Monday, June 17, 2019

NATO



No Action Talk Only

Apakah berulang, kemungkinan besar BERDASARKAN track record.

Apapun 4 mantan KPN yang lepas bukan semasa era Tun Dr MAHATHIR SEBAGAI Perdana Menteri.

6 comments:

  1. tok mat dah ok yang ni memalukan orang nogori maso dilantik igp cakap kemain gebang lagi NATO sungguhh..!

    omgggg...!!!

    ReplyDelete
  2. Kalau IGP baru nak buktikan takda NATO, dia kena tangkap dan dakwa semua yg terlibat dgn video semburit - samada si pelaku (regardless WHO they are), tukang set up the video dan memviralkannya and of course si producer master mindnya. Jangan sorok. Otherwise macam-macam video melibatkan orang lain akan tular lagi. Engkau kenakan aku, aku tunnggu masa akan kenakan kau. Azmin dah pasti kena berhenti. Pemimpin - kata Tun M, mesti sentiasa bersih, kelihatan bersih dan kedengaran bersih. Tercalit dgn najis, walaupun dapat pengampunan, dia tetap tak bersih. Orang tetap gerun memikirkan dia bakal jadi PM kita. Apatah lagi kalau dia GayLord yg memulakannya, mangsa-mangsanya akan menjadikannya satu tradisi. Bila dah jadi tradisi, memang susah nak dibendung. Jadi, IGP Hamid Badrul kena berani menghentikan tradisi ini. Jangan jadi NATO mcm Igp sebelumnya.

    ReplyDelete
  3. IGP sekarang tidak korek kes lama, dia hanya nak sekarang dan di depan matanya jangan ulang lagi kesalahan lampau..

    Sekadar statement tanpa turun padang, tanpa penyamaran, tanpa his own special force, ia hanya akan tinggal kata²..Amaran korup berlaku sejak zaman kesultanan melaka.

    dan teknologi korup juga sudah meningkat.
    penjenayah biasanya lebih pandai dari polis, lebih lebih lagi kalau penjenayah itu memahami undang²

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambil penjenayah yg sudah berubah jadi polis baru jenayah boleh di halang...

      Delete
    2. Amerika ada FBI dan polis...FBI boleh tangkap polis yg korup...

      Polis negara2 didunia dihantar berlatih bawah FBI menentang jenayah...

      Di Uk ada scotland yard...

      Dimalaysia polis dilatih melindongi pilitician yg berkuasa sebagai pay master...

      Delete
    3. Dekat US filem Informant kes money laundering lakonan Matt Damon, penjenayah diberi keampunan bersyarat solving lots of money laundering cases using his skills and experience. Malaysia mungkin ada sebab interconnected relationship dengan Interpol dah lama wujud. Tak mustahil Najib Razak, Jho Low dan Riza Aziz akan jadi contoh? Hahahahahahahaha.

      Delete