Tuesday, June 11, 2019

ISU PERLANTIKAN LATHEEFAH DAH PAKAT² DIAM..

Rule of laws dipatuhi..yang lain² small matter.

Buat masa sekarang orang paling penting dan utama adalah mantan king is cash, mantan MO1.. fokus pendedahan dan perbogelan secara langsung setiap hari..

12 comments:

  1. Tepat sekali, Tuan KD

    Orang tua-tua kata jangan lawan cakap orang tua. Orangtua dah nasihat. Bukan sekali dua tapi berkali-kali. Orang telinga kuali mana dengau nasihat. Mula-mula nasihat empat mata. Lama-lama dikata nya pencuri di mana jugak dia pergi. Hah sekarang boleh tahan api dia ?

    Aku bukan le taksub Mahathir. Tak jugak aku menyampah tak bersebab. Aku nampak Mahathir ni cara dia buat kerja radikal. Jenis bakau darah jugak. Tapi dari time dia mula menulis sampai ke hari ni mesej dia amat konsisten. Kalau dah 70 tahun jadi pemikir masa depan bangsa nya dan dia hari ni buat ikut suka dia aje, hah kau orang bangkang le dia. Kita dah dengau apa dia jawab. Aku baca dia dah tak kuasa nak fikir pasal orang yang cari sebab perkara yang belum buat.

    Ada ramai orang kata dia nak Mukhriz jadi PM; aku terima ini modal tiup angin (bukan musuh) orang yang tak setuju dengan Mahathir. Dia apa nak buat semak lagi jadi Perdana Menteri! 22 tahun dah terlebih lama. Dia nak Malaysia ni terus maju. Capai kejayaan demi kejayaan. Dia dah susun pun rancangan dan pembangunan. Yang tinggal untuk teruskan samapai siap. Kalau kau kena macam ni, kau naik darah tak ? Ada banyak jugak orang kata kroni-kroni Mahathir mintak dia balik berpolitik untuk selamatkan dia orang. Engkau percaya ?

    Ada banyak orang soal cara Mahathir lantik Latheefa Koya. Toksah soal. Biarkan aje. Jawapan Mahathir pun semua orang dah dengar.

    Ni yang tengah ditelanjangkan ni semakin menarik. Tunggu kes yang timbalan pulak. Menarik jugak tak.

    ReplyDelete
  2. Aku dulu rajin jugak melawat shahbudindotcom. Sekarang tak kuasa. Cerita publisiti manager Anwar ni aku dah muntah dengar.

    Anwar ni sepatut nya ikut law nya dia belum boleh bertanding dan jadi MP. Pengampunan express ni dia ni pelik sikit. Tapi tak apa la. Rakyat Malaysia tak kesah. Tapi sekarang orang tengah repair kapal ni. Relek la dulu. Nasihatkan pemburu untung tu sabar sikit. Dulu pun dah kena.
    Toksah gelojoh.
    Tapi pemburu untung ni pun kena faham..Malaysia Baru ni kalau untung ada keraguan, kena siasat. Berani ? Latheefa Koya dah tunggu. Ha ha ha ha

    ReplyDelete
  3. Kes najib tak menjadi minat utama rakyat malaysia lagi kerana rakyat sudah tau kes sudah masuk mahkamah dan terpulang kpd mahkamah....

    Rakyat lebih berminat nak tahu ape kerajaan nak buat untuk membaiki taraf kehidupan mereka....

    Rakyat tau tak mungkin tol boleh dihapuskan dlm tempoh 5 tahun setelah madey yg mulakan...rakyat mau tau kenape kadar tol kereta kancil sama dgn kadar tol pajero?....tak boleh ker kerajaan madey kurangkan tol untuk kereta2 kecil?...kereta besar yg rosakkan jalan....

    Rakyat mau tau kalo tanggoh bayar ptptn bagi gaji 4000 tidak boleh dilaksanakan kenape tak boleh tangguh bayar ptptn yg bergaji bawah 2500.00...... Rakyat tau hutang ptptn madey yg mulakan dulu...

    Rakyat mau tau bagaimana kenaikan tarif air elektrik dan gas masak tidak akan bebankan kehidupan rakyat yg berpendapatan rendah...

    Najib dusabitkan ato tidak tidak akan ubah ape2 nasib rakyat kerana najib sudah tiada kuasa lagi...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. sekadar ambil berita depan dan tak tahu what is going on, elok tak payah post kat sini..

    Inilah persepsi yang nak diletakkan pada Najib..


    Kalau ikut logik, mana boleh satu orang ammend constitution...

    Nak ammend constitution perlu ada majority...
    Guna lah otak sikit...

    sila siarkan

    ReplyDelete
  6. KD ...ko dah dyook sendiri dgn rule of laws kunun.....rule of laws hanye terpakai untuk musuh madey ajee...

    ReplyDelete
  7. HAZIQ AZIZ BUAT SUMPAH LAKNAT DAN MENGAKU
    MACAM SUMPAH LAKNAT SAIFUL YANG DOLU DOLU
    NGAKU DLM VIDEO BERSAMA AZMIN LAGI TUHH..!!
    HAAH APALAGI ATOK LATIPA KOYA BILA NAK BANTU.?

    PERANG DAH MULA LEPAS AIDILFITRI YG MULIA
    WAYANG KUNYIT DAH MULA JOM KITA TONTON BERSAMA
    BELI POP CORN DAN COKE JANGAN LAH DILUPA
    PANJI MANA MELINGKUP DULU KITA TEPUK SAJA


    MAKIN PANAZZZ YEOP OOIIII..!!

    MAMPOS MESIA DAPAT PEMIMPIN SUMA RENDAH MORAL & AKHLAK HAPRAK... BAHANA KARMA FITNAH AKHIRNYA MAKAN KERAJAAN ATOK... MAKIN BANGKA MAKIN GILO...!!

    kunyit fight kunyit atok&macai suffer in the middle...!! kikikiki

    buat apa ngaku salah dan sumpah laknat bagai....najib kan ada..!!

    salah najib tuhhh..!! kikikiki..Alahai


    MUAHAHAHAH... MUAHAHAHIIUUEWW
    PERANG KUNYIT BERMULA,
    MACAI TADAH GITU GITU...



    muajalipahJR

    ReplyDelete
  8. Mahathir...ignore all negative calls on lateefa koya's appointment as MACC chief.

    Lateefa...proceed with what you have been entrusted yo do.

    InshaAllah the rakyat will appreciate what both of you have done. To the detractors....go to hell

    ReplyDelete
  9. Ada isu lebih besar tengah viral KD. Siap dengan akaun transfer duit ke luar negara. Tak minat nak kupas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo ade bukti akaun boleh siarkan...kalo viral cerita fitnah tak guna post..

      Delete
  10. ari ni sumo macai pH macam orang berak kapor memasing ...apo kono eeh jang macam kambing kembong porut kono air hujan... kikiki

    ReplyDelete
  11. Kepada siapa lagi madey nak harapkan dapat jatuhkan anwar....

    Beberape tahun dulu masa exco selangor sudah heboh azmin aiskrim dlm jamban...sekarang dgn jantan plak...

    Masih ade ker pengikut azmin seperti lateefa koyar dan zuraida mak lampir?...

    ReplyDelete