Thursday, June 13, 2019

BERI KERJASAMA PADA POLIS BUKAN LAWAN..


lokman adam ditahan polis kerana maki polis, halang polis dan enggan serah telefon bimbitnya.

Apa takut macai...

13 comments:

  1. Serve you right Lobak Merah

    ReplyDelete
  2. Lobakman ni 2 tahun tido kot. Dia ingat BN msh bkuasa.

    ReplyDelete
  3. Ada masalah ke Boss...Dalam hal ni Lokman di pihak yg bener Boss.

    ReplyDelete
  4. Teruk betul budak Haziq ni. Dari pengakuannya dalam video kedua, ayat-ayat dia jelas utuk memerangakp Azmin. Nadanya macam berpihak di sebelah pembangkang.
    Kutuk-kutuk kerajaan tak mahu ambil tindakan dpd pengakuannya. kemuduan mengaku dah TIGA TAHUN buat kerja ni dgn Azmin!!!
    Adehhhh....3 tahun!!!....Jadi, apasal skrg baru bukak mulut....?
    Very clearlah his intention.
    Sebab tu, susah nak simpati dgn si Haziq ni because dia mengaku buat on his own free will untuk political milage. Berbeza dgn Saiful Bahari yg terperangkap antara pekerja & boss. Kes Haziq takda unsur deraan emosi. A young ambitious man, mengejar cita-cita politik. Berpindah dari satu party ke party lain. Bila tak capai impian, dedah semua!!!
    Enof.....aku geli nak cakap pasal ni. So really kotor. Semua orang amik kesempatan utk kepentingan politik masing-masing. Really dirty. Memang patut tentera ambil alih tapi, bersih ke tentera berdasarkan kes-kes mindef, tanah tentera dan pembelian helikoter dan kain-lain peralatan tentera...???
    Hancur....hancur Malaysiaku.

    ReplyDelete
  5. Skandal Video Lucah, Kenyataan Azmin Bahan Recycle, Bawak2 Berehat Ler Jemin

    Kecoh satu Malaysia bila tiba2 meletop2, video lucah aksi seks luar tabiee dua manusia...

    Aktor2nya macam pernah ku lihat, tapi di mana yaa...🤔🤔🤔


    Bila dah tersebar, maka aktornya keluarkan kenyataan yang klise, macam CD rosak!!!

    "Bukan saya, walau pun mirip saya"...

    "Bertujuan jahat untuk mengaibkan saya"...

    "Di sebarkan oleh musuh politik saya dengan tujuan untuk menjatuhkan saya" (BACA DI SINI)...


    Dan kenyataan2 yang sewaktu dengannya...

    Dan yakinlah, Azmin TIDAK AKAN mengambil apa2 tindakan undang2...

    Apa yang Azmin akan buat ialah duduk ontok2 sambil mengharap orang ramai akan lupakan isu nie...

    Dah Game Over, Mesra2kanlah Diri Dengan Dunia Pencen

    Isu skandal seks yang lama masih tak berjawab, timbul pulak yang kedua...

    Selain dari skandal seks yang bertali arus, penyelewengan kuasa dan rasuah yang terpalit pada Azmin pun masih jadi tandatanya...

    Dah jumpa ker belum blogger Toyol of Selangor tu Min?

    Dulu kemain kecoh nak saman blogger Toyol of Selangor...😜😜😜

    Sekarang nie dah senyap...🤭🤭🤭

    Terpalit dengan macam2 skandal, rasanya, dah boleh ler Azmin isi borang pencen...😂😂😂

    Jadi Menteri Hal Ehwal Ekonomi dah setahun, tapi hapah pun tak ada...

    Felda makin telongkop, aset Felda nak di jual!!!

    GLC pulak dah macam hidup segan, mati tak mahu!!!

    Tabung Haji kekal bawah kuasa Guan Eng!!!

    Siapa Mastermind Video Lucah


    Gambar Hiasan...😉😉😉
    Ada macam2 teori tentang siapa sebenar mastermind klip video tu...

