Monday, August 26, 2019

Syed Saddiq Tak Perlu Layan Politik Otai..outdated

SEBAGAI mewakili generasinya, wajar Ss teruskan dengan apa yang difikirkannya sesuai dan betul.

Sesetengah pandangan dari penulis media social datang dari ilham celah tembok.
Sesetengah pandangan datang dari politician Otai yang mereka sendiri gagal,  silap dan KECEWA.
Sesetengahnya pengkhianat bangsa dan ugama.

Follow yang success sahaja..

....
Young man trapped in the past, Zaid schools Syed Saddiq: Ex-minister says Malaysia needs leaders who seek to understand the different fears of various communities.











Otai sila beri perhatian..

www.wasap.my/601159866769

5 comments:

  1. Syed Saddiq Bodoh Sombong Zaid Kata?

    kikikiki.. kalau kau menteri Sokan buat kerja sokan sudah la... kikikiki..

    Elok rasa Atok tambah portpolio Menteri SerbaGuna la.... kasi suma isu dia sapu...


    bodoh bodohhh macai pun naik bodoh sama kiiikikikiki


    Datuk Zaid Ibrahim mengecam Menteri Belia dan Sukan yang melabel kumpulan yang membantah pembelajaran jawi sebagai “bodoh sombong”.

    Bekas menteri berkata individu yang bodoh sombong sebenarnya bukan mereka tetapi Syed Saddiq Syed Abdul Rahman sendiri.

    “Syed Saddiq tidak berada dalam (Kementerian) Pendidikan, tetapi dia jadi jawi ‘man’ (orang). Dia tidak berada dalam (Kementerian) Pengangkutan tapi jadi suara kepada GoJek,” tulis anggota DAP di Twitter.

    “Dia juga tidak berada dalam hal ehwal agama, namun jadi pembela Zakir Naik. Jika itu bukan bodoh sombong, saya tidak tahu apakah dia namanya.”

    Syed Saddiq hari ini melabel Pasukan Bertindak Seni Khat (Sekat) sebagai bodoh sombong ekoran ugutan kumpulan itu untuk tidak menghantar anak ke sekolah kerana membantah pembelajaran jawi.

    Sekat membuat desakan itu bagi memohon kerajaan mengadakan perbincangan terlebih dulu dengan mereka berkaitan pengenalan tulisan jawi di sekolah vernakular

    ReplyDelete
  2. Eleh...Zaid katak ke ni?....SS tak payah dok layanlah katak sikatak lompat ni...buat habis ke boreh aje!!....kalau diKelantan sikatak ni doh tak ada tempat langsong dah,semacamlah dengan yang sekor lagi tuh(Ibrahim Ali)...kebanyakan orang2 Kelantan kalau tengok atau dengan nama malaun dua ekor ni rasa geli2 tangan nak balig dengan telor busok...hehe.

    ReplyDelete
  3. 5.31

    komen bodoh tak ada isi pun ko siar...



    alahaiiii...!!

    ReplyDelete
  4. Aku sokong SS bab ni bukan sebab aku nak isi borang jadi ahli bersatu.

    Monre(3 ) muka surat pelajaran jawi pun appa and maama sudah jadi macam kurang akal dan lebih teruk hilang akal. Dah diberi pilihan , pilih sahaja lah. Bukan pilihan meragut nyawa pun.

    Boleh ke aku tanya org india ni nak apa sebenarnya?

    ReplyDelete