Saturday, May 11, 2019

SANDAKAN ?


11 comments:

  1. Pemikiran orang sabah berbeda dgn orang semenanjung...

    Lagipon shafei kerja keras menangkan Dap....shafei tak de rekod kencingkan rakyat sabah...

    ReplyDelete
  2. kasi up sikit blogger wfauzidin.blogspot.com. blogger nnpk ada telor walau telo dia labuh mcm aljubori...!!

    ReplyDelete
  3. Aku baca yg tempat majoriti islam pun tolak umno pas. Habis tu kira dia org ni dah bukan melayu islam la dimata macai walaun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemilihan calon dan penyatuan sokongan dari semua parti komponen adalah penting.

      Delete
    2. Maaf KD luar tajuk sikit.

      Adakah gerakan untuk membuat petisyen oleh majority rakyat kepada TDM menuntut agar beliau

      1. Terus menjadi PM sehingga pru15.

      2. Terus mencari pengganti yang bukan bekas banduan salahguna kuasa dan liwat, pelaku rendah moral, perasuah dsbnya

      Yang mahu anwar jadi pm8 adalah segelintir ahli pkr dan rakyat yang mengharapkan RETURNS.

      Yang mahu anwar jadi pm8 adalah mereka yang ada niat untuk overwhelm him and silap langkah make him a puppet for their own ends. This is dangerous for our nation.

      Yang mahu anwar jadi pm8 juga kumpulan melayu muslim hands in gloves with the royalty (1 out of 9). This is the mos dangerous move from rakyat's point of view

      Wallahuaklam

      Delete
    3. Orang Melayu Tak PERLU buang Masa dengan TINDAKAN yang tidak berpadanan.

      PM mempunyai pengaruh yang kuat untuk menentukan siapa penggantinya.

      Kes Pengampunan Anwar PERLU dirujuk ke Parlimen dan rule of laws applied.

      Delete
  4. yg lawan bukan BN UMNO atau PAS.

    Parti prmbanhkang di Sabah kena muhasabah utk menang nak bergabung atau tidak...?? kau pomen apa kau tahu strategi ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..

      Najib Dan Hadi pun sebok mencadat sotong, mereka tidak ke sana berkempen?

      Delete
  5. Dah hatrik ari tu...Bagilah chan pada kerajaan pulak...kang melalut kerajaan nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul..

      Bagilah chan dengan majoriti lebih besar dari sebelumnya..

      Delete
    2. Rakyat mula sedar akan keburukkan PAS & AMENO

      Delete