Saturday, August 17, 2019

Zakir Naik saga, ALHAMDULILLAH

In Zakir Naik saga, fault lines among Muslims slowly disappearing?: A realignment among bickering Muslim factions appears to be taking place, following a show of sympathy from PAS and the mufti of Perlis for the controversial Indian Muslim preacher


#Cuma yg tampak gelojoh dan masuk perangkap provo dan propa DAP adalah akadirjasin,  rais yatim, syed saddique dan yang paling bangang adalah blogger mental.

6 comments:

 1. KEPUTUSAN KHAT JAWI DI TANGAN PIBG SEKOLAH BUKAN DI TANGAN PERDANA MENTERI... KAH KAH KAH KAH..!!

  KENYATAAN MEDIA BIRO PENDIDIKAN PARTI PUTRA

  ISU MEMALUKAN KEPUTUSAN SERAH PADA PIBG TENTUKAN PENGAJARAN TULISAN KHAT JAWI

  1. Biro Pendidikan Parti PUTRA amat sedih, dukacita dan amat marah dengan keputusan kabinet yang menyerahkan isu Khat Jawi kepada PIBG Sekolah Jenis Kebangsaan.

  Mereka yang menentang maka pasti mereka tolak. Lebih baik buat keputusan cadangan Khat Jawi dibatalkan sahaja.

  2. Dong Zong lebih hebat dari PM dan Kabinet adalah kabinet Dong Zong.

  Kementerian Pendidikan dan Menterinya tersungkur menyembah bumi kerana tidak berupaya melaksanakan dasar-dasar nasional berpaksikan kepada Asas Perlembagaan Negara dan Dasar-dasar kepentingan nasional.

  3. Jelas sekali keputusan yang dibuat oleh Kabinet hasil dari tekanan-tekanan beberapa ‘Menteri Haprak PH’ dan Perdana Menteri Tun Mahathir tunduk serta hilang taring dan kewibawaannya.

  Pandangan PM Tun Mahathir tidak langsung dihormati.

  4. PUTRA menggesa Menteri Pendidikan Dr. Mazlee letak jawatan kerana kementeriannya dicerobohi saperti mana Zionis ceroboh Palestin.

  5. Minda dan kecerdikan rakyat yang patriotik dipersendakan.

  Dasar Pendidikan Negara berkiblat kepada Negara China dan India ke?

  MEMALUKAN NEGARA.

  MALAYSIA SUDAH JADI NEGARA LALANG BERSAMA PEMIMPIN MELAYU YANG LALANG DAN HANYA HEBAT BERETORIK SAHAJA.

  APABILA DIUJI DAN DITEKAN, MEREKA MENIKUS.

  6. Tun Dr Mahathir Muhamad, Pengerusi BERSATU meletakkan jawatan selaku Perdana Menteri Malaysia yang ke-7 sekiranya apa yang beliau perkatakan ini adalah dusta.

  ReplyDelete
 2. Perangkap tu andaian ko saja....lagi banyak zakir cakap lagi bertambah marak api perkauman dan kebencian kpd islam kecuali madey berani tendang DAP.. ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Biasalah, kafir tidak akan selama-lamanya redha dgn Islam dan penganutnya. Tak peliklah. Yg pelik ialah muslim-muslim bodoh yg berjaya diperangkap dgn persepsi jahat oleh dap. Lagi mengong bila menjadi jurucakap kafir memusuhi pendakwah Islam. Inshaa Allah madey akan tendang dap sbb dap dh serang madey melalui sarawak report. Kira mcm nk perang la tu.

   Delete
 3. Dewan Penyokong PAS gesa Zakir tak sentuh kepercayaan agama lain
  3:48 petang (Dikemaskini 3:48 petang)

  A A
  Dewan Himpunan Penyokong PAS (DHPP) menggesa pendakwah Dr Zakir Naik tidak menyentuh kepercayaan agama lain dan isu kesetiaan masyarakat India terhadap kepimpinan negara.

  ReplyDelete
 4. Mufti Perlis pon gusar dgn Zakir Naik hingga larang zakir bercakap....madey biarkan zakir Naik naik turun Bukit Aman....

  Zakir sudah tidak bebas lagi....kejayaan kpd DAP setelah kejayaan tulisan jawi....madey gagal...

  ReplyDelete
 5. Sokongan kluangman ostad kaki temberang jon doo dan beberape kerat penjilat tidak cukup buat madey jadi berani....madey takut kpd DAP....kalo Dap sergah jangan lindongi azmin madey pon akan biarkan Hamid dakwa azmin...betul tak kluangman?...

  ReplyDelete