Tuesday, January 15, 2019

APA YANG ORANG POLITIK PALING TAKUT?

Hilang jawatan..biasa
Tak dapat jawatan..biasa
Tunggu jawatan...biasa
Kena pecat..biasa
Makan duit..biasa
Turun naik SPRM..sekarang dah jadi biasa
Asyik kena dakwa... tak ada muka lain,biasa
Lompat parti...biasa
Semua tak takut..

Apa nak jadi - jadilah
Hanya yang takut..adalah














Dilupakan...
Jadi buatlah troll atau sasau.
asal nampak macam masih relevan
Tebalkan muka.. merayau ke felda, membonceng...biar nampak dekat dengan rakyat..rakyat rindukan pemerintahan saya..


Tak tahulah, nak nangis ke nak ketawa
MASIH DALAM TAJUK TAK ADA BAHAN NAK TULIS..

3 comments:

  1. Saya berangan-angan nak tengok Najib menghabiskan usia dia (di luar) dengan menjalankan kerja2 amal seperti mengedarkan makanan kepada orang2 gelandangan di sekitar KL, membangunkan rumah perlindungan kepada golongan masyarakat yang terbiar seperti pesakit HIV/AIDs, kanak-kanak yg lari dari rumah dsb.

    Saya berangan-angan untuk melihat Najib menghabiskan usia dan masa dia dgn menggunakan pengaruh dia (jika masih ada), untuk mengumpul dana bagi membantu banyak tabung2 bantuan kemanusiaan dan tabung2 masjid, rumah anak2 yatim dan sekolah2 daif di kawasan pedalaman.

    Itu adalah lebih baik baginya sementara hayat masih ada, daripada menjadi troll....

    ReplyDelete
  2. Pertahan diri tu lumarah, Macam anuar buatlah, cilakak aku pun fru kejar sampai dlam DBKL....lagi setan Anuar punya comeback. Slepas 13tahun , baru aku tau dah kena kencing ni , beriya iya sgt join reform. Aku ikhlas nakkan kebenaran tapi orang lain ada target rupanya.

    Bagi aku tuduhan kpd Najib tu tak ubah spt senapang patah paki peluru tabur. Takkan dalam 100 punya peluru satu pun tak kena. Atcleast kena sipi pun dah okay. KLu Mader btul gentle , buat satu tuduhan dan pendakwaan. Yg jelasnya Mader sendri pun tak pasti. Sebagai contoh

    Kapal Equanaminity Jho low.
    Ada aku foward dlm awani fb BIla nak lelong kapal Jho low ni....Tiba tiba cuna bodo Gone eng kluar statement dah ada pembida dari US lah, Canada lah, Aussie lah ,berminat dgn kapal ni.

    Aku fwd lagi, Dah dapat ke Clearance Letter dari DOJ sebagai endorsement yg sah kapal tu dibeli dgn duit 1mdb. Klu dah dapat tunjukkan pada rakyat, rakyat nak tengok.Babi tu Senyap

    Aku tanya lagi, kenapa Syarikat tommy thomas yg handle kes kapal tu, bukan tu salah guna kuasa ke........Senyap lagi Babi tu..

    So bagi aku, Najib gentle. tak meroyan macam Anuar dulu. Korang boleh tengok video 98 dulu , Anwar ni kelam kabut semacam. Bukan aku nak against sesape, sebenarnya apa yg mahkamah jatuhkan hukum pada dia memang betul pun.....kaki kunyit..............takkan KD sudi nak berboskan kunyittttt.. kihkih

    ReplyDelete
  3. najib gentel kah kah kah

    nak mengaku kenal jho low pun tak berani walau pun ada gambar sekeluarga dalam kapal. gentel taik kucing

    ReplyDelete

CARA LAYERING

www.quantumnrich.com  Kami  Quantumnrich Resources 👉Klasifikasi Konsultan Emas Quantummetal  👉Mempunyai lebih 1000 rangkaian di seluruh ne...