Sunday, September 9, 2018

DESPERADO TERTINGGI

Malaysia Flip Flop

800 instant millionaire in PKR if Azmin wins

by noreply@blogger.com (dian) / Yesterday, 6:48 pm


ttps://www.malaysiakini.com/news/434706
https://www.malaysiakini.com/news/442431
https://www.malaysiakini.com/news/442333

When the Devil enters your home, one is no longer safe.

RM66 billion was officially declared as a Forex loss when Mahathir became the Prime Minister the second time.
http://malaysiaflipflop.blogspot.com/2018/07/perfect-timing-to-steal.html
Yet the media, bloggers and others remain dumb or were they paid off to keep quiet?

Now how will the stolen money be spend"

First indication was Azmin going to Turkey to ask Anwar not to go for the president post in PKR since he is not well. But Anwar is not stupid knowing that the President post is important if he is to succeed in taking over from Mahathir the Prime Minister post.

Second - Azmin promised *a token sum of RM100 million to Anwar for retirement.

Third - Azmin and Zuraida have given an assurance to 800 PKR members they will be given RM1 million each if he (Azmin) wins against Rafizi.

Fourth - Azmin had given his words to certain Senior PKR members to make them Minister, Deputy Minister and Senators  next year when a reshuffle in the cabinet is schedule.

Fifth - Anwar is being monitor closely by the special intelligent.
https://www.malaysiakini.com/news/442422

Sixth is the deadly one.  Zuraida with the budget of US$2 million is given the task of finding a KILLER to purge Anwar and Kak Wan before the year ends.

OCTOBER AND NOVEMBER WILL BE TWO MONTHS OF BLOODY FIGHTING WITHIN PKR, IF RAFIZI WINS.

MONEY IS NOT THE PROBLEM.

AZMIN AND ZURAIDA ARE GIVEN A FREE HAND TO RUIN PKR IF THEY FAIL TO TAKE CONTROL OF THE PARTY.

THE DEVIL INVOLVED IN PUTTING ANWAR TO JAIL TWICE WILL NEVER ALLOW OR WISH TO FULFILL THEIR PROMISES TO MAKE AS PRIME MINISTER.

FOR THE SAKE OF THIS NATION, MALAYSIANS SHOULD NOT  HERO WORSHIP MAHATHIR.

ANWAR HAS NEVER SAT ON THE PREMIERSHIP YET CERTAIN PAID BLOGGERS, MEDIA AND HIDDEN HANDS ARE FINDING FAULT WITH HIS MOVEMENT AND ACCUSING HIM OF THIS AND THAT. 

MAHATHIR MASTER MINDED ALL THE CORRUPTION, ISLAMISM, RACISM AND KILLING, YET IS ADORED BY THE PRESENT GENERATION OF FOOLS.

I AM NOT A MEMBER OF PKR BUT FEEL THE PARTY MEMBERS MUST WAKE UP AND STOP AZMIN AND ZURAIDA NOW.

WHEN ONE IS IN POWER, GREED CREEPS IN.



CommentsVisit website


# info sebegini biasanya akan terus masuk ke email kita tanpa tahu siapa menghantarnya tetapi dijangka dari luar negara. 
Cnp

9 comments:

  1. KD awak pungut dari MALAYSIAN TODAY RPK ke........???????

    ReplyDelete
  2. Lama dah kita tau blog ni anti-Tun M.

    ReplyDelete
  3. Kikiki..
    Politik bang non.

    Yg dominan di dlm pkr adlh bang non dan keluarga.
    Yg terancam di dlm pkr adlh bang non dan keluarga.
    Yg perlu dipertahankan adlh bang non dan keluarga.
    Yg meliwat adlh anwar, yg membayar shafie adlh najib.
    Yg jadi mangsa adlh azmin.

    Mana semangat nelson mandela dlm diri bang non.
    Kah kah kah kah kah kah

    ReplyDelete
  4. Ini kerja hantu raya upahan nak pecahbelahkan PKR dan PH..

    ReplyDelete
  5. RM66 billion was officially declared as a Forex loss when Mahathir became the Prime Minister the second time.

    --------------------------------

    Sape yg telah istihatkan secara rasmi?...

    ReplyDelete
  6. Fifth - Anwar is being monitor closely by the special intelligent.
    https://www.malaysiakini.com/news/442422


    Link ni ini mengenai sultan johor...mcm mana plak dikatakan anwar yg kena monitor?...jarum ni pandai main putarbelit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuu...

      Saya copy dan paste URL tu untuk baca sendiri, tapi sebenarnya artikel tu ttg dakwaan TMJ pasal kononnya dia dan bapa dia sedang diintip oleh kerajaan.

      Langsung takde sebut nama Anwar.

      Auta betul!!!

      Delete
  7. Sdr KD,

    Tulisan di atas jelas menunjukkan sifat terdesak satu golongan yang 'mahu menang'. Barangkali mereka terdesak kerana segala petunjuk yang mereka lihat menunjukkan mereka akan kalah. Itu saja penjelasan di atas sifat desperado golongan ini.

    Tidak ada sesiapapun di akhir zaman ini yang boleh menafikan kata-kata saya bahawa Tun Mahathir adalah orang yang paling banyak dan paling dahsyat difitnah dan dicerca sedang ia sentiasa kekal menjadi 'ketua kepada pasukan yang menang'.

    Dulu ia difitnah oleh pihak lawan, kini ahli-ahli parti sekutunya sendiri yang memfitnahnya semata-mata kerana ada perebutan kerusi di dalam parti tersebut. Kisah di atas penuh dengan fiksyen yang tak masuk di akal. 800 ahli PKR akan menerima 1juta setiap seorang kalau Azmin menang? Hahaha, alangkah kelakarnya.

    Saya kira di alam cyber terdapat 4 orang yang pernah menyuarakan pandangan bahawa Tun Mahathir adalah 'pembuka jalan' sedang Malaysia pula adalah 'tanah yang dijanjikan. 4 orang ini ialah sdr Cahaya Al-Majid (punya blog sendiri), kerengge, skengskong dan saya sendiri. Bezanya ialah saya dengan tanpa berselindung menyebut bahawa Tun M adalah individu yang disebut di dalam hadith-hadith akhir zaman sebagai 'sohibur-royatus-suud' atau dalam bahasa Melayu paling sesuai disebut sebagai 'ketua atau Pembawa Panji Hitam'.

    Saya telah menemui satu penemuan baru iaitu bahawasanya nama 'Mahathir Mohamad' adalah nama yang paling tepat kepada lelaki hebat ini yang telah dikhabarkan kemunculannya sejak lebih 1400 tahun yang lalu.

    Saya akan menulisnya apabila ada masa dan berkongsinya dengan semua, in shaa Allah.


    Wallahu a'lam.

    ReplyDelete