Saturday, June 15, 2019

ARTIKEL YANG BAGUS TETAPI TERSELIT JUA AGENDA HALUS DAP..

Artikel akan lebih hebat jika Lim Keep Sing cadangkan juga kes Rafizi, Lim GUAN eng DIBUKA semula dan samada Pengampunan KE atas Anwar sah di sisi Perlembagaan (?)



https://www.malaysia-chronicle.com/?p=166478


#komen sampah 100% tidak akan disiar.

22 comments:

  1. Pakar perlembagaan sudah sahkan pengamponan untuk anwar sah....tambahan anwar dipenjara kerana camportangan hakim kanan yg sudah tetapkan anwar bersalah....boleh rujuk pengesahan hakim mahkamah rayuan hamid sultan abo becker...tak perlu ragu2 lagi..

    ReplyDelete
  2. Are you saying our previous YDP Agong with the advise from Tun M were abusing their power and let Anwar freely become MP of PD? Wow. I'm speechless but maybe? Politician satu huruf pun tak boleh percaya.

    ReplyDelete
  3. Komen jadi sampah bagi KD kalo tak ikut selera KD jika kutuk madey ....tak gitu KD...
    Komen temberang Jon doo dah basi tak ade bukti langsong bukan sampah kerana julang madey ikut selera KD...tak gitu KD...makin hari JD jadi makin bongok

    ReplyDelete
    Replies
    1. My comment pun pertikai tindakan Tun. Tak ada masalah pun. You should use your freedom of speech wisely bro. Propaganda politik you jalan but jangan buat orang jadi boring. Use your brain.

      Delete
  4. Kenape Kes panas vedeo sex haxiq Jemin muncul?....ade kata nak jatuhkan Jemin...kenape Jemin mesti dijatuhkan?...

    Kes vedeo ini juga akan menguji tahap professinalisma polis dan Hamid Bador dlm menguruskan kes yg berkaitan dgn orang yg berkuasa...

    Polis. media arus perdana dan kehakiman rosak teruk imejnye masa kes liwat 1 anwar ibrahim tahun 98 masa nadey PM dan terus berlarutan hingga zaman najib....Hamid Bador nak baiki imej polis supaya PDRM bertaraf dunia integritinya...Hamid Bador pernah jadi mangsa orang politik yg berkuasa...

    ReplyDelete
  5. Azmin minta pemimpin PKR jelaskan: Siapa bagi maklumat?
    1:09 tengahari (Dikemaskini 1:54 tengahari)

    A A
    Menteri Hal Ehwal Ekonomi Mohamed Azmin Ali berkata kepimpinan PKR perlu menjelaskan kenapa pihak yang menyebarkan video seks yang dikatakan memaparkan individu miripnya itu boleh memiliki nombor telefon semua pemimpin cabang parti.

    Azmin berkata malahan dirinya yang juga merangkap timbalan presiden PKR itu tidak memiliki akses terhadap maklumat sedemikian.

    "Ini sudah tentulah mencemaskan, bahawa kepimpinan mestilah memutuskan untuk menyiasat perkara tersebut.

    Jemin dah menggelabah bila polis bebaskan haxiq...mula tembak rambang..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ko buktikan komen yg ko delete ni tak berkualiti?...JD yg tak berkualiti tapi tak nak ngaku
      .

      Delete
    2. lah kena lagi ke ... kah kah kah.. suka hati kd la blog ni dia yang control.. dia tak suka komen ko dia delete... dia guna kebijaksaan untuk nilai dan dan kuasa dia untuk delete.. apa guna kuasa kalau tak guna .. kah kah kah.

      Delete
  7. Lim kit siang perli madey bimbang kerajaan PH jadi kerajaan sepenggal...macam2 masalah dlm kerajaan PH pimpinan madey....melayu makin ramai yg lari dari PH kerana kena kencing dgn madey...

    ReplyDelete
  8. kau orang nak kutuk Tun berkori lori ada aku kesah?

    jufazli lagi hebat kutuk Tun dari kau orang, ada aku kesah

    kenapa aku tak kesah..

    tin kosong, tong najis

    Mahathir masih PM, solid Prime Minister.

    Kerajaan sepenggal, suku penggal pun ada aku kesah..

    yang aku kesah, komen basi, recyle, haprak..

    aku terpaksa lower down aku punya bahasa untuk layan puak dangkal ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade ker kalo kutuk madey boleh jatuh dari jawatan pm?...kenape akal ko.pendek sangat KD?..

      Delete
  9. pada jhon doe aku dah nasihat..

    pada anon 12:50 aku cadangkan kau buka blog sendiri..sendiri tulis sendiri baca..

    kuantiti tapi kualiti out, bosan..
    ambik tuition ler bro..baiki justifikasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pon setuju kalo blog ko ni ko tulis dan ko baca sendiri...tak perlu jadi tempat perdebatan dan berhujjah kerana ko tak boleh bezakan yg mana berkualiti....ko pakai ukuran ikut selera ko sendiri...pendirian ko pon dlm 3 hari boleh berubah...hahahaha....otak ko kartun lah KD...