    Ada yang kata video tu datangnya dari PKR sendiri, sebab nampak2 seakan2 Atok akan ketepikan Anwar dari jawatan PM dan lebih selesa kalau Azmin yabg gantikan Atok...

    Ada teori lain pulak kata, tak mustahil kalau video klip tu datangnya dari kem Atok sendiri sebab kecewa dengan Azmin...

    Dah lah tak tahu buat kerja, asyik nak sakau duit negara, beh tu master plan Atok supaya Azmin lawan Anwar dalam jawatan Presiden PKR untuk singkirkan Anwar pun Azmin takut...

    Dalam ertikata lain, pada kaca mata Atok, Azmin nie apa pun tak boleh, menghabiskan beras jer...

    Daripada lagi banyak beras habis, lagi baik simpan dia dalam peti sejuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panjang ulasan kau...tapi tak ada substance dan lebih cenderung ke arah teori dan hypothesis.....di mana engkau sendiri tidak pasti mana satu kebenarannya.

      Alang-alang kau berteori kenapa tidak ditambah satu lagi kemungkinan...bahawa Azmin sendiri yang terbitkan video supaya dia dilihat sebagai mangsa fitnah geng Anuar dan seterusnya mendapat simpati.

      Apa pun teori kau ke laut...contohnya konon kau kata Tun dah mula menyampah dengan Azmin lalu keluarkan video. Sesiapa saja yang ada sedikit akal akan berfikir...HANG INGAT TUN DAH TAK ADA KERJA LAIN KA NAK BUAT? Apa pun belum habis mamat ini berteori Tun sudah mengeluarkan kenyataan tegas bahawa orang2 yang mengedar video ini adalah orang2 yang tidak mampu bersaing secara sihat lalu melakukan tektik kotor....sekali gus membakulsampahkan teori mamat ni bahawa Tun dah tak peduli Azmin lagi....

      Woiii...hang pi mengaji la lagi baru mai main kat sini.

      Delete
  6. video kantoi.. dia mengaku dia dalam video tu.. dia tak ada kata dia yang sebar video.. kalau tak kantoi dia pun tak akan mengaku aku rasa.. dan masih ngunyit dengan partner dia...apa2 pun skang ni tangkap haziq dulu.. pastu cari sapa yang sebar... dan habiskan cerita secepat mungkin.

    ReplyDelete
  7. Cik Minah

    Read the comments by pkr communication director...permainan kotor ini well
    funded.....

    ReplyDelete
  8. Ini lah politik.. tapi si azmin ni memang broken family .. anak bini adk beradik dalam bilik air. Fikir kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hebat kau Yeop....sampai dalam bilik air orang kau dapat tinjau ni...!!!

      Delete
  9. KD

    What is happening?


    PETALING JAYA: The father of Santubong PKR Youth chief Muhammad Haziq Abdul Aziz, whose shock confession that he was one of two men filmed engaging in homosexual acts landed him in the limelight this week, says he does not believe it is his son in the clips which have gone viral on social media.

    Speaking to theSun daily, Abdul Aziz Ibrahim said he had watched both the confession and the lewd clips multiple times.

    “The latter appears to be shady, and I don’t think that’s my son,” he said.

    He added that he had “analysed” the confession clip as well, “looking at his posture, his movement and his tone, hoping it was fake”.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi kalau Tanya pecacai, mereka confirm Kan vedio TU Tak palsu....kikikiki

      Delete
    2. bapak dia pun tak pasti sangat... dia cuma berharap bukan anakmalaysia dia.. bapak sapa pun x akan percaya anak dia mengunyit dan kalau tau pun pasti akan sembunyikan untuk jaga aib

      tapi haziq sendiri mengaku macam mana nak kata bukan...

      kalau bukan azmin mungkin la...

      tapi keluarga dia pulak beria dan nak orang percaya azmin mmg mengunyit...

      what happent kd ? .. analisis berat sebelah ?

      Delete