Tuesday, August 13, 2019

NASIB DAN MASA DEPAN DAP DALAM PH DI TANGAN TUN..

Samada kekal atau kena tendang keluar..

Kalau tak percaya,  bring it on..

5 comments:

  1. Besok aku mula mengajar, student Tak ramai, tidak lebih 3 ekor, ini semua lembu tempatan.

    Ajar bagaimana untuk uenulis komen dan lulus disiar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  2. Lembu tempatan?? Kakakakaka!!...mcm nak pecah perot aku ketawa

    ReplyDelete
  3. aku baca tajuk ko pun dah pening.. mmg ada tokoh jadi cikgu bahasa dengan matematik.

    ReplyDelete