      Delete
    2. https://www.amenoworld.org/2019/06/jawab-dulu-video-itu-tulen-atau-edit.html?m=1

      Jawab dulu vedeo itu tulen ato palsu….Editor dan jurugambar Bersatu menolak andaian vedeo itu palsu…

      Puak Bersatu menentang madey

      Delete
  10. Ade beberapa komen penjilat madey yg hanye berasaskan andaian teori kosong disiarkan oleh KD...ini kah yg dikatakan kualiti oleh KD...ade justifikasi?...aku rasa KD sendiri pon tak tahu ape definasi kualiti dan makna justifikasi.....ikut selera KD...cakap mcm bijak sangat tapi tin kosong berkarat lah ko KD...puuii...tu pasal blog ko penjilat madey suka merapu...mereka takut nak masuk blog budin...kena hentam.....hahahaha..

    ReplyDelete
  11. Deepfake, Fu**fake Semua Macai Mengaku Boleh Buat Video Azmin-Haziq

    Tahukah anda, filem Fast & Furiuos 7 membelanjakan USD50 juta untuk menjelmakan watak Paul Walker (yang sudah meninggal dunia) melalui mimik mukanya. Itupun terpaksa menggunakan adik Paul Walker sebagai pelakon untuk durasi filem selama 10 saat.

    Berapa pula yang dibelanjakan untuk filem pendek Azmin-Haziq yang berdurasi lebih dari seminit dan dikatakan mempunyai 4 bahagian? Logikkah ianya palsu?

    Tahukah anda, berapa masa yang diambil oleh gfx artist di Industry Light & Magic (ILM) milik Steven Spielberg dan George Lucas, untuk menghasilkan watak Princess Leia sewaktu muda dan watak Tarkin (pelakonnya, Peter Cushing telah lama meninggal dunia) cuma beberapa saat dalam Star Wars- The Rogue One yang hampir sempurna itu?

    18 bulan!

    Macai dibawah berkata beliau boleh buat video seperti video Azmin-Haziq dalam masa sehari setengah dan ada kata dalam masa 24 jam dengan kos kurang dari RM400! Agak-agaklah kalau hendak memacai pun yop!

    ReplyDelete

  12. Hotel dinamakan Haziq kunci mulut
    Vinodh Pillai - June 16, 2019 12:14 AM
    4.1k
    Shares


    Haziq Aziz meninggalkan IPD Dang Wangi selepas dilepaskan dengan jaminan polis hari ini. (Gambar Bernama)

    PETALING JAYA: Hotel di Sandakan yang dinamakan dalam video Haziq Aziz hari ini berkata ia sedang bekerjasama dengan siasatan pihak berkuasa, dan tidak boleh mengesahkan adakah seorang lelaki memasuki bilik yang didakwa diduduki seorang menteri pada 11 Mei.

    FMT bertanya pada hotel itu adakah seorang lelaki bercermin mata gelap dan memakai “hoodie” memasuki bilik 2526 antara 1 pagi dan 2 pagi pada 11 Mei.

    Hotel itu juga ditanya adakah ia akan beri rakaman CCTV hari itu bagi memudahkan siasatan polis atau atas permintaan media.

    Dalam jawapannya kepada FMT, seorang jurucakap Hotel Four Points by Sheraton di Sandakan, Sabah malam tadi berkata

    ReplyDelete
  13. Selagi ADA pecacai yang hinggap di sini, aku anggap blog aku ini masih berkesan..

    Aku Tak claim pun blog ini atas APA APA status..niat awal.pun setakat nak luah personal view, Tak Komen pun Tak APA....

    Tetapi Komen yg tersiar selepas ditapis adalah satu penghargaan Dan penghormatan kepada SI penulisnya.

    Jadi kalau kata aku bongok, sudah tentu yg cakap TU bongok bertingkat tingkat..kikikikiki

    ReplyDelete
  14. I'm with KD. Better delete benda yang copy paste dari blog lain. If your comment aliases copy paste orang lain punya ide or news, elok ikut nasihat KD. You just buka blog baru and longgok barang copy paste dalam satu blog. Kalau comment with your own idealisme and your own opinion, its much more happening. Bosan tak makan lemang bila dihidangkan oleh 10 buah rumah yang berbeza? Lain ler kalau you suka tengok batang lemang sampai muntah. Sekadar nasihat marhaen.

    ReplyDelete
  15. Do you think Azmin sepatutnya sudah declare masuk Bersatu? Kalau buat open statement somebody at the top manipulating issues to topple you down, that is so loud and clear yang tiada lagi kepercayaan kepada parti right? Kalau boleh Tun M consider this for the future of PH. Bosan Rakyat kalau asyik PC pasal gay tak habis-habis.

    ReplyDelete