Saturday, November 21, 2020

KENAPA SEKARANG ANWAR TIDAK SERANG MAHATHIR HABIS HABISAN MATI MATIAN SEPERTI BUDAK BERHINGUS PEKAN?

Aku puji dan hormat Anwar jika dia kekal tidak menyerang.

Itu lebih baik dan meminimakan kerosakan pada peluangnya untuk menjadi PM jika masih ada..

Lagipun budak pekan dah jadi budak suruhannya untuk tibai Mahathir.. upah lumayan, lepaskan tengkuk.



10 comments:

  1. Aku memang dah lama hilang hormat 'cara game' semenjak dia plan bertanding mp port dickson. Slps menang pru 2018, sebulan lepas tu dia guna tektik suruh konco2nya jadi tukang ratib pm. Otai refor la..mp2 dia. Dengar Siap bayar press kunun2 press la yg tanya.Cetuskan soalan pasal ganti pm.pelbagai bentuk dan isu. Minggu ni keluar statement psl pm, mggu Depan nuwar counter balik.ayat ' kita beri ruang pd tun..
    Sila tengok dan sindirey kaji dlm media..dia punya game.

    Harini tun sendiri bgtu kebenaran dlm penulisan bhw konco2 selalu desak suruh lepas jawatan. Lama dah dpt baca ini game. Terbaik. Memang tun lepaskan jawatan. Nganga semua puak gay boi penyokong pkr.

    ReplyDelete
  2. aku pelik puak nuar ni .. selain marah madey deme marah jemin
    deme nak sangat tun ambik tindakan kat jemin pasal kes semburit .. tapi tun tak buat apa..

    aku kesian kat atok .. dulu dia ambik tindakan kes liwat orang marah dia
    bila tun tak ambik tindakan dia kena balun juga

    entahlah .. puak nuar ni dah gila aku rasa .. kah kah kah

    ReplyDelete
  3. Kiranya Belanjawan 2021 ditolak dan cadangan mengadakan PRU pula tidak diterima berikutan ancaman Covid19 masih melanda, tentulah pertukaran kerajaan merupakan satu-satunya pilihan yang wajar yang akan dipertimbangkan oleh Yang Dipertuan Agong.

    Tidak mungkin juga usul darurat dapat dikemukakan semula oleh Muhyiddin kerana ia sudah pun ditolak Agong sebelum ini.

    Lebih sakit lagi derita Tun Mahathir kerana usaha menolak Belanjawan 2021 yang boleh membawa kepada pertukaran kerajaan itu berlaku berikutan adanya persamaan perjuangan antara Anwar dengan Najib Razak, kini Pengerusi BNBBC.

    Kedua-dua Anwar dan Najib dilihat senada tidak akan menyokong Belanjawan 2021 jika isu pengeluaran KWSP tidak diberi kebenaran dan moratorium pinjaman bank tidak dilanjutkan.

    Dalam seluruh pembuluh darah Tun Mahathir sekarang, selain Anwar adalah musuhnya sampai mati, Najib juga sudah termasuk dalam kategori yang sama. 25.11.2020 maka pupus lah legasi tak guna ni

    Tajuk Entry blogger bacol ni cuba nak jadi champion membatu api..

    Tapi batu api kureng power brooo


    cuba lagi haahhh..

    kikikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berangan lebih kau ni,Anon 8.47Am. Kau fikir, sesenang itukah....????
      Bajet ditolak, masih ada ruang utk dapatkan duit. Afterall, Menteri kewangan masih orang PN. Dan, adakag DAP akan sokong geng Mahlamah....dap kena fikir juga pasal pengundinya.

      Delete
  4. KD..plz carilh di mana jon dol..lama duk tunggu ramalan ni..panji pun x naik2 lg..KD!!!Jawaplh..jon dol mana?

    ReplyDelete
  5. Ramai kata TDM takut Anwar jadi PM yang kononnya bakal campak TDM ke dalam penjara.

    These people are disinformed and naive beyond reality. To this day TDM never made known in public Azizah's letter to him viz WHO ANWAR IS AND HIS SEXUAL ORIENTATION.

    Anwar keeps quiet and would never try to shame TDM inspite of the latter's negative comments on his leadership. The rest is just academic.....

    ReplyDelete
  6. Itu, blogger uoahan Anwar, MSOtulis hikayat kutuk Tun dalam blignya. Ustaz ni, tak takut dosa ke....malas dah, nak masuk blog dia. Nothing interesting yg boleh buka minda.

    ReplyDelete
  7. Dia tak serang direct. Sebab mungkin dia risaukan sesuatu. Tapi budak budak dia semasa PH baru menang dan PM belum angkat sumoah lagi dah mula buat kacau

    ReplyDelete
  8. Ada orang claim Yussof Qardawi talipon dia, siap put on speaker bila sheikh tu baca doa utk dia.
    Rasanya semua orang dah tau klentong dia. Entah pak arab mabok mana dia upah.

    ReplyDelete