Wednesday, May 29, 2019

PERNAH TENGOK BABI TERBANG SAMBIL KETAWA..

aku belum pernah, aku cuma mampu bayangkan..

Yang lebih penting adalah untuk tahu apa puncanya sampaikan babi boleh terbang..

bukan sahaja terbang, tetapi juga ketawa..

# Dari segi tatabahasa atau nahu, perbuatan babi terbang memang tak ada dalam kamus..failed kalau ada murid yang beri jawapan sedemikian..
kikikiki

dalam keajaiban babi boleh terbang, ada lagi cerita yang syahdu, manusia suci masih ujud walau kepercayaannya ketika itu 'power and cash is king' sedang dipuncak.

kalau babi tahu, babi bukan setakat terbang, tapi boleh meroket..








selingan:
https://bankami.blogspot.com/2019/05/tindakan-najib-sedih-itu-tulus-atau.html

5 comments:

  1. Inilah dia contoh manusia yang telah dibangsat dan disesat sehingga mereka hidup bersuperficiality dan hipokrit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadilah pengadil yg baik, bukan pengadil yg prejudis dan sentimen keterlaluan agar tidak susah menjawab dikemudian hari.

      Delete
  2. betul kd sangat ketepatan.. terbaik.

    ReplyDelete
  3. Bulan bulan puasa ni bawa beristigfar. Kebanyakan komen di sini dibuat tanpa ilmu dan dalil yg jelas. Isu 2.6 billion itu dah disahkan dimahkamah diterima dari Saudi oleh saksi dari Ambank. Beliau juga sahkan 2 billion dipulangkan oleh DSN ke Saudi. Apakah pencuri akan pulangkan duit 2 billion balik kepada penderma? Ikutilah perkembangan kes dengan penuh. Jangan jadi mangsa persepsi yg dicipta media PH. Bukankah dah jelas PH tu pendusta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mr J

      You need to reexamine your head..period.

      Delete

TUNGGU KEPULANGAN SAJAT DAN MEMERHATI PERLAKSANAAN UNDANG UNDANG DI MALAYSIA

Apa khabar kes nelofa, tangguh???