita pembangunan kg Baru....sampai PN pon masih tak ada penyelesaian

    ReplyDelete
  2. Janganlah bagi dgn lid...
    Hari tu klu tak ada polis dah arwah dah mangkuk ayun tu kena belasah...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah tempat mau tunjuk samseng daaa...

      Delete
  3. Bila dia takdlm kera...an. cakap bolih beli rm2000. Skg dah yg berkuasa. Duit tak ada.dgn semua alasan. Dasar suka kencing melaya. Nak tolong bangsa dan ugama konon.
    Org kg. Baru pun tak bolih tolong nak tolong satu negara.Reality is kg. Baru is a stingking slum. 50 year2 from now it will be like a zoo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asal muncul mahdey dlm kerajaan isu kpg baru akan muncul semula.
      Bukan senang nak setel hal kpg baru tu...waris dah bnyk generasu kecuali klu ada syarikat glc atau kerajaan dpt bagi win-win situation antara mrk.
      Satu rumah dan tapaknya ada berpuluh waris nak tuntut. Perlu ada pakar atau kumpulan khusus utk mendengar permasalahan dan cara menanganinya.

      Delete
  4. Biarkan saja Kg. Baru macam tu....nak pembangunan apa lagi!!!

    ReplyDelete