Saturday, June 22, 2019

MUKTAMAR SETUJU PAS BEKERJASAMA DENGAN UMNO DIKUATKAN LAGI DENGAN KEHADIRAN SEMULA ZAHID..












# Perkhabaran bahawa MAHATHIR perlu disingkirkan untuk menghidupkan dan selamatkan semula watak² in ADA relevannya.

15 comments:

  1. Ayoooooyooooo....kena terima melaon wak jahit ni jadi PM ke.....????
    Mati balik hidup, aku takkan undi umno/Pas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 60% Melayu undi pas dan umno.

      Kita Kenna akur Zahid next PM kalau dia tidak diputuskan bersalah oleh Mahkamah.

      Atau sekali lagi Mat Hassan menjalankan tugas Perdana Menteri.

      Delete
  2. Zahid akan merosak kan semula umno yg mula sembuh
    . Umno harus buang semua bangkai2 yg ada ni ke dalam tong PH
    Percayalah akar umbi umno masih kuat dan mula bercambar.. tak caya tanya TunM atau KD

    ReplyDelete
  3. Takkan undi wak jahit. Dia tak berjiwa Melayu dan Islam. Sanggup terima habuan bangla, bawa masuk bangla berjuta orang utuk jadi kaya. Mintak maaflah....mati balik hidup, aku takkan undi dia. Say what u want - selagi tak proven guilty, aku tetap tak percaya kat Panarogi ni untuk membangunkan negara yg kucintai, Malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangla adalah saudara seislam yang najis adalah DAP

      Delete
    2. Macam tu, pergilah duduk di Bangladesh kalau mereka boleh terima kamu kerana agamamu.....puiii

      Delete
  4. Umno bawah tok mat sudah tenang dan stabil...zahid kembali umno akan bergolak semula..

    Pas tak kira siapa nak kerjasama asalkan dapat ape yg pas nak...pas tak kira orang bersih ke orang kurang bersih ker ato tak bersih...

    ReplyDelete
  5. Just a prediction. Umno Pas Pkr will split into 2 factions each. One alligning themselves with TDM and the other with Anwar.

    Very very soon implosion within Umno, Pas and Pkr.

    Perhaps this ia what John Doe has been saying about the climax. TDM will emerge as the winner.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Loyar burok dgn john doe sama kuat temberang....

      Delete
    2. Not a mere winner but an absolute winner to the extent that there will be no more battle thereafter, God willing.

      Que sera sera.

      Wallahu a'lam.

      Delete
  6. KUANTAN: PAS Youth today pledged their support for the leadership of Prime Minister Dr Mahathir Mohamad.

    Compulsory for PAS to bring down Pakatan, says top cleric

    IS NOT MAHATHIR HEAD OF PAKATAN?

    ARE THESE STATEMENTS CONTRADICTING EACH OTHER?

    Does this reflect the upcoming split in PAS speculating one group siding with mahathir?


    ReplyDelete
  7. #PertempuranKlimaks
    #PemudaTamim
    #PasukanPanjiHitam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemuda Bani Tamim sejak 70an 80an dahulu zaman Abuya juga bawa kisah yang sama. Malah Abuya anggap dirinya sebagai Imam Mahdi. Jika kisah Pemuda Bani Tamim masih laku dijual di kalangan Bani Melayu, mungkin perlu lebih banyak penyucian dan pusingan U sebab pimpinan Bani Tamim (?) yang ada kuat rasuah, kronisme, nepotisme, seks luar tabiee, salahguna kuasa, tak layak memimpin dan politik longkang. Pemuda Bani Tamim dikhabarkan akan memerintah dunia selepas kematian Dajjal. Takkan politik songsang begini akan jadi pengakhiran sebelum Hari Qiamat?

      Delete
    2. Bagi komen balas pun langsung tak faham apa-apa. Nak jawab pun semua benda tu telah pun dijawab.

      Pembenci kebenaran akan terus berputar-putar dan berbelit-belit mengulangi benda-benda yang telah dijawab.

      Sebab mereka ini bukanlah pencari kebenaran melainkan mereka adalah pembenci kebenaran.

      So biarkanlah para pembenci menafikan. Sampai masanya ia akan berlaku juga.

      Apabila Panji Hitam telah dikibarkan itu bermakna para pendusta zaman fitnah @ para pembenci kebenaran telah tewas mutlak, pasukan-pasukan mereka yang bathil itu telah lenyap, sedang golongan yang benar itu pula telah menang mutlak dan orang-orang yang bodoh sombong dan bingung diselamatkan daripada kekal di dalam kebodohsombongan dan kebingungan menyokong kebathilan tanpa mereka sedari.

      Que sera sera.

      Wallahu a'lam.

      Delete
    3. Kisah agama dan sirah jika pandai jual memang laku keras. Golongan manusia yang membeli bukan sedikit. Tapi kena beringat. Janganlah sampai jual hingga lupa modal yang dibayar bukan kepada manusia. Ketaatan dan kehambaan kepada Pencipta manusia lebih utama. Sekadar pendapat marhaen.

      Delete