Thursday, September 20, 2018

MAJLIS DAKWAH NEGARA - RAPATKAN SAF.. KURANGKAN POLITIK.. COLOURLESS


Jadilah pendengar yang baik...dengar sampai habis.. masuk telinga,  simpan dalam otak kanan,  kiri,  tengah.... Hadam.... InsyaAllah selepas itu kalau sempurna  akan lahirlah  komen yang bermoral dan beretika.... 

14 comments:

  1. madey celaka madey celaka madey celaka
    mahathir mohamed laknatullah
    semoga Allah ambik balik kuasa kau sebagai perdana menteri wahai mahathir laknatullah, hancurkan parti ph kau dan kau ditangkap polis dilokapkan dibicarakan seaibnya!

    kau dah sangat melampau.. dari najib sampai ke jamal hingga ke Shafiee, Tok Pa, sampai Tun Rahah yang sangat mulia pun kau sapu juga demi dendam jahat kau pada Najib dan UMNO.
    Apakah kedai roti canai yang najib pernah singgah beli makan juga kau akan heret dakwa dengan Akta AMLA bodoh tu?

    berkat malam Jumaat yang makhbul ini aku menadah tangan pada Allah SWT tunjuk segera dan cabutlah kuasa mahathir laknatullah sebagai PM ya Allah!
    orang ini terlalu jahat dan zalim melampau sepeti Zionis

    hancurkan kuncu2 dan parti2nya seperti dihancurkan tentera Abrahah!

    Amiin Ya Allah Ya Arhamarrahimin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Semenjak berkawan dgn pas mulut umno pun dh semakin lanvar menuturkan caci maki.

      Inilah intipati perjuangan melayu islam yg dibawa pas+umno

      Delete
  2. madey celaka madey celaka madey celaka
    mahathir mohamed laknatullah
    semoga Allah ambik balik kuasa kau sebagai perdana menteri wahai mahathir laknatullah, hancurkan parti ph kau dan kau ditangkap polis dilokapkan dibicarakan seaibnya!

    kau dah sangat melampau.. dari najib sampai ke jamal hingga ke Shafiee, Tok Pa, sampai Tun Rahah yang sangat mulia pun kau sapu juga demi dendam jahat kau pada Najib dan UMNO.
    Apakah kedai roti canai yang najib pernah singgah beli makan juga kau akan heret dakwa dengan Akta AMLA bodoh tu?

    berkat malam Jumaat yang makhbul ini aku menadah tangan pada Allah SWT tunjuk segera dan cabutlah kuasa mahathir laknatullah sebagai PM ya Allah!
    orang ini terlalu jahat dan zalim melampau sepeti Zionis

    hancurkan kuncu2 dan parti2nya seperti dihancurkan tentera Abrahah!

    Amiin Ya Allah Ya Arhamarrahimin!

    ReplyDelete
  3. madey celaka madey celaka madey celaka
    mahathir mohamed laknatullah
    semoga Allah ambik balik kuasa kau sebagai perdana menteri wahai mahathir laknatullah, hancurkan parti ph kau dan kau ditangkap polis dilokapkan dibicarakan seaibnya!

    kau dah sangat melampau.. dari najib sampai ke jamal hingga ke Shafiee, Tok Pa, sampai Tun Rahah yang sangat mulia pun kau sapu juga demi dendam jahat kau pada Najib dan UMNO.
    Apakah kedai roti canai yang najib pernah singgah beli makan juga kau akan heret dakwa dengan Akta AMLA bodoh tu?

    berkat malam Jumaat yang makhbul ini aku menadah tangan pada Allah SWT tunjuk segera dan cabutlah kuasa mahathir laknatullah sebagai PM ya Allah!
    orang ini terlalu jahat dan zalim melampau sepeti Zionis

    hancurkan kuncu2 dan parti2nya seperti dihancurkan tentera Abrahah!

    Amiin Ya Allah Ya Arhamarrahimin!

    ReplyDelete
  4. Amiiin Ya Allah Ya Rabbal'alamin

    ReplyDelete
  5. Wahai abonymous 9.01am takutlah kpd Allah

    ReplyDelete
  6. Dia percsya semua itu kuasa Mahathir???

    Adoiii, rosak akidah mamat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemon kd. Umno dh ada pas.
      Itu semua boleh setel tepi.
      90 juga dh byr, kunci syurga pun dh duplicate

      Delete
  7. "saya yg sepatutnya disitu.. Bukan dia.. Saya..saya yg sepatutnya disitu......

    ReplyDelete
    Replies
    1. The snake has raised its head and reared its fangs, indeed! The brader is not hiding anymore seem so confident that PD is in the bag! To come later would be vote of no confidence once he got the numbers settled (ingat Sept 16 bersama lagu kalau tidak angin masakan pokok bergoyang di Sabah GE13?) once in parliament!

      Now the effort is to stunt this PD move and make it a lesson that Parliamentary Seat or PM's mantle are not one for granted or even entitlement that should be PROCLAIMED as he just did recently over CNA interview.

      Sedara semua...kerja Tun M belum separuh pun sempurna untuk pulihkan negara berjaga jaga lah dan sentiasa peka akan keadaan yang meruncing dan kita bertindak dengan waras, Amin.

      Dia siap invoked nama Agung yang Agung pun percaya dia tidak bersalah...bersumpah yang begitu mudah pun dia kecut-perut...anda semua nilaikan lah sama ada dia meliwat, berzina atau tidak walaupun ada yang akan kata itu urusan dia, yes, memang betul!

      But, not to be our Prime Minister and you do what you like within your private life that we could all agree.

      Delete
  8. Maaf Kluangman : Minta laluan. Pilihan altrnatif di PRK Port Dickson : Marilah bersama dan berserta saya. Layariblog : Cahaya Al Majid . Terima kasih.

    ReplyDelete