Wednesday, September 25, 2019

ANWAR LAYAK DIHANTAR UNTUK BERUNDING reviewed without hurting China


Jomo insists ECRL can be reviewed without hurting China: The economist responds to Lim Guan Eng’s concern about hurting ties with China.




# ingatan juga pada macai bahawa apa yang diberi keterangan oleh saksi di mahkamah mempunyai weight dan kebenaran..
# sukaria macai hanya seketika..menepuk air didulang melantun kantoi ke muka sendiri...


Hearsay yang bukan Sembarangan... Saya akan bercakap benar tiada yang benar melainkan semuanya benar..

12 comments:

  1. ingatan juga pada macai bahawa apa yang diberi keterangan oleh saksi di mahkamah mempunyai weight dan kebenaran..

    # sukaria macai hanya seketika..menepuk air didulang melantun kantoi ke muka sendiri...

    Bapak kluangman hakim...

    Ini mahkamah bukti dari baca hikayat saja...

    Kikikikk..

    ReplyDelete
  2. Hearsay yang bukan Sembarangan... Saya akan bercakap benar tiada yang benar melainkan semuanya benar..

    Mahkamah nak bukti jelas dan kukuh bukan hikayat yg benar...bukti dokumen transaksi bank baucer dan surat2...juga pengesahan akaun bank...bukti bagaimana wang dicuri...ada arahan dan tandangan hitam putih...

    Setakat hikayat peranan dan perbincangan operasi oleh 9 saksi......bukti yileks

    ini bukan kes bunuh atau rogol yg perlukan hikayat hubungkait okt dgn mangsa untuk dapatkan motif...

    Kes curi ayam pon pon perlu bukti bukan keterangan hikayat curi ayam.....

    Kikikik

    ReplyDelete
  3. Madey Dah teruskan ecrl...sepatutnye jho lo dah boleh ditangkap...jho lo ade ilmu ghaib ker?...dah 5 bulan hamid cakap nak tangkap....

    Kenape madey dan Doj tak mau dakwa cina jho lo?...kerana bukti tak jelas?...

    Dah kena main...

    ReplyDelete
  4. Subarli masrop dan kwn2 xde rasa nk bunuh diri ke?

    ReplyDelete
  5. IGP mintak lanjutan masa plak..lama plak tu.. Harap2 hujung tahun ni Hamid blm pencen...bila hamid sebut hujung tahun ni jho.lo pon dah tahu hujung tahun depan pon blm tentu boleh ditangkap..

    Polis akan bawa Jho Low pulang hujung tahun ini, kata IGP
    5:20 petang (Dikemaskini 5:39 petang)

    A A
    Ketua Polis Negara, Abdul Hamid Bador yakin polis mampu membawa pulang ahli perniagaan yang menjadi buruan, Low Taek Jho atau lebih dikenali sebagai Jho Low ke negara ini, selewat-lewatnya hujung tahun ini.

    Beliau berkata, sumber risikan polis mendapati Jho Low menerima perlindungan daripada pihak tertentu dan bebas bergerak selain boleh menjalankan perniagaan tanpa sebarang sekatan.

    ReplyDelete
  6. Hujung tahun baru boleh tangkap jho lo...perbicaraan najib kena lengahkan sikit dgn panggil saksi yg boleh baca hikayat panjang dlm mahkamah...

    Kikikikik...

    ReplyDelete
  7. Jomo ni cari penyakit...madey dah dound kerana madey tak berani jumpa cina lagi...

    Moleknye hantar lim guan eng jadi perunding...cina boleh cakap cina..

    ReplyDelete
  8. Macai mempunyai banyak point untuk mengkritik malangnya mereka tidak pandai berbahasa sopan standard.

    Mungkin makan terlalu banyak benda haram.

    ReplyDelete
  9. Kalau NAJIB sukahati dan perkara dengan hujah macai kikikiki

    Memang masuk longkanglah jawabnya..

    Lebih baik najib mempertajamkan pasukan peguambelanya...pendakwaraya lebih selesa dan kekuatan Di pihak mereka sekarang..

    ReplyDelete
  10. Kat mana letak nya LAYAK si anak Ibrahim untuk berunding tentang ECRL andai JAM OMEGA pun belum lagi dapat kepastian sama ada di tangan nya atau didalam simpanan bukti polis?

    Kedua, berani dia (AI) kata tidak kenal Eskay sedangkan tuan punya badan berani sudah bersumpah didalam masjid...

    Menggunakan alasan diatas dan digariskan sebelah kekata