Friday, September 6, 2019

ADA PIHAK YANG SIANG MALAM BERMATI²AN, DO OR DIE NAK RAIH UNTUNG POLITIK DENGAN VIDEO SEMBURIT..

Kalaupun untung, itu untung haram, kerja mengaibkan orang......mereka suka sama suka...lantak dia le.

Buatlah amal lain, banyak lagi perjuangan untung dunia akhirat..

PM dan Agong Tak Ada Masa nak layan cerita dalam kain, masing²jaga. Desperate politik sangat ke, dah kebuloq sangat ke? Dah tak Ada job ke?

Takkan manifesto parti nak aibkan manusia lain sedangkan lorong taubat Allah sediakan..biarlah itu jadi perhitungan mereka unless, salah seorang report dipaksa...itu dah kes jenayah.

Janganlah nak harap sebab kes itu, Parlimen nak bubar..

11 comments:

  1. Video..terhegeh hegeh sekor mengaku dia lah binatang yg dalam VEDIO tu.

    Sekor lagi Tak ngaku.
    Tak Ada satu makmal pun berani mengesahkan.
    So mana prima facienya?

    Nak dakwa yang mengaku pun, Mana saksinya.

    Tak pula dia kata dia dipaksa?

    Jadi lah malu sendiri..

    ReplyDelete
  2. Yang peliknya ada pula langau yang mengerumun dan usung video besi he Hulu ke hikir...

    By law Tak leh buat apa..
    By politik..memang murahan sangat, Desperado tahap gaban.
    By ugama..Tak ada ulama yang ajar buat kerja nak aibkan orang, Mana 4 saksi?
    By social..akhlak BURUK

    ReplyDelete
  3. Yang bersalah tetap bersalah, mengaku atau tidak, itu dia dengan Tuhan..

    Jaga buntot masing²..jangan dapat offer duit je lupa daratan.

    ReplyDelete
  4. Ada yg diheret ke mahkamah dengan PULUHAN tuduhan..pecacai kata, belum bersalah

    Yg tidak disentuh langsung oleh mahkamah..pecacai suruh mengaku bersalah..

    Pala utoh

    ReplyDelete
  5. Aibkan orang benda yg tidak berlaku....tapi tak mahu buktikan tidak berlaku....mati2an nak lindongi semburit....

    Kenape kluangman marah sangat?...akhlak perkara penting...

    ReplyDelete
  6. Nama pun public figure bro..bkn rakyat biasa yg buat..

    Bangkai gajah tak boleh nak tutup,busuknya bangkai satu kampung bole tahu..

    Lgpun ni ini negara demokrasi,mcm mn nak halang perkara ni..kebebasan tanpa batasan..

    Lumrah politik..biasak la brader..

    Berikut adalah petikan dari khalifah uthmaniyyah sultan abdul hamid khan berbunyi begini lebih kurang

    "jika anda mahu jadi pemimpin,pastikan sikap serta perbuatan masa ketika dan masa lalumu BERSIH.."

    Ambillah iktibar pesanan dari seorang KHALIFAH ISLAM..kata2 dari KHALIFAH ye bkn perdana menteri atau presiden ataupun pemimpin cap ayam..

    Kalau Nak orang respek,sendiri mau igt..

    ReplyDelete
  7. Tutup je le blog ni KD
    Buat posting, harap komen sendiri

    ReplyDelete
  8. Dari segi ilmiah dan fakta, tiada apa2 yang boleh dijadikan iktibar dari blog ini, buat posting komen sendiri... he..he..

    BTW apa kesudahan cerita fitnah RM90 Juta dahulu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak KE bangang namanya..
      Blog tak ilmiah kata kau..

      Kemudian sendiri Tanya soalan ilmiah..
      Tak KE bangang namanya..
      Lu sendiri jawab le

      Kikikiki

      Delete
    2. Apa kesudahan cerita fitnah RM90 Juta dahulu?

      Delete
    3. Kau tanya anon 703
      Dia pakar ilmiah, selalu masuk blog ilmiah.

      Delete