Friday, January 4, 2019

BLOGGER HEBAT PUN SEKADAR 0.0000000000001% PENGARUHNYA.

Jika ada yang masih merasakan mata pena lebih tajam dari pedang..itu sudah jadi fantasi masa kini.

Utusan Malaysia pun bungkus kerana gagal mempertahankan Najib.

Mykemut, rikky antara blogger ternama, akhirnya sendiri tulis, sendiri baca.

Apatah blogger cabuk macam aku.

Yang membaca dan memberi komen, aku percaya tidak terpengaruh dengan blogger sebaliknya kebetulan sealiran atau sudah mempunyai pendapat yang bertentangan dan berbeza pendapat.

Blogger boleh buat uturn atau berapa kali nak pusing dan corner baring pun, who cares..

Dapat dedak? Juga tak mungkin...
Zaman itu sudah berlalu, hasilnya gagal..
Masih adakah yang mahu membayar untuk kena tipu dengan blogger?

No comments:

Post a Comment

LELAKI SIHAT TIADA ISTERI

LELAKI SIHAT TIADA ISTERI tidak digalakan minum TeraHertz water... Anda tahu maksudnya kan? Yang bermasalah inilah peluang anda, kuat secara...