Friday, November 23, 2018

4 JUTA AHLI UMNO, TAKKAN SORANG PUN TAK ADA YANG CERDIK..

Tanya je..

tupasal agaknya bergabung dengan PAS, tumpang dengan cerdiknya Hadi...menyandat.


8 comments:

  1. Makin ramai akan masok dalam. Skrg brahmin2 UmnoBN akan mula dikutip. Sebab ini mereka ambil tindakan last call all out , utk selamatkan diri. Siap palit lobai minta cantum. Gloves off, mereka udah mabok darah, nk selamat ponggong dan harta curi. Ngo freelance trouble makers dpt banyak job.

    Dulu Wang anak cucu pun diklepet CURI, negara hmpir hncur

    Rakyat telah Dapat Menang PRU14,
    Skrg fasa macai UmnoBn hendak Curi Kemenngan itu juga pulak.

    http://syedsoutsidethebox.blogspot.com/2018/11/part-1-what-is-going-on-in-country-now.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Umno pas pejuang melayu sebenar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InI mungkin pecacai bangang yg dimaksudjan kd..

      Kikikiki

      Delete
    2. Pas melarang dasar perjuangan menurut bangsa.
      Pas hanya berjuang utk agama.

      Umno hanya berjuang utk golongan elit umno shj.
      Kalau x masakan najib dibiarkan menjadi presiden dan pm walaupun terpalit skandal yg memalukan bangsa.

      Delete
  3. Bangang pon tak aper...

    Bagus untuk Melayu Islam bila PAS bergabung dengan UMNO..

    RBA...haaahsaahaaa...susah hati nampok

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bangang, memang tak kan ke mana, dan sebab bangang, mudah kena tipu dwngan jho low.

      tubuh yayasan untuk melayu dan Islam?
      untuk selekoh
      untuk curang
      untuk korup

      Delete
  4. Yang aku nak ketawa berguling2nya orang2 umno ni bukan sahaja sewel dan tidak cerdek, tetapi juga punya hati busok dan dengki kesumat terhadap sesama sendiri.Dan sebagai contoh yang dapat aku berikan ....ada ke patut siLokman lobak merah tu buat life video bersama siTun Faisal dengan memburuk2kan Khairy Jamaluddin...dan antara kata2 mereka kepada KJ ialah... KEPADA PENTAKSUB2 KJ !!....hai nampak sangatla dengki kesumat kedua2 bakbun umno itu dengan kelebihan2 yang ada kepada KJ....kesian,kesian...akan tinggal dengan angan2la bakbun berdua tu sampai mampus,namun kalau nak harapkan untuk dapat mengatasi kelebihan KJ nampaknya seperti bumi dengan langit dan akan tinggal dalam kempunanla sampai kiamat.

    ReplyDelete

CASH IS KING VS KING COBRA

Smart Politician terpaksalah kita akui walaupun dia juga banyak kelemahan dan kekurangan... Anggap dia siffu dan ayah... Kena dengar nasihat...