Friday, June 14, 2019

DI KEMUNCAK ISU VEDIO..INI SEBENARNYA?



ADA lebih baik otai reformasi gesa Anwar istihar perang ke atas Mahathir... Tak sesuai mengemis ngemis minta jawatan.


4 comments:

  1. Sepatutnya isu video ini baik Anwar atau Azmin boleh settle senang. Buatlah Lian. Ini asyik sebut Qazaf tapi tolak hudud. Lian boleh dipakai juga sepertimana syor Dr Maza ketika dulu dalam kes Anwar. Saiful berani buat sumpah Lian. Tak kan dua orang ni tak berani kot. Sebagai rakyat kita tidak mahu pimpinan LGBT.
    Macammana pun kini PAS dan UMNO banyak berdiam sambil kunyah popcorn.

    ReplyDelete
  2. dia kata rakyat bising pasal isu ni padahal yang bising cuma puak bingai puak dia puak reporbasi.. nuar macam biasa game bapuk gak dia guna.. baling batu sembunyi tangan..aduh. jondo kasi cepat sikit tarikh klimaks... ni azmin awal lagi dah klimaks. ��

    ReplyDelete
  3. isu ini tidak menjerumuskan Azmin. Tanggungjawan Anwar untuk membersihkan..jika tidak, mereka 2x5

    Tun dan Azizah hingga akhir penggal.

    ReplyDelete
  4. KD

    Video ini keluar setelah kapar dan sg kedah gagal rattle Tun.

    Kes video ini akan kantoi who the "ditector" is.

    Next step...guna OTAI...same message timetable for handing over.

    Surely fail.

    William leong bikan main nak perkenakan latheefa. Deal done..whay can anwar's faction do? Keep on barking till you drop dead.

    ReplyDelete