Saturday, June 8, 2019

JERUNG YG LEBIH BESAR DARI NAJIB BAKAL DIPETIK SPRM?



Kalau sekadar ikan bilis, Tak perlulah Tun bersusah payah lantik Latheefa.

Yang PERLU dihargai Dan dijulang ialah SPRM (segala usaha cemerlang mereka) BUKAN individu..


Lebai dah support...

http://syedsoutsidethebox.blogspot.com/2019/06/the-anwaristas-are-out-to-get-latheefa.html

http://feedproxy.google.com/~r/TukarTiub/~3/V4SHw5kc4GQ/boss-ku-mula-takut.html

11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. lagi ramai lah pemimpin umno seberang ke bersatu...takut kena siasat...salah satu strategy nk haramkan umno...

    ReplyDelete
  3. Nak dilawan je pun tak guna. Lambat laun akan dipanggil hadap bos baru jugak. Nak tak nak terpaksa la u turn 355 darjah (kurang5 pasal dia orang biase keje tak habis) utk sokong, mane tau bila sokong nanti org tu akan lembut hati skit. Sori la ye lebai. Ni Ex ahli PKR, kami ahli PKR takkan bertakbir jika tau kami kena tipu. Bukan jenis walak menkhinzir buta. Ape je atas kata, kami tak telan bulat2 mcm telan penadol tanpa air. Kami khaskan khinzir buta tu utk para walaun aje. Tahniah la ye.

    ReplyDelete
  4. LGE kan KD? Alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hrp² lge pulak kena. Apa guna lantik latheefa kalau setakat nk cekup ikan bilis. Neelofapun reti buat. Tunggu dan lihat game tun madey...

      Delete
    2. Latheefa dapat 10,887 sokongan berbanding yang menolak 5,580 melalui petition di facebuk. Apalagi kamu mahu....???

      Delete
  5. DULU AKU PERNAH TULIS MALAYSIA PERLU RAPATKAN ATAU MENYERTAI TERUS "PAKATAN BRICS"

    AKU AKAN BERHENTI MENYERANG ATOK FITNAH SEKIRANYA MALAYSIA MENYERTAI PAKATAN 'BRICS'

    ANTARA PERKARA BERANI YANG DIBENTANGKAN OLEH BRICS IALAH :

    1. Pemansuhan penggunaan Dollar sebagai matawang dagangan untuk urusniaga minyak antara negara BRICS + Iran + Venezuela.
    2. Memperkenalkan satu matawang yang akan digunakan secara bersama dalam urusan urusniaga minyak.
    3. AIIB(Asian Infrastructure Investment Bank) sudah ditubuhkan di Shanghai untuk Pakatan BRICS bagi mengantikan Bank Yahudi IMF dan World Bank dan menghapuskan penggunaan Dollar Amerika.
    4. Memperkenalkan serta mempromosikan kedua dasar kewangan baru dan urusniaga baru di atas untuk digunakan secara meluas di dunia.
    DOLLAR ,IMF , WORLD BANK DAN FEDERAL RESERVE AKAN HANCUR DIBAWAH PAKATAN BRICS

    Sergei Glaziev, pakar ekonomi dunia berada dibelakang penubuhan Eurasian Union, telah mengajak Russia melakukan satu anjakan kepada perubahan sistem ekonomi baru yang lebih kukuh, stabil dan kuat. Glaziev menempelak sistem ekonomi yang diamalkan oleh Amerika dan sahabat mereka di Eropah yang menggunakan sistem riba secara melampau untuk menampung piramid-piramid hutang dan dalam masa yang sama menjajah dunia melalui hutang-hutang yang diberikan.

    SERGEI GLAZIEV : SISTEM HUTANG + RIBA TIDAK MASUK AKAL

    Sergei Glaziev menyatakan, sistem hutang dengan riba yang tidak masuk akal ini, memenjarakan setiap pihak yang berhutang di dalam satu putaran hutang yang tidak akan habis. Ianya melumpuhkan keupayaan kewangan pihak yang berhutang sehingga akhirnya asset-aset milikan mereka dirampas.

    Beginilah cara sistem ekonomi barat menjajah dunia tanpa perlu mereka mempunyai wang dan keupayaan kewangan untuk mendapatkan sebarang pemilikan. Dengan mempunyai pihak yang berhutang dengan mereka, mereka menjual hutang tersebut sebagai satu lagi bentuk hutang dan menggandakannya dengan sistem yang tidak bersandarkan sesuatu yang realiti.

    Semua ini perlu dihentikan menurut Sergei Glaziev. Lalu Sergei Glaziev mencadangkan agar Russia mengetuai dunia untuk melakukan satu perubahan drastik. Cadangan drastik ini termasuklah membuang amalan menggunakan Dollar Amerika di dalam urusniaga minyak antara negara-negara bersekutu dengan mereka.

    Sergei Glaziev yang menjadi penasihat ekonomi kepada sebuah kuasa besar dunia. Sebuah negara yang dikatakan oleh jurucakap media mereka sebagai berkemampuan untuk menukarkan Amerika Syarikat dari sebuah negara kepada lebuan radioaktif yang beterbangan di udara. Russia sebuah negara dengan keupayaan nuklear yang hebat dan kemampuan keupayaan perang yang digeruni.

    Bank Negara dan Central Bank setiap negara perlu direvolusikan dan direncanakan semula tidak terikat pada RIBA Yahudi Sedunia dan penghapusan secara total Dollar EURO dan Federal Reserve.

    ReplyDelete
  6. Ade lagi jerung lebih besar najib?...kalo lebih besar dari najib madey laa...

    Madey pilih lateefa koya kerana dari satu kapal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan terlebih ketupat, akai dah Makin lemah hang ni.

      Delete
  7. Wow!!!!!....petition sokongan utk Cik Latheefa Koya sudah meningkat kpd 14,700 dalam beberapa jam manakala petition Nik Nazme yg menolak kekal 5,700 tak berganjak. Hahaha....nampak tak, semua orang mahu korapsi dihentikan.

    ReplyDelete