Wednesday, September 4, 2019

AGAK² BILA NAK BOIKOT BLOG AKU

Cepat sikit, aku nak rehat, dah penat dengan politik MELAYU..

21 comments:

  1. Kalo ko kenakan caj baru ada yg boikot....lagi pon blob ko ni bukan popular sangat....baik ko tutup ajee dari banyak merapu...

    ReplyDelete
  2. sebenarnya takde yang best pun blog kau pun..copy paste je kerjanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelik sungguh ramai yang mengunjungi blog ini, membaca dan seterusnya memberi komen.
      Tapi dalam masa yang sama menuduh blog ini blog sampah, banyak merapu, banyak putar belit, tak best.
      Kalau dah menyampah dan tak best, buat apa buang masa, menyemak dan meroyan kat sini.
      Rasanya si empunya blog takda suruh singgah kat sini pun.
      Adooiiii aaiii.
      Hipokritnya manusia.

      Delete
  3. dan Mahadey masih PM, .... sbb hg tulis mcm tu aku tak boikot blog hg. Ayat terpaksa bila dh tak thn...., ekeke

    ReplyDelete
  4. Memang naluri manusia nak benda free. Tu normal la...

    ReplyDelete
  5. Blogger GILA ISIM. Ko ni sakit jiwa sebab taksub sgt ke mahadeypundek dan anti Najib.
    Akhirnya kau rosak dan dilaknat Allah sokong perompak sebenar munafik tua. Cakap merapu, bongkak, takabur, riak dengan blog taraf longkang ini. Perasan diri sorg2 mcm depan cermin.
    Kesian ko. Semoga dpt Hidayah Nya atau jika tidak dapat maka mamposlah kau dalam kehinaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Demikianlah ayat dari seorang yg merasa tinggi ilmu, banyak amalnya dan cukup konfiden namanya dah ada dalam daftar ahli syurga.

      Delete
  6. Replies
    1. Perghh... Mesti masa kecik kurang kasih sayang.

      Delete
  7. low class blog copy paste then fitnah.... x payah boikot

    ReplyDelete
  8. blog ni mana ada kualiti.. mcm kualiti jaket kalis peluru sebijik macam sijil palsu pemimpin PH dah sijil tipu ada sijil tak ada kualiti..



    klas 3 jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku harap PDRM ketuk rumah kau malam ini, minta bukti kualiti jaket

      Delete
  9. Salam KD, hg letak tajuk aje pun depa dah ngelupuq kikiki

    ReplyDelete
  10. KD

    Ramai pengomen melayu dalam blog kamu ini saya huraikan seperti di bawah

    KD

    1. Melayu dan muslim suka berpolemik

    2. Namun tak suka berealiti malah terus berfantasi tanpa noktah

    3. Tiada cuba berfakta dan terus dibuai auta dan spekulasi yang tiada berkesudahan

    4. Jauh sekali ingin berkebenaran tapi melalak pasal kepalsuan.

    Hypocrisy is the name of the game. Race and Religion are the the two ingredients. Politicians, Scholars, Agamawan and the majority of the malay masses are all in the same boat except those true MUSLIMS who act and speak with realities facts and truths.

    Allah has reasons to which we malaysians fail to appreciate when The True Statesman was reinstalled for the second time....

    Many argued Allah to prove his past wrongdoings.... but he has proven his acts and because of that Allah has bestowed upon him good health. You may agree or disagree but i firmly believe in Allah.... reality ...facts and truths. Wallahuaklam

    ReplyDelete
  11. Aku kesian dengan ko KD...Nak sokong PH; nak tegakkan benang basah pun dah tak boleh nak tegak, macam nak tegakkan barang anu yang dah tak boleh naik; imaginasi je lebeh tapi barang dah kaput; tunggu ditalkinkan je..

    Aku suka lawat blog ko bukan nak baca komen ko pun; tiada nilai tambah buat aku; tapi hanya penglipurlara

    ReplyDelete
  12. Adalah menjadi kewajiban kami selaku penyokong pembangkang untuk membimbing bloger yang sesat dan terkeluar dari landasan kebenaran, mempercayai sesuatu yg dan "tok wan" dia sendiri tak dapat buktikan (fitnah), serta manjadi talibarut kafir spt DAP ke jalan kebenaran.Berdosa kalau kami boikot kau. Kami akn pimpin kau ke jalan kebenaran.

    ReplyDelete
  13. Ko dah penat ye? elok ko bergabung dengan blog duda tua TT!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog sampah tu pun kau masuk jugak..kau memang ada classes


      Kikikiki

      Delete
    2. Blog duda tua.....?
      Blog apa tu, KD....?

      Delete
    3. Blog TT..
      Blog tersendiri..
      Bukanlah blog sampah sebenarnya..
      Dan anon 243 kata "duda" sebab dia bukan tahu pun profile sebenarnya blogger itu...

      Delete
    4. Oooo...blog Tukar Tiub (TT)
      Saya suka masuk blog tu. Saya suka baca coretan Hishsmuddin Rais. Blogger dan penulis lain pun ramai dah terikut-ikut mengguna perkataan-perkataan dan frasanya. Sama macam Tamrin Ghafar, teknik penulisanya ada kelas.

      KHALAS!!!....hehehe

      Delete