Thursday, August 8, 2019

DAP SELANGOR BIADAB-SINGKIR DAN TUBUH KERJASAMA BARU DENGAN UMNO PAS NEGERI LEBIH WARAS

Pemuda Pas gesa singkir DAP dalam pentadbiran Selangor: SHAH ALAM - Pemuda Pas menggesa agar Ahli Dewan Undang Negeri (ADUN) di Selangor supaya dapat mengambil langkah untuk menyingkirkan pemimpin DAP dalam pentadbiran kerajaan negeri.

5 comments:

 1. Pemuda pas ingat buang Dap dia boleh ganti...kalo nak buang kena buang peringkat persekutuan dulu....madey takut nak singkir DAP kerana,PAS dan umno tak boleh dipercayai oleh madey...pendirian pas sentiasa berubah2... Umno pandai bagi syarat kalo nak sokongan umno...madey terpaksa menikus..

  ReplyDelete
 2. PKR Selangor: Ada pihak sengaja semai keresahan di Selangor
  4:56 petang (Dikemaskini 4:56 petang)

  A A
  Segalanya tenang dan terkawal, tiada perlu dibimbangkan - itu mesej yang disampaikan PKR Selangor ketika kerajaan negeri terbabit berdepan beberapa isu panas.

  Menurut Ketua Penerangan PKR Selangor Elizabeth Wong tidak ada kebenaran dalam pelbagai cakap-cakap yang meluas diperkatakan sekarang, termasuk isu menteri besar berdepan undi tidak percaya di dewan undangan negeri.

  Dalam kenyataan dikeluarkan hari ini Wong juga menegaskan desas-desus mengenai pemecatan Speaker DUN Selangor, Ng Suee Lin juga tidak benar.

  "Khabar angin tersebut sengaja direka bagi tujuan mewujudkan ketegangan di antara menteri besar dengan speaker, sekali gus memecah-belahkan kesatuan PH Selangor," katanya

  ReplyDelete
 3. DAP Semakin Berkuasa Dalam Kerajaan Porn Hub (PH), Isu Khat Jawi Separa U-Turn

  Dari 6 muka surat, tinggal 3 muka surat.

  Dari pembelajaran wajib, tinggal perkara pilihan atau optional.

  Dalam erti kata lain, nak belajar tak pa, tak mau belajar tak pa.

  Untuk apa diteruskan pembelajaran 3 muka surat ini. Batalkan sajalah. Takut digelar u-turn sekali lagi?

  Kalau madey pun tidak berani dengan Abang Besar DAP dalam menentukan keputusan Kerajaan, siapa Menteri Pendidikan Dr Maszlee Malik? Letak jawatan sajalah atai serah jawatan kepada Timbalan DAP.

  Tidak pernah berlaku dalam sejarah pendidikan negara guru-guru diberi pilihan sama ada hendak mengajar atau tidak bab dalam buku teks. Kerajaan lembik! Malulah!

  ReplyDelete