Thursday, June 20, 2019

AZMIN STAY



Ia adalah konspirasi politik?? Setuju??

Anwar and the gang tentu setuju sikap MAHATHIR kali ini berbanding dengan "kesilapan" Mahathir yang memecat Anwar atas ISU yang sama "vedio liwat".


Apapun Haziq belum lagi menyerah juburnya untuk diperiksa samada ADA kesan ditembusi atau mereka sekadar ringan ringan sekatil.

Belum juga dipastikan ketulinan atau kepalsuan vedio tersebut dan sudah tentu PDRM akan serahkan kepada pihak yang berintegriti untuk membuat pemeriksaan ketulinan.

Cakap² pihak tertentu sekadar PANDANGAN peribadi yang tidak dirujuk secara rasmi dan sah oleh PDRM.

Biar polis TERUS siasat, kerajaan perlu fokus ekonomi.


Jswapan yang sangat bagus dan jelas..





4 comments:

  1. tak silap aku yang kena cucuk bukan hasiq tapi yabg muka macam jemim... aku dengar citer jela... aku belum tengok.. lgpun movie ni takde la menari minat aku nak tengok pun... kah kah kah

    ReplyDelete
  2. Polis sudah lantik pakar memeriksa ketulinan vedeo Jemin...

    Polis sudah bawa Haziq ke HKL untuk pemeriksaan....Tidak diketahui Jemin yg sudah disoal siasat dibawa ato tidak ke HKL...

    ReplyDelete
  3. Jemin terbabit dgn isu moral sahaja bukan rasuah ato salahguna kuasa...siasatan polis tidak terganggu....jadi tidak patut Jemin digantung tugas ato disuruh cuti..

    Nuar tidak tunjuk sikap benci kpd Jemin walopun jemin pernah tunjuk sikap melawan....ini kehebatan nuar...

    ReplyDelete
  4. Kerana keadaan semasa kes vedeo jubo Jemin boleh dikatakan konspirasi...konspirasi satu pakatan terancang menjatuhkan seseorang...

    Tapi sehingga sekarang tak nampak bukti nak kaitkan seseorang dgn konspirasi...hanye syak semata2...yg ada hanye hubungan antara 2 individu....

    Haxiq diambil bekerja jawatan penting oleh shamsul iskandar...Shamsul diketahui penyokong kuat jemin.....Jemin dikatakan telah lama kenal haziq.....adakah Jemin yg arahkan shamsul bagi jawatan penting kpd haziq?...

    Jemin nampak gelabah setelah polis bebaskan haziq....Jemin tembak sana tembak sini....sepatutnye Jemin cool dan relax kalo tak buat salah....biarkan polis siasat...

    ReplyDelete