Tuesday, June 25, 2019

PKR DALAM HIPOKRIK

Terang²an memang ujud Kem Anwar dan Azmin.Sudah tentu Azmin sangat merbahaya untuk kekal ujud sehingga pemilihan Presiden 2021 yang tidak dapat tidak pertembungan ANTARA Anwar Dan Azmin.Vedio sex Haziq adalah senjata yang akan dipergunakan untuk merosakan integriti Azmin.Pengesahan pihak berkuasa samada tulin atau tidak vedio sex tersebut sangat penting bagi kedua dua pihak.

Kalau palsu, satu tamparan hebat.

Tidak mungkin Anwar akan menjadi PM sebelum pertandingan Presiden di adakan dan ini juga menjadi penentu SIAPA pengganti Mahathir secara gentleman.

Atas kertas, Anwar tewas unless he can do something.
Sudah tentu AZMIN  juga tidak pernah berdiam diri.

Percaturan politik Azmin Dan Anwar bukan setakat mereka berdua tetapi melibatkan pelan persefahaman dengan komponen dan parti² pembangkang.

Di komponen dan parti pembangkang juga akan ujud pro Azmin dan pro Anwar.

Pendekatan do or die, biar putih TULANG jangan putih mata berkemungkinan juga keduanya hanyut dan pengganti Mahathir adalah CALON yang lebih bersih dari mereka dan diterima majoriti.

Kejutan biasa terjadi.

8 comments:

 1. hipokrit bukan hipokrik.. video bukan vedio... elok sikit kd ... sekali dua kali, mungkin typo.. kalau sentiasa.. menjadi persoalan... saja atau mmg ada masalah ejaan dan tata bahasa melayu ni.. yang pelik kau boleh sound orang komen banyak kesalah ejaan .. tapi kau lagi teruk.. hipokrit sungguh.. kah kah kah

  ReplyDelete
 2. Setuju dengan kandungan entry ini terutamanya para ke-2 akhir.

  Tun yang memahami keutamaan, telah membuat keputusan yang betul apabila bersekutu dengan Brader untuk menjatuhkan Jibby dan kemudian mengambil Azmin menjadi menteri kanannya untuk mengekang Brader yang dikenali kegelojohonnya dan tiada kemampuan untuk bersabar dan menahan diri.

  Brader seorang pengamal liwat yang telah disahkan oleh mahkamah adalah kejahatan yang lebih kecil berbanding Jibby, kleptokrat yang mengkhianati amanah dan menindas rakyat. Bersekutu dengan Brader untuk menjatuhkan Jibby adalah langkah yang betul.

  Azmin pula yang kini didakwa terlibat dengan kejahatan liwat yang tersembunyi sebagai 'yang diperlakukan' adalah kejahatan yang lebih kecil berbanding Brader seorang aggressor di dalam pelakuan meliwat baik sebagai pelaku, dan juga tanpa kerelaan.

  Menggunakan Azmin sebagai penampan daripada gerakan-gerakan Brader yang boleh menyebabkan kejahatan yang lebih besar menimpa bangsa Mim juga adalah tindakan Tun M yang betul.

  Walaubagaimanapun untuk salah seorang di antara kedunya menjadi Perdana Menteri negara yang bertuah ini, saya amat berkeyakinan ianya tidak akan berlaku.

  Siapa PM-8 saya tidak tahu dan tidak dapat membuat telahan. Ia boleh jadi siapa saja. Walaubagaimanapun satu perkara yang saya yakin ialah ia sama sekali bukan seorang pengamal LGBT.

  Perkembangan terbaru di antara kem-kem di dalam PKR mengesahkan telahan saya selama ini bahawa perang saudara akan meletus di dalam parti ini.

  Kem Presiden dan kem Timbalan Presiden kelihatan bersengketa yang berpunca daripada perang kunyit.

  Kunyit adalah faktor PKR diasaskan dan kunyit juga bakal menjadi faktor parti ini binasa akibat perang saudara dalaman di antara dua pemegang jawatan tertinggi parti ini.

  Bukan PKR sahaja, malah UmNo dan PAS juga sedang menghampiri hari-hari terakhir kewujudan mereka. Kedua-duanya juga bakal binasa bagi memberi laluan kepada perpaduan hakiki di kalangan bangsa Mim.

  Pada akhirnya hanya ada satu panji yang akan menaungi seluruh bangsa Melayu. Panji kaum yang didatangkan selepas kaum asal berpaling. Panji pasukan yang tidak pernah tewas walau dengan pasukan mana pun mereka bersekutu. Panji golongan yang benar dan bakal dianugerahkan kemenangan mutlak dan bergelar "mereka itulah orang-orang yang berada di atas petunjuk daripada Tuhan mereka dan mereka itulah golongan yang menang".

  Kama tadiinuu tudaanuu, sebagaimana kamu perbuat sebegitulah kamu akan diperbuat.

  Kama badaakum ta'uuduun, sebagaimana kamu bermula sebegitulah kamu akan berakhir.

  Que sera sera.

  Wallahu a'lam.

  ReplyDelete
 3. Anwar...sensing that all actions in trying to oust his competition have gone awry painting that PKR is deeply split and followers taking side, he up the ante on azmin's video to get the matter even worse. New videos appeared in you tube.

  Rais Yatim has said it loud and clear

  Stay mahathir stay. The rakyat do not want an ex convict.


  ReplyDelete
 4. Komen tentang Haziq Saya Tak akan siarkan SEBAB Saya bukan kaki video lucah dan porno.

  Sembang tempat lain k

  ReplyDelete
 5. Apehallah ko ni KD, steadylah sikit...

  ReplyDelete
 6. KD saya ada buat posting pagi tadi, setuju dgn pandangan John doe tapi tak disiarkan. Mungkin komen itu gagal dihantar sebab pagi tadi hujan ribut di tempat saya. Jadi saya tulis sekali lagi keran ramai orang anggap Tun M double standard dalam menangani kes Azmin dan Pak Sheikh bila terang-terang Tun memihak kpd Azmin dgn berkata tak percaya video itu tulin. Tun M is not that stupid, pinjam ayat Tun sendiri. Hehehe....dia tahu, where the wind is blowing tapi sprti kata John doe, priority ialah negara. Mengawal keadaan supaya tak terperangkap dgn asakan orang yg tergila nak jadi PM. Azmin adalah alat kawalan atau 'penampan' untuk halang kegelojohan Anwar & kuncunya.
  Namun, baik Azmin atau pun Anwar, dua-dua memang tak sesuai jadi PM. Mereka sudah terpalit kunyit. Nak jadi PM mesti sentiasa bersih - kedengaran dan kelihatan bersih, kata Tun M sendiri. Jangan rungsinglah, sampai masanya, mesti ada orang akan ganti Tun M. Samada orang itu dari HARAPAN atau UMNO tak penting. Yang penting, Tun M sudah memecah tembok penghalang. Semua orang bebas bersuara. Siapa sahaja jadi PM takkan bebas bermahrajalela seperti dulu lagi. Semua kena ikut 'Rule of law'. Semoga Malaysia sentiasa dilindungi Allah.

  ReplyDelete