Friday, November 23, 2018

RULE OF LAWS..APAKAH MAHATHIR SEKADAR NAK BUAT DISPLAY DI CERMIN (?)

Masa tak ada kuasa, bolehlah bagi alasan..

Tapi bila dah ada kuasa, nak-oren-kan baju Najib pun tak boleh, nak kandangkan najib pun tak mampu, agak² bila boleh tangkap jho low?

begitu juga dengan zahid, hadi, wayta..bagi peluang? undang² afrika mana pula yang dipakai ni?

rules of laws, juga janji..
kalau tak mampu, elok letak jawatan.

Siapa Menteri KDN?
Oh memang slow sejak azali..
Kalau dah sakit, rehat, letak jawatan..


https://www.malaysia-today.net/2018/11/23/guan-eng-warns-chinese-about-possible-may-13-regarding-icerd/


6 comments:

  1. Rule of laws kepala bapak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk orenkan baju najib dan masukkan najib dlm kandang tertuduh menjadi punca kemarahan KD.

      KD jiwa kau masih kecil dan mudah terpancing emosi.
      Logik dan analitik kau masih didalam kotak dan terkadang dibawah tempurung.

      Objective kena jelas, focus kena maintain.
      Biar musuh menang perlawanan, asal kita menang peperangan.

      Delete
    2. Walaupun tukar gomen,nampaknya penimpin Masih menggunakan kaedah gomen the lama.

      Delete
  2. LGE boleh lepas kes bungalow murah sebab rule of law, kes forex,perwaja,petronas dll kaitan dgn atuk boleh simpan bawah carpet sebab rule of law,rakyat mau tahu apa jadi,bukan buang tong sampah..

    ReplyDelete
  3. 2 esco melaka tu mcmn? Takan diam je. Rafiq dan jailAni

    ReplyDelete