Tuesday, May 7, 2019

RINDU ERA PEMIMPIN JADI PENCURI..

Rosak iman dan rosak Ramadhan kamu tahun ini..

Wallahua'alam..


Yang baik tetap baik, ganjarannya di jannah. Yang buruk Dan mungkar selalunya Allah bagi advance cash di dunia untuk peringatan Kita semua.

8 comments:

  1. 22 tahun tuk madey tak ambik wang kerajaan kayerkan kroni dan anak baranak?..tuk madey bail out syarikat kapal mirzan mahathir guna wang siapa?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah pelawa kasi bukti dan laporkan tentang jenayah yg di lakukan Tun M. Ko gi laporkan kat blog nie pulok....lol

      Delete
  2. Bila kita lihat orang bebaju hitam, seluar hitam, spender hitam, cermin mata hitam dan stoking hitam dalam panas ni, kita tahulah dia memang rindi zaman pemimpin Pencuri. Lokman Adamlah yang paling rindu kerana sekarang takda dedak lagi ditabur kepada ayam-ayam keliling kampong.

    ReplyDelete
  3. Saja nak ingatkan kesemua para pendusta termasuklah mereka yang bertenggek di alam maya untuk menyampaikan pendustaan mereka.

    Ramadhan tahun ini 2019M / 1440H adalah Ramadhan yang terakhir sebelum Wawasan 2020 Tun M.

    Ramadhan tahun depan 1441H kita sudah pun berada di zaman Wawasan 2020 telah pun berlaku.

    Mahu terus kekal di dalam pendustaan dan demikian kekal di dalam ketewasan seperti sekarang, atau mahu sertai 'pasukan yang tidak pernah tewas' untuk sama-sama merasai kemenangan apabila kemenangan itu diraikan?

    Kalau lambat kelak kalian akan tertinggal keretapi, dan terpaksalah kalian kekal di dalam zon orang-orang yang tewas tanpa sebarang peluang untuk menyeberang menyertai golongan orang-orang yang menang.

    Masa tidak akan menunggu kalian. Tepuk dada tanya iman. Menyesal kemudian tiada gunanya.

    Wallahu a'lam.

    ReplyDelete
  4. Inshaa Allah esok pakai baju hitam...opss bukan panji hitam sori..

    ReplyDelete
  5. Barangkali sudah dibayar (advanced dedak) untuk alih tiang gol sebab bosskurr dah nampak tanda-tanda akan duduk belakang besi. Target audience, ORANG MELAYU YG IKUT MUSIM aka lalang. Syabas.

    ReplyDelete
  6. Saya rasa mungkin Lokman Adam khuatir dan bimbang kalau-kalau orang melayu ambil tahu pasal perkembangan terbaru kes Najib di Mahkamah.

    Sampaikan duit pencen KWAP pun terpalit dalam kes.

    Kalau pakai baju hitam, orang tengok baju hitam, jadi lupa tengok perkembangan kes Najib di Mahkamah.

    Agaknya lah.

    Bukankah lebih baik kalau orang melayu pakai kain pergi Sembahyang Terawih.

    ReplyDelete
  7. Najib tetap masuk oleh kerana "case exhibit" SRC clear cut dia stunt itu Wang.........!!

    ReplyDelete

ZAHID BAKAL TERKONTENG KONTENG

Sembang dah sembang, cakap dah tinggi.... Jangan lepas ni jadi sekadar sembang kosong syok sendiri .. Ada baik letak jawatan, kurang kan kon...