Saturday, April 27, 2019

TAHNIAH SHAFEE, SEGALA SI TELAH BERGEMA..

ADA dua version dalam isu manipulasi


Version pertama

Manipulasi..
Konspirasi..

Semoga SHAFEE dapat tunjukan akhirnya kepada rakyat siapakah SI al itu.

Segala SI sudah terbiasa dengar ketika perbicaraan kes Anwar tetapi akhirnya mahkamah memutuskan bilik beSI dan berakhir dengan Pengampunan diRaja.

Apakah SHAFEE sedang mengambil lorong yang sama?

Seseorang itu belum bersalah selagi mahkamah belum membuat keputusan?
Kenapa terlalu awal SHAFEE telah meletakan kesalahan kepada kambing² hitam..

Jaga elok² kambing sendiri di kandang sendiri.. kambing juga mampu gigit tangan.

7 comments:

  1. Hehe KD...kau tak langsung nk siarkan komen aku..

    Knp ?..Tak payahlah nk bg komem, kalau tak benarkan org sanggah komen bodoh kau..

    Knp?..Dah takut ke?
    Sedikit2 fitnah terbongkar...

    Skrg baru kita tahu knp Jho Low tak dijumpai hingga skrg.
    Dia dihilangkan supaya fitnah mereka tak diketahui rakyat...

    Dahsyat!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku siarkanlah juga Komen yang Tak ADA isi..

      Isi Tak ADA
      Nama pun Tak ADA, setakaT anon
      Memang Jeni's telor pun Tak ADA.
      Kepit

      Delete
  2. Seseorang blm bersalah jika blm disabitkan...bagaimana plak jika saksi pembela dihalang dari memberi keterangan hingga terduduh disabitkan kesalahan dgn bukti yg direka?..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Kluangwoman ..bacul...aku dah tulis dlm blog budin...kalo ko nak debat dgm aku boleh masuk blog budin...

    ReplyDelete