Tuesday, March 5, 2019

NO TO PAS

UMNO dan PAS semakin erat, semakin sedar diri tentang buruknya rasuah kalau diamalkan dan buruknya Islam jika diperalatkan.

Berapa ramai yang sudah KORUP sanggup pulangkan semula KEPADA rakyat atau masih BERLAGAK suci.


2 comments:

 1. Dengan pengumuman UMNO berkahwin dengan PAS secara rasminya Perak dan Kedah sudah dikuasai oleh parti pembangkang..
  Maka semua tanah 999 tahun pada kaum Cina akan ditarikbalik.. lesen dan peniaga haram kaum Cina akan digempur dan di robohkan berdasarkan pada Rules Of Law...Lesen dan kawasan peniaga orang Melayu selain dari kaum Cina akan diperbanyakkan juga berdasarkan pada Rules Of Law... Adun DAP PKR PAN yang berada dalam negeri Perak Kedah akan dikenakan tindakan sekiranya prinsip Rules Of Law tidak dipatuhi srpanjang kerajaan PH memerintah...Bekas Menteri Besar Kedah dan Perak juga akan disiasat berdasarkan pada 'Prinsip Rule Of Law' sekiranya sepanjang pentadbiran kerajaan PH membuat kesalahan. Jangan bagi muka pada boboi dan kutty PM haprak Malaysia.. prinsip 'Rules Of Law' di Kedah Perak perlu dilaksanakan bila gabungan UMNO PAS mrnguasai Perak dan Kedah...insyallah N9 menyusul sedikit masa lagi bila gabungan UMNO PAS dimateri nanti dan perinsip Rules Of Law juga akan dikuatkuasakan

  ReplyDelete
 2. Jemaah khawarij takfiri pedagang agama mahu bersekutu dengan jemaah kaum yang berpaling dari jalan kebenaran, bagus sekali.

  Kelak persekutuan mereka akan diikuti pula oleh sekutu yang ketiga, golongan orang yang mudah lupa dan begitu mudah berpaling selepas mendapat nikmat dan terlepas dari kemelaratan.

  Mereka akan menyangka persekutuan mereka itu bakal memberikan kemenangan kepada mereka ke atas ketua pasukan yang tidak pernah tewas, padahal ia adalah sangkaan yang sangat meleset. Ketua pasukan yang tidak pernah tewas ini sememangnya tidak akan tewas disebabkan ia memimpin sebuah pasukan yang disebut sebagai 'thaifah mansurah' iaitu 'pasukan yang diberikan pertolongan'.

  Persekutuan pasukan-pasukan yang bathil ini bakal dibenarkan berlaku supaya kelak kesemuanya boleh dikenakan checkmate serentak oleh pasukan thaifah mansurah, iaitu pasukan yang berada di atas petunjuk daripada Tuhan mereka, iaitulah pasukan yang bakal muncul sebagai golongan yang menang.

  Pembenci dan pendengki dipersilakan terus mempersenda asal kelak jangan dikata tiada sesiapa yang telah memberikan nasihat mahupun peringatan.

  Que sera sera.

  Wallahu a'lam.

  ReplyDelete

MENJELANG 10TH YEARS ANNIVERSARY

QUANTUM METAL SDN. BHD. CHANNEL NOSTALGIC MEMORIES OF 10TH YEARS ANNIVERSARY AT SETIA SPICE CONVENTION CENTRE, PENANG Wednesday 25/01/2023 ‘...