Tuesday, October 30, 2018

HISAHAMUDDIN TIDAK SERTAI BERSATU SEBAB ADA MARUAH..

Tok Pa tak ada maruah?

Apakah maruah duduk dalam BERSATU itu kurang berbanding duduk di dalam UMNO (?)

Ini dah macam fahaman PAS,  Islam PAS lebih hebat dari orang yang diluar PAS (?)

Apa kayu ukur maruah pada Hishamuddin (?)

Apakah Hisham ditawarkan menyertai BERSATU sehingga dia juga tersangkut dengan emosi untuk menjawab sedemikian atau sebenar,  permohonannya menganggotai BERSATU dengan syarat telah ditolak (?)

Cukuplah kalau dijawab,  saya akan berjuang di dalam umno,  dilandasan yang betul untuk diterima semula rakyat.

Jangan hangin satu badan kalau persekitaran normal (?)

19 comments:

  1. Tok pa masuk Bersatu bukan soal maruah...soal keselamatan..

    ReplyDelete
  2. Hishammuddin bagaimanapun berkata beliau dan anggota parlimen Umno lain mempunyai maruah dan tidak akan mengkhianati parti.

    “Setiap wakil rakyat ada maruah mereka,” katanya.

    Katanya, dakwaan wakil Umno akan menyertai BERSATU beramai-ramai sengaja dijadikan isu untuk memanaskan keadaan.

    “Hari ini buat satu isu, dua, tiga hari panas. bila tidak benar mereka alih kepada isu lain pula,” katanya.

    ReplyDelete
  3. Duduk dalam sebuah parti yang korup tetapi masih mahu bicara soal "maruah"?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu parti korup...satu parti dgn menteri2 bercelaru dan keliru antara pembangkang dan kerajaan...bos besarnye ade agenda tersembunyi..satu parti lagi perasan lebih islam dari orang islam lain...

      Nasib rakyat mesia kurang baik....

      Delete
    2. Parti Korup tp tuhan KD mahathir nak org yang korup tu...kadir jasin pun Beria ia dah umumkan..

      Delete
    3. Matdey nak orang korup supaya tak lawan tokey...mudah cucuk idung...

      Anwar tak boleh cucuck idung ...fitnah dakwa fabricate bukti...usung tilam tivoli..augustin paul ade mssalah anak....jadi asik tak relevan hujahan pembela...

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini bukan tajuk gay, pecacai jangan masuk blog bawa tajuk sendiri
      Ini zaman rule of laws, biasakan diri dengan menghormati undang²..

      Delete
    2. Mujahid tak paham apebenda gay...mujahid beranggapan ade gay yg sopan tidak tala belakang jantan...

      Kalo bermaksist dlm rumah sendiri waktu mlm tak boleh intip dan serbu...masing2 tanggong dosa sendiri...kubur asing2...

      Delete
    3. Undang2 adil adalah dengan isi borang bersatu!!!Lim guan eng mahadewa KD pun salah satu contoh undang2 yang adil

      Delete
    4. Memang bukan tajuk gay tapi Kisah menteri PH celaru dan keliru.....boleh jadi ini sebab ade mp umno segan nak masuk bersatu....rasa jatuh maruah..

      Delete
    5. Menteri ph minda celaru..blogger PH pon minda celaru plus macai2 PH...hihihi..

      Delete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaga sikit maruah macam hisham, komen di blog sendiri, blog umno.

      Delete
    2. Xsalah kalau komen diblog bersatu...nak bgtahu kalau hebat berdiri dengan kaki sendiri lawan anwar!!!

      Delete
    3. Kluangman masuk blog umno sekali hit terus cabut...tak berani nak berhujjah dgn macai umno...hihihi..

      Delete
    4. Macai Ameno nak hujah Apa barang? Semuanya merepek meraban punya komen yang ada........!!

      Delete
    5. Anon 2.32 toksah lah membohong. Dalam blog umno mana boleh bagi komen? Piiiirah syok sendiri.

      Delete
  6. Hishamudin tunjukkan sikap tidak gila jawatan ..pemilihan umno tidak tanding pertahan jawatan...ade rasa tanggongjawab kekalahan..

    ReplyDelete