Sunday, May 12, 2019

UMPAMA OTAI PENJENAYAH BERGABUNG DENGAN OTAI PENJENAYAH

Tentulah mana² kerajaan dan NEGARA dalam kedudukan merbahaya.

Lebih² lagi kalau Ketua Mafia Dan KONCO²nya dibiar berkeliaran.

Dulu berkartel dalam gelap, selepas kurap, panau, pekung terdedah kena lah buat dalam terang.

ADA juga yang kata, gabungan ini tidak merbahaya setakat mana pun kerana mereka akan berbunuhan sesama sendiri.

Jadi di mana Demi BANGSA Dan ugama - opera cina.
2 comments:

 1. Hahaha..

  John Doe telah lama mengatakan kesemua mereka bakal kena checkmate serentak dengan Tun Mim dan 313 ahli pasukannya di klimaks kelak. Setiap hari yang berlalu semakin jelas kelihatan checkmate serentak itu bakal berlaku.

  Kesemua mereka bakal kehilangan alasan sebagaimana mereka juga akan kehabisan tempoh. Checkmate bakal menamatkan tempoh mereka bersukaria dan bermulalah tempoh mereka untuk berduka dan berputus asa.

  Apabila mereka semua bersekutu sesama mereka untuk menjatuhkan Tun Mim demi semata-mata untuk menyelamatkan tengkuk mereka, maka ketika itulah mereka akan membawa pertempuran di antara kebenaran dan kebathilan itu ke klimaks. Merekalah sebenarnya yang membawa diri mereka ke arah ketewasan mutlak.

  Slogan Demi Agama, Bangsa dan Raja-raja, hanyalah slogan "lidah manis seperti gula sedang hati mereka adalah hati serigala".

  Retorika "Perpaduan Ummah" juga tidak lebih daripada pembohongan untuk menutup pendustaan mereka yang menjual nama Agama, Bangsa dan Raja-raja untuk mendapatkan dan mengekalkan pengikut.

  Kebathilan bakal tewas mutlak di klimaks, dan apabila yang bathil itu telah tewas dan lenyap maka bolehlah bangsa Mim menjadi bangsa pertama di kalangan umat Mim melangkah meninggalkan zaman fitnah yang penuh kacau bilau dan kebingungan akibat sekumpulan manusia pendusta dan pemakan harta yang menipu dan membingungkan bangsa Mim dan sekaligus umat Mim.

  Walaubagaimana hebat pun fitnah yang berlaku dan walaubagaimana dahsyat pun kebingungan yang melanda, bangsa Mim telah sentiasa diselamatkan daripada kebinasaan dan malapetaka disebabkan Tun Mim dan pasukannya sentiasa menang. In shaa Allah pasukan ini bakal memang mutlak di klimaks dan tiada lagi pertempuran lain selepas itu. Bangsa Mim bakal disejahterakan dengan sebenar-benar kesejahteraan, in shaa Allah.

  Dari kegelapan kepada cahaya
  Dari kejahatan kepada kebaikan
  Dari penindasan kepada pembelaan
  Dari pecah belah kepada ukhuwah
  Di waktu itu kebathilan kan musnah.

  Wawasan 2020 Tun Mim bakal berjaya jauh melebihi apa yang Tun Mim rancangkan dan idamkan bagi bangsanya yang bernama bangsa Mim, negaranya yang bernama negara Mim, dan umatnya yang bernama umat Mim.

  Tak perlu percaya apa-apa. Memadai sahaja untuk bersaksi bahawa John Doe telah mengatakannya.

  Que sera sera.

  Wallahu a'lam.

  ReplyDelete
 2. akan terserlah juga golongan yang sebenarnya tak layak dijadikan pemimpin namun berkokok cam kambing pondan sedangkan sekelian isi alam kenal tahap akademik dan kemampuan pemikiran diorang. Ketentuan akan datang dan yang memiliki label munafik, kufur, lagho, penjual negara, pengkhianat, penipu serta segala kategori yang selama ini diorang selindungkan akan terdedah dengan sikap diorang sendiri dan mereka tak dapat mencipta helah untuk menipu lagi

  ReplyDelete

LELAKI SIHAT TIADA ISTERI

LELAKI SIHAT TIADA ISTERI tidak digalakan minum TeraHertz water... Anda tahu maksudnya kan? Yang bermasalah inilah peluang anda, kuat secara...