Wednesday, June 19, 2019

MAHATHIR DIFITNAH TETAPI BUKAN POLIS YANG DIARAH MEMBERSIHKANNYA..

Tidak juga arah polis TANGKAP yang mengkritik dan fitnah dirinya.

Berpuluh tahun difitnah oleh SEMUA musuhnya tetapi none, sifar diheret KE mahkamah.

Apakah MAHATHIR membalas balik serangan fitnah tersebut?
Mungkin secara tidak langsung tetapi MAHATHIR menjawab  secara terus fokus kepada tugas, kemajuan rakyat dan NEGARA.
Terus bercakap APA yang difikirkannya benar.

Mahathir tidak perlu korup untuk kaya, cukuplah jadi JUTAWAN sekadar saman dan menang KE atas semua mereka yang memfitnahnya...

Fitnah sekadar membawa MAHATHIR dipilih untuk menjadi PM Kali KEDUA.
PM dan ketua kepada yang pernah memfitnahnya.

Dia banyak melakukan kesilapan sepertimana dia juga banyak melakukan kebaikan.
Tetapi tidak akan ADA MAHATHIR selepas Mahathir.

Yang tinggal, yang akan menggantikannya adalah nama²  seperti Anwar, Azmin, Hadi, Muhyiddin, Najib, Zahid, Tokmat, Lim GUAN eng, mat sabu..
Belum pun jadi PM tetapi jika diselak, nampaklah kudis dan kurap masing²..

Anda nampak tak seperti yang saya nampak..


Setakat Mana Polis tahu dan nilaikan mana satu fitnah atau tidak, sebaiknya tuan punya badan sendiri yang lebih  tahu dan ambil TINDAKAN atau ignore. 
Polis wajar tumpu jika  ADA unsur hasutan atau kesalahan jenayah yang jelas.

Belum jadi buku, belum ADA sebaran, masih di peringkat niat, baru di peringkat bayangan - offer sekadar bisnes, JANGAN gelabah puyuh.# ADA Tiga version dalam tulisan di atas, terima kasih.

18 comments:

 1. KD

  Having put in all on the plates for readers to digest personally I have
  only 1 sentence to sum them all...
  BRADER ANWAR IS AFRAID OF HIS OWN GUILT AND SHADOW CLEARLY DEMONSTRATING HIS WEAKNESSES AND INSECURITIES...period

  ReplyDelete
 2. Penipu besar..u turn bila tersepi.

  MAHATHIR AKHIRNYA BUAT U-TURN BERKENAAN MELAYU MALAS
  Sofea Amelia Sofea Amelia
  3 days ago
  Share
  WhatsappFacebookTwitter

  Semalam di Cambridge apabila ditanya berkenaan Melayu malas, Dr. Mahathir yang selama ini seumur hidupnya mengatakan orang-orang Melayu malas telah membuat U-turn.

  Kini dia mengatakan sebaliknya bahawa masih ramai lagi Melayu rajin dan ungkapan Melayu malas adalah satu ungkapan pukul rata yang diambilnya daripada penjajah British dahulu.

  Saya banyak membuat kritikan sebelum ini berkenaan ideologi Melayu malas Dr. Mahathir ini yang mana saya berfikir bahawa ideologi Dr. Mahathir yang sebeginilah yang telah memburukkan masalah prejudis dan menerukkan diskriminasi terhadap orang-orang Melayu di Malaysia selama ini.

  Dalam sejarah dunia penjajah memang selalu menyebarkan propaganda untuk memperlekeh-lekehkan sesuatu kaum yang dijajahnya supaya kaum tersebut lemah pemikirannya serta takut menentang penjajah apabila mereka percaya yang pihak penjajah itu lebih kuat dan berkuasa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I am sure you cannot understand how TDM thinks.

   Regardless of who you are and your standing you have a lot to understand about reality facts and truths viz malays and muslims in malaysia. Reset your mind set and leave out superficiality and insha Allah you will avoid hypocrisy.

   Delete
  2. Kepeh!! Kepeh!!! Setakat itulah peluru yang ada pada askar-askar upahan dan pembenci Tun untuk menunjukkan konon Tun terbelit kerana menipu padahal majoriti memahami maksud Tun di dalam kedua-dua keadaan.

   Bahan kopipes yang bukan sahaja tiada apa-apa yang solid ke atas Tun tetapi sengaja diputar belitkan maksud apa yang dimaksudkan oleh Tun.

   Yang lebih besarnya, jauh lebih besar daripada pembelitan ini, ialah berita ini membuktikan betapa Tun telah diberikan penghormatan besar untuk memberi ucaptama di Cambridge.

   Bayangkan, sebuah negara yang pernah dahulunya menjajah negara ini kini akur dengan kehebatan seorang anak kelahiran negara ini yang mendapat pendidikan tinggi pun di universiti tempatan di rantau ini (pada masa itu Singapura dan Malaysia kedua-duanya dijajah) sehinggakan diberi penghormatan memberi ucaptama di universiti mereka yang punya sejarah yang panjang.

   Hahaha.. Pembenci Tun sentiasa gagal dan apa sahaja peluru yang digunakan untuk menembak Tun hanya menambah kekuatan Tun sedang mereka yang makin terbelit.

   Tun bukan sahaja masih PM tetapi PM yang dihormati seluruh dunia.

   Hahaha...Muutuu bighaizhikum.. Matilah kalian di dalam keadaan hati yang menanah, kalian takkan mampu menang ke atas Tun.

   Mahu menjadi di kalangan golongan yang menang? Menanglah bersama-sama Tun dan pasukannya.

   Tetapi tidak semua yang akan berpeluang untuk memang bersama-sama Tun kerana ada sebahagian manusia dari kalangan pendusta zaman fitnah yang memang telah ditakdirkan akan tewas mutlak di tangan Tun dan pasukannya apabila tempoh bersukaria mereka tamat.

   Que sera sera.

   Wallahu a'lam

   Delete
 3. Tepat sekali bro KD,

  Sebab itulah para pembenci Tun keresahan, sebab mereka hanya mampu fitnah Tun tapi mereka tahu mereka tiada apa-apa yang solid ke atas Tun. Sebaliknya semakin mereka merancang dan melangkah semakin mereka tersepit, sedang Tun pula semakin mengukuh.

  Jibby sedang menghadapi perbicaraan selepas gagal mensabitkan Tun dengan apa-apa pelakuan jenayah semasa Jibby berkuasa dulu. Daripada isi perbicaraan yang dilaporkan, sabitan kelihatan hampir pasti.

  Fakta bahawa Jibby terpaksa menubuhkan RCI berkenaan Forex yang tiada unsur jenayah menujukkan Jibby tiada bahan solid ke atas Tun.

  Brader pun ketakutan selepas apa yang berlaku ke atas Azmin, Brader sedang membuka pekung sendiri. Menjatuhkan Azmin di atas alasan video seks dan liwat hanya akan backfire Brader yang lebih dahsyat lagi kuantum keterlibatannya dengan seks songsang dan liwat.

  Lebih menyakitkan bagi Brader ialah dengan ia dan teamnya beria-ria menembak Azmin untuk melemahkan Tun, ia mengesahkan lagi hakikat bahawa ia tiada apa-apa yang solid ke atas Tun (itu menerangkan mengapa Kejora Bapuk Bodo dan blogger pintu sebelah sentiasa keresahan, dan hanya boleh melemparkan fitnah dan bom asap saja ke atas Tun).

  Lobai Hardy juga ketakutan kerana terbelit dengan penipuannya di atas nama agama selama puluhan tahun dengan menukar fatwa ikut keperluan politk semasa. Kini ketika mutkamar PAS menghampiri Lobai Hardy yang terdesak terpaksa mengikatkan perwakilan PAS bahawa mereka perlu berwalak dengan pemimpin (Lobai Hardy lah tu).

  Terkini, Lobai Hardy dilaporkan menuntut permohonan maaf daripada orang-orang yang mengaitkan PAS dengan pelakuan Ibrahim Libya dan pengikutnya, dan mahu Ibrahim Libya tidak dikaitkan dengan PAS. Ini jelas menujukkan Lobai Hardy sendiri mengakui di dalam kejadian Memali, ibrahim Libya berada di pihak yang salah dan Tun berada di pihak yang benar.

  Semakin hari semakin jelas kesemua lawan-lawan Tun semakin tersepit baik yang daripada kerjaan menjadi pembangkang, daripada pembangkang menjadi kerajaan dan yang kekal sebagai pembangkang.

  Akan sampai masanya di mana kesemua mereka dan tentera-tentera upahan mereka tercheckmate dan sekaligus tewas mutlak di tangan Tun dan pasukannya.

  Ia akan berlaku in shaa Allah. Que sera sera.

  Wallahu a'lam.

  ReplyDelete
 4. TIDAK AKAN ADA MAHATHIR SELEPAS MAHATHIR

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selepas wafatnya Baginda Rasulullah saw sebagai cut off date berakhirnya zaman nubuwwah dan bermulanya zaman khilafah:-

   Ratusan atau barangkali ribuan manusia yang telah dan sedang menjadi PM di negara masing-masing.

   Ratusan dan barangkali ribuan manusia yang telah dan sedang menjadi raja di negeri masing-masing.

   Ratusan manusia telah menjadi Imam Masjid Al-Haram, Masjid Al-Madinah dan Masjid Al-Aqsa.

   Seratus lebih manusia telah menjadi khalifah umat.

   Seratus lebih manusia yang telah menjadi Penjaga Baitullah yang mulia.

   Tetapi hanya seorang sahaja yang dikhabarkan melalui khabar nubuwwah bakal menjadi Pembuka Konstantinopel. Sebelum 29 May 1453M tiada sesiapa yang mengetahui siapa orangnya. Pada tahun 1454M tiada sesiapa lagi yang ragu-ragu bahawa orangnya ialah Sultan Muhammad Al-Fatih.

   Dan hanya seorang sahaja yang telah dikhabarkan sebagai lelaki yang bergelar Pemuda Tamim @ Pembawa Panji Hitam yang munculnya di sebuah negeri Islam di Timur, yang pasukan pimpinannya tidak pernah tewas.

   Hari ini 20 Jun 2019 siapakah lelaki istimewa ini masih menjadi perbahasan. Ada yang menamakannya, ada yang mempersendakan penamaan itu, dan sebahagian besar yang lain memilih untuk 'tunggu dan lihat'.

   In shaa Allah pada 2020M tiada sesiapa lagi yang akan ragu-ragu siapakah lelaki istimewa ini yang telah dinubuwahkan, sebagaimana pada 1454 tiada sesiapa lagi yang ragu mengenai identiti Pembuka Konstantinopel yang telah dinubuwahkan.

   Pembenci akan meroyan habis walaupun saya tidak menyebut nama lelaki yang telah saya temui jawapannya siapakah orangnya.

   Hahahaha... Pembenci dipersilakan menanah di dalam hati. Kebencian, pendustaan dan persendaan mereka tidak akan dapat mengubah satu peristiwa yang telah dinubuwwahkan. Ia tetap akan berlaku.

   Que sera sera, Panji-panji Hitam pasti akan muncul di Timur sebagai tanda kemenangan mutlak lelaki ini dan pasukannya ke atas lawan-lawan mereka kesemuanya.

   Wallahu a'lam.

   Delete
 5. Kepada dangoi² yang anti Tun, tidaklah perlu lagi ada ucapan...pemimpin anda sudahpun mencuba pelbagai fitnah tetapi semuanya makan diri, tembak kaki sendiri..

  kaki fitnah pilihan anda, terjun lubang najis, setaraf.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fitnah liwat tahun 98,sispa gaknye arahkan polis tangkap dan reka bukti untuk penjarakan anwar?...KD mumgkin buat2 tak tau...siapa yg gunakan hakim - not relevan- semua keterangan pembela dlm perbicaraan liwat 1.... Sape yg buang ketua hakim negara tahun 88 dan 5 hakim mahkamah agong kerana tak sebulu dlmkes haramkan umno..

   Delete
 6. Seganas-ganas politik di Indonesia, haram satu pun tidak terpalit dgn tebiat 'stor kunyit' yg menjijikkan.

  Di Malaysia, sana sini siang malam heboh kecoh kunyit jadi bahan perbualan, terutama di blog ini.

  Apakah itu petanda 'Kunyitokrasi' akan melanda selepas 'klepetokrasi'..........??

  Naudzubillah Min Dzaliq.......!!

  ReplyDelete
 7. Tok wan tak perlu wujud pun di dunia ni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. After Tun Mutahir was sentenced to death by Sultan Mahmud, Tanah Melayu dijajah oleh Portugis, Belanda, inggeris, Jepun & inggeris selama 466 tahun.

   It took another Tun M in 1981 to redeem the nation's glory and put Malaysia at world map once again.

   It's so obvious that the letter 'M' is so sinonym to Malay, Malaysia, Muslim & prophet Muhammad SAW.


   Now, meminjam nukilan sdra RD di blog ‘life of annie’…..

   “If we read Utusan, Metro or hear the news on Buletin TV3… every time an incidence of rape, Ustad sodomize young boys, incest, father rape own child etc… its highly likely that the perpetrator is a Malay.

   Furthermore, it’s well known that Kelantan had the highest reported cases of HIV and drug addiction too”.
   —————————————————————–
   My comment:
   Ngomong-ngomong, siapa yg memerintah Kelantan selama ini..apakah air jampi Pas tidak mujarrab ker….??
   15 orang asli (semua beragama Islam) mati konyol dan yg survive hidup melarat dalam serba kedaifan.

   Apakah Cina DAP nak dipersalahkan seperti yg digembar-gemburkan oleh puak2 ‘daulah terpendam’ yg konon Islam, Raja & Melayu terancam…..??

   Pooorahhhhhhh…..!!

   Delete
 8. Tok wan diperlukan di Israel.

  ReplyDelete
 9. Ataupun tok wan boleh balik ke negara asal iaitu India.

  ReplyDelete
 10. Jgn ambil hati. Semua ini hanyalah gurauan.

  ReplyDelete
 11. Cry malaysia cry...you will never get another a Statesman like mahathir who call a spade a spade.

  ReplyDelete
 12. Anwarlah yang terbaik, anugerah Tuhan untuk menggantikan Tun.Bila pulak Tun nak letak jawatan ni...

  ReplyDelete