Tuesday, June 11, 2019

SIAPA YANG MASUK PERANGKAP

PETALING JAYA: A man has confessed that it was indeed him and a minister in a gay sex video that has gone viral.
Muhammad Haziq Abdul Aziz (pic), who is the senior private secretary to Deputy Primary Industries and Commodities Minister Datuk Seri Shamsul Iskandar Mohd Akin, also named the minister and said he was not fit to be a leader.
“I, Haziq Aziz, (am) making a sworn confession that I am the individual with (the minister) in the video which went viral yesterday.
“The video was taken without my permission on May 11 during the Sandakan by-election in (his) room at Hotel Four Points.
“I urge the MACC (Malaysian Anti-Corruption Commission) to investigate (him) for corruption. He is not an individual who is qualified to be a leader,” he said in a video on his Facebook page early Wednesday (June 12) morning.
Video clips and several lewd photos of two men, including one that resembles a minister, appeared to be engaging in sexual acts, have been spread via WhatsApp.
Umno supreme council member Datuk Lokman Noor Adam has lodged a police report over the matter, saying “I want the police to investigate the authenticity of the videos, who has been spreading the videos, and also the ‘actors’ involved", adding that their “acting was not very good”.


laju lokman adam buat report
laju  haziq mengaku



17 comments:

  1. Bukan main laju buat laporan polis, sekali semuanya FITNAH!!!!
    Tak pasal-pasal kena saman.
    Saya tak tengok video seka 18++++ tu tapi dah tengok gambar stillnya - dua orang lelaki dalam selimut paras dada atas katil. Salah sat gambar bahagian leher & kepala lebih gelap dpd badan!!!.....tapi memang nampak ada iras menteri itu berdasarkan rambutnya dibelah tepi. Ini je komen saya. Kena tunggu hasil siasatan polis, untuk tahu kesahihsnnya waluoun ada yg dah mengaku mcm Soo Ah Lek - ITUuuuuuuu, saya!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azmin boleh saman haziq kalo satu fitnah...ini akuan bersumpah..

      Delete
    2. Azmin sudah sampai ke penghujung?....ingin nak dengar komen ummi hafilida..

      Delete
  2. Kepada siapa lagi madey nak harapkan dapat jatuhkan anwar....

    Beberape tahun dulu sudah heboh azmin aiskrim dlm jamban...sekarang dgn jantan plak...

    Masih ade ker pengikut azmin seperti lateefa koyar dan zuraida mak lampir?...

    Bila azmin bak bukak mulut...haziq dah sahkan dia main dgn azmin..

    ReplyDelete
  3. SAMPAI BILA AZMIN MAHU BERDIAM DIRI?

    A A A
    Alamak…satu lagi kejutan berlaku!!!

    Belum pun Azmin Ali sempat menafikan sama ada lelaki dalam video seks sumbang yang didakwa menyerupainya itu adalah dirinya atau tidak, pasangan dalam video terbabit telah pun lebih dulu muncul membuat pengakuan.

    Haziq Aziz, Setiausaha Sulit Kanan Timbalan Menteri Perusahaan Utama dalam pengakuan yang dibuat melalui FBnya lewat malam tadi mengakui bahawa beliau adalah lelaki yang di atas katil bersama menteri itu.

    Kata, video itu dirakam tanpa pengetahuannya di sebuah hotel di Sandakan ketika kempen PRK kawasan itu, Mei lalu.

    Kenapa Haziq begitu bangga dan tiada rasa malu mengakui beliau adalah lelaki dalam video itu?

    Sedarkah beliau, sebagai seorang Islam dan jawatan dalam kementerian yang disandangnya, beliau sebenarnya sedang memalukan dirinya sendiri?

    Tetapi, apa jadi kepada Azmin selepas ini?

    Bagaimana lagi beliau mahu menafikan dirinya tidak terlibat berikutan Haziq sudah pun lebih awal membuat pengakuan?

    Apakah Azmin akan cuba juga menafikannya atau sekadar berdiam diri berhubung isu ini?

    Atau apakah, berikutan skandal yang terdedah ini, Azmin akan meletak jawatan dan berundur terus daripada politik? (Shahbudindotcom 12/06/2019)

    Habis lah azmin orang harapan madey...

    ReplyDelete
  4. Laju tak laju antara lokeman dan haziq bukan isu penting....azmin kena bukak mulut dan hamid bador kena segera siasat perbuatan tak senonoh yg menyalahi undang2....

    KD kata ikut Rule Of Laws...

    ReplyDelete
  5. Ini kali abis lah azmin…madey baru upkan lateefa koyak azmin yg dah koyak…lepas ni lateefa plak akan koyak….hihihi..kes serumah dgn keling surendran blm habis..

    Masa bagi madey makin suntuk...

    ReplyDelete
  6. siasat la yg mengaku tu... nak fake ape lagi... dah ngaku ko pun bole interview dia lagi...




    alahaiiiiiiiiii....!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak paksa yg mengaku supaya tarik balik akuan bersumpah kot.....hihihi..

      Delete
  7. http://info4thetruth.blogspot.com/2012/05/video-skandal-18sx-mirip-azmin-ali-kena.html?m=1

    VIDEO SKANDAL 18SX "MIRIP" AZMIN ALI KENA REMOVE SELEPAS SEJAM ON-AIR - NI YANG BARU PULA KELUAR !!!


    Petang semalam (tu je masa yang aku sempat bukak Facebook sebab busy celebrate birthday aku.. hehehe...) ada aku nampak sekeping gambar aksi dalam toilet.

    Gambar berkenaan gambar seorang lelaki mirip Azmin Ali sedang menyelak baju bahagian hadapan seorang wanita di dalam tandas.



    Kemudian dalam sejam selepas itu, gambar 4 frame bandingan pula keluar.



    So, aku memang tak puas hati. Aku pun mencuba search dan kadang-kadang kepala aku pun weng dan buat cubaan yang ntah apa-apa.

    Aku pun tak sangka ada blog guna nama scandalazminali.blogspot.com serious kelakar je.


    Ada jugak orang guna nama tu untuk buat blog, apsal masa kes Anwar tak buat macam tu.. kan senang hidup aku kalau dulu ada blog nama scandalanwarchinadoll.blogspot.com !

    ReplyDelete
  8. Alamak kau orang punya melatah macam budak sekolah tadika baru kenal politik..

    Simpan sikit bangang TU, Komen bila dah tahu hujung pangkal..

    ReplyDelete
  9. Perspective of an APOLITICAL observer

    1. The Director is the BRADER (pinjam dari OTSB)

    2. Mission ----- to exterminate the political standing and career of ex MB SELANGOR

    3. The Scriptwriters are KAPA and SG PETANI....when daily calls for the STATESMAN to provide timetable for handing over of PM seat failed to unsettle THE OLD WILY FOX

    4. BUKIT KATIL provides the STUNTMAN hails from the Land of the Hornbill

    5. Hours after the stage was opened to public, the Umno mercenary in armour@LOBAK MERAH went to lodge a report with MACC to investigate this wayang and also the alleged transfer of RM3mil in to the account of EX MB of Selangor

    6. It would be naive for anyone not able to believe that the LOBAK MERAH once a close aide of the BRADER went to seek assistance from the BRADER minta nyawa viz his police cases. Not only after he must agree the do the necesaary according to the script.

    6. Further the abrupt resignation of SHUKRI as MACC Chief and the hurried manner the new Chief Latheefa was installed as new boss to helm the agency was very tempting not to speculate. The BRADER actually has been checkmated.

    The whole wayang is very clear but you cannot win against the OLD WILY FOX. He will be 10 times ahead of all you guys.

    Now we have an ex convict of sodomy albeit pardoned a =nd a potential PM candidate with abnormal sex inclination facing the the wrath of the masses. The STATESMAN sees this inspite of repetitively confirm the BRADER would be his nominated PM-in-Waiting.....

    Would pro-mahathir umno guys be on standby in case of a fall out in PKR?
    Remember IGP's statement Mahathir does not know his friends or foes?


    ReplyDelete
  10. SIAPA YANG MASUK PERANGKAP..........?????

    Rasanya, semua sudah terperangkap oleh Pak Sheikh.

    Kesiannnnnn..... ingatkan cuma Saiful Bahari seorang. Rupa-rupanya ada ramai, termasuk Azmin Ali dan mungkin juga Rafizi. Sebab itulah masing-masing bukan main setia kpd Pak Sheikh. Mereka semua anak muda yang cerdik. Boleh berjaya dgn merit sendiri, tapi kenapa jadi penokong yang membuta tuli? Barulah saya tahu, rupanya sudah menyerah their rear to him, once upon a time a long-long time ago, when they were young, ambitious and naif. Sila baca coretan Umi Hafilda dalam facebuknya yg terbaru. Banyak blog sudah menepeknya dalam entry masing-masing. Saya baca di blog REZQEEN HILL. Sungguh kesian bila anak-anak muda terperangkap dalam jerat idola mereka. Rosak binasa sepanjang hayat, tidak boleh melepaskan diri.

    ReplyDelete
  11. bagi orang yang dah lama kenal mahathir tentu dah boleh baca tektik kotor si orang tua nyanyuk ni. bagi aku yang tak pandai sangat berpolitik ni cuma dapat mengagak bahawa semua ni bertujuan untuk memecah belahkan PKR dan dalam masa yang sama cuba untuk mengukuhkan kedudukan Bersatu di dalam PH. Selama ni seluruh malaysia (walaupun mungkin bukan seluruh dunia) tahu betapa longgar dan lemahnya kedudukan Bersatu berbanding keteguhan PKR sehinggalah Mahathir menggunakan kedudukan PKR yang teguh untuk memenangi PRU 14. Biasa lah bila dah tercapai agenda dia pasti dia akan menghancurkan orang-orang yang menolong dia sebelum tu. Tu pasal orang tua-tua dah banyak kali cakap kalau jumpa ular dan keling bunuh keling tu dulu sebab ular yang begitu berbisa pun tak sebahaya keling. Aku tak tahu pendirian kamu Kluangdiamond/kluangman dan aku tak peduli, tapi kamu mungkin baru je kenal mahathir pasal tu belum tahu kehaprakan si tua nyanyuk ni

    ReplyDelete
  12. Jubo jubo jubo, tak habis2 dgn cerita jubo menjubo. Dunia akhir zaman.

    ReplyDelete
  13. Ini lawak politik lucah zaman Umno berkuasa dulu. Bolayan.

    ReplyDelete