Sunday, July 28, 2019

ISU YANG TIDAK PERNAH SELESAI


Selain isu pendidikan,  isu PATI juga suatu isu yang tidak pernah selesai..

Ada cadangan?  Di mana kelemahannya?


3 comments:

 1. Polis pon awang hitam berani serang?...meraka nak kontrol malaysia...kerana malysia terlalu baik...perempuan melayu kena sapu duit....kena semburit lepas tu dibunuh....ape komen cik minahh?...

  ReplyDelete
 2. PH nak angkut Awang Hitam jadi buruh sebelum ini sebelum Madey batalkan sendiri. PM dan Menteri PH sama lemah dan gagal macam si Zahid company tukang angkut Bangla sampai 500,000 dahulu. Awang Hitam kuat edar dadah dan bawa gejala sosial kepada masyarakat. Lagi teruk dari Bangla.

  ReplyDelete
 3. Awang hitam banyak datang ke malaysia untuk kononnya sambung belajar. Kerajaan beri peluang sebab awang2 hitam ni telah di”ban” dari memasuki kebanyakan negara2 eropah. Banyak masalah sosial dan jenayah telah berlaku berpunca dari awang2 hitam ini.

  Oleh kerana sikap terbuka kerajaan malaysia, maka kolej2 telah mengambil kesempatan menawarkan tempat kepada awang2 hitam ini supaya mereka boleh dapat visa tinggal di malaysia. Padahal, kebanyakan kelulusan bukannya laku pun di negara lain.
  Sebagai contoh, si awang hitam yang mati ketika dalam tahanan tempohari. Laporan mengatakan dia adalah penuntut PHD dari Lim kok wing universiti. Kah kah kah...nak tau jugak lah, phd lim kok wing ni laku dimana? Selain daripada di malaysia? Wtf??!!!

  ReplyDelete