Thursday, January 17, 2019

AWAT HANG NAK MINTA TANGGUH PULAK..



Loya meloya

10 comments:

  1. Tangguh smp brader jdk pm. Dgn harapan brader lepaskan dia.
    Kah kah kah kah..

    Begitulah hinanya tin kosong najib razak. Xde jasa yg dikenang melainkan kejahatannya saja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tambah lagi Si musibat Najib muka tak tahu malu,macam tak bersalah sama sekali,,harami punya bekas PM,,aku tak berkenan tengok dia punya muka........!!

      Delete
  2. Kalau boleh biarlah mampos dulu kat luar sebelum kes selesai dan dipenjarakan. Kerana jika dipenjarakan orang seperti Najib akan merasa kematian sebelum ajal tiba....

    ReplyDelete
  3. Apa ini bossku? Janganlah diminta tangguh, nanti macai meraung tanya bila mau bicara bah?

    ReplyDelete
  4. Najib sudah tibanya masanya anda berhenti bercakap,org ramai sudah hilang kpercayaan pd anda, selagi anda bercakap umno tdk akan kembali bangkit, anda bersama, zahid hamidi, anuar musa, nazri aziz, msti berundur dari umno

    ReplyDelete
  5. Malu apa bossku...move on. Jgn peduli cakap² mengarut org mabuk ni. Gunakan undang² mengikut terma selagi boleh. Mintaklah apa yg ada dalam undang². Ingatlah kes mp md dulu, berpuluh-puluh kali mintak tangguh, apa ada hal.

    ReplyDelete
  6. Hebat betul peguam bernama Shafei nih. Semasa case management dulu (semasa Wanita Umno dan Ellie Suriati berteriak "Melayu! Melayu!..."), bukan main lagi dia beritahu wartawan bhw pihak pembelaan hairan kenapa tarikh perbicaraan lambat, katanya "...ini menunjukkan pihak pendakwaan tiada bukti cukup..".

    Sekarang, bila tarikh dah semakin dekat, mintak tangguh pulak?

    Lepas ni, jangan heran klu Najib tetiba masuk wad dan tak dapat hadir ke mahkamah. Ataupun, saksi hilang ghaib tak dapat dijejaki... saksi sakit masuk wad.... lepas tu, mintak tangguh... dan tangguh...dan tangguh...

    Macam si polan tu, yg berlanjutan sehingga 5 tahun.

    Last...last... diampunkan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan risau ini kan Malaysia Baru dan semua pakai Rule of Law tup tup sampai GE15, BN pulak menang, lagu satu kesah, dari Makamah ke Sri Perdana pulak.. mantap

      Delete
  7. sdgkan anwar berjaya melewat lewatkan perbicaraan liwatnya selama 6 thn hanya kerana tidak mahu d pasongkan.

    saya percaya kes najib ini akan sengaja d larutkan kerana jika akhir nya d sabitkan dgn perbuatan 'treason', maka hukuman nya ia lah 'tembak sampai mati'.

    mungkin ramai drpd kita tidak akan sempat mendengar 'verdict' perbicaraan kerana akan berada d alam barzakh.

    wallahu'allam.

    ReplyDelete

CASH IS KING VS KING COBRA

Smart Politician terpaksalah kita akui walaupun dia juga banyak kelemahan dan kekurangan... Anggap dia siffu dan ayah... Kena dengar nasihat...