Wednesday, June 12, 2019

KALAUPUN TERDESAK..BERPADA PADALAH CARI MAKAN



Beza otak samada untuk selamatkan umno dengan membatasi ugama SEBAGAI keutamaan atau melingkupkan umno kerana nafsu amarah hilang jawatan..





# Apakah Azmin akan membuat PILIHAN seperti Muhyiddin, ignore hingga fitnah dimakan anai² Dan namanya dibersihkan.oleh pihak berkuasa.





9 comments:

  1. Tiada istilah kaberap..ATAU adalah lebih baik dari blog ini dijadikan media melepaskan nafsu fitnah, tuduhan liar dari golongan munafik dan yang kecewa.

    ReplyDelete
  2. sapa yg terdesak ni bro KD...atok atau bang non... yg ngaku buat orang PKR ada jawatan tinggi ...

    komen panjang2 ko delete...jom gi kat cahaya majid

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baguslah kalau dah tahu di blog Mana boleh bebas buat fitnah..

      Nak syok sendiri, bust blog sendiri..

      Heh..

      Delete
  3. Aku sarankan macai² berhentilah berkomentar TEORI² bodoh, DIAM cukuplah jadi pemerhati..

    ReplyDelete
  4. Berita sedih dari Madinatul Munawwarah..

    Ustaz Wan Ahmad Rasyidi (Setiausaha Dewan Ulamak PAS Pusat) telah kembali ke rahmatullah pada pukul 11.18am 8 Syawal 1440(12/06/2019) di Hospital Dr. Hamid Sulaiman Al-Ahmadi Madinah Munawwarah dan dikebumikan di Perkuburan Baqi’
    (Waktu Malaysia 4.18pm)

    Rahimahullahutaala rahmatan waasiah..

    ReplyDelete
  5. aku tak komen apa apa pun KD

    aku mintak ko delete ajer...!!


    kikikiki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus, sesekali jadi orang ADA akai.
      Simpan sikit yang blurrr TU.

      Delete
  6. Lokman buat lapuran siasat kes korupsi - resit transfer duit dari UEM ke akaun oversea. Harap SPRM telus dlm siasatan. Dalam pada tu perang video ni antara puak-puak haluan kiri dan kanan dlm PH. Susulan lantikan Cik Koya sebagai Ketua SPRM yg timbulkan amarah puak kiri.
    Pandailah pendokong PH kini teringat Tuhan dan keburukan fitnah. Dulu hebat berbagai blog PH kaitkan DSN ada hubungan dengan Altantuya sehingga ada anak. Tak pula rasa berdosa ketika itu sebarkan fitnah walau tiada pun bukti dan video seperti kes ini. Semoga Allah tunjukkan kita kebenaran. Kita pun tak mahu mereka yg korup dan LGBT jadi pemimpin.

    ReplyDelete
  7. What do u expect from lobak merah?

    ReplyDelete