Tuesday, August 13, 2019

BERHENTI SERANG MAHATHIR ATAU SEKADAR JADI PERKAKAS DAP ..

Kalau dah SERANG PM itu selari dengan strategi DAP apakah mati itu syahid atau sekadar mati katak.






7 comments:

  1. Itulah akibatnya kalau cuba mendapat atau mengekalkan sokongan dengan membuat fitnah dan tohmahan yang tidak betul ke atas Tun dan PPBM. Sampai satu masa tohmahan dan fitnah itu akan membelit diri sendiri.

    Kesemua lawan-lawan Tun daripada pasukan mana sekalipun mereka itu, kini kelihatan makin menghampiri kedudukan tercheckmate.

    Macais mahu terus mentohmah Tun konon Tun adalah kuda tunggangan DAP? Kah kah kah, dengan terus menyerang Tun kalian semualah yang sebenarnya yang menjadi perkakas DAP.

    Pembohongan kalian semua dah terbelit. Hakikat bahawa UmNo dan PAS, berada di dalam buku yang sama dengan sebahagian DAP dan PKR yang anti-Tun sudah jelas, tak perlu nak sorok-sorok.

    So, isunya sekarang bila nak bring it ON?!!!!

    Takut tewas lah tu. Kah kah kah.

    ReplyDelete
  2. You can be mad being attacked and seen as simply 'makan tidor' and good for felda foreign workers' alternative, damn right you could. But, you really have to trained your cross-hairs where it should.

    In any case what vocation and non-commission officers you hold, you are trained to take orders and follow through it, military, para-military, uniform groups anywhere around the world.

    Brother commando, jangan angkat sangat megah tuh, sekuat mana kekuatan dan kemahiran tuh...apa pernah dan berani kamu melanggar perintah Platoon, Section, Company, Brigade dan segala nya Commanders.....tapi seperti saya sendiri pernah melanggar perintah ALLAH, tok sah banyak tertinggal solat jer antara yang besar kesalahan kita manusia melanggar perintah ALLAH...(mohon ampun hanya pada yang maha esa, Amin)

    berhemah lah dengan dengan negarawan yang walau si lanun gelar dia kepala bapak pun Tun M tidak terkesan namun terus berjuang sehingga jatuh nya sang darah pahlawan berucap megah di Sarawak sebelum tersungkur nya pahlawan yang sedang dihambat terus di mahkamah dunia dari SRC ke 1MDB sekarang.

    Akhir kata military people nih are being trained, to follow orders not to question but to just deliver....jangan sangkal saya, tanya pada sumpah pahlawan dan code of ethics.

    Pinjam kata Husni Hanadzlah....baru dia buka cerita, dia macam budak peon jer, menteri tuh brother!

    Salam dari melayu-muslim-amerika

    PS marah lah sehendak tapi kena pada tempat dan watak dan tabiat...supaya marah kita nih pun tidak menjadi sesia belaka...marah lah dengan si Koon tuh semahu nya!

    ReplyDelete
  3. Dia dah sedekah ratusan ribu kpd setiap komponen ph sebelum pru14 lalu. Bnyk dh keluar modal. Sebab itu dia rasa ada hak utk menghina dan memperlekeh anggota atm makan dan tidur shj. Nak marahpun dah tak pandai. Siapa MoD? Berani dia marah situa kutuk tu? Sbb itu yg jwb ialah chin tong, timbalan MoD. Itulah, setiap apa yg dilabur oleh sikaya pasti ada tuntutannya. Nasiblah kena kutuk kena hina. Tahan telinga sahajalah.

    ReplyDelete
  4. Tuan KD, saya rasa kelab tu maksudkan yg ni
    https://www.airtimes.my/2019/08/13/askar-hanya-makan-tidur-tak-pernah-menembak-baik-kerja-ladang-felda-ahli-perniagaan/

    Depa tak maksudkan Tun M rasa saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kd dh salah target. Depa bukan balun tun tp cina tua kutuk yg tak sedar diri. Hidup aman makmur boleh kaya raya sbb siapa? So, kd kena ukur dan kaji keliling. Bukan yg tua tu tun sorang.

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Link "komando" sekadar satu amaran kepada DAP bahawa penyatuan MELAYU boleh datang dari pelbagai sudut.

    Yang menyokong DAP JUGA datang dari pelbagai strategi termasuk mempertikai institusi kepentingan MELAYU.

    Link tersebut tidak salah target tetapi relevan

    ReplyDelete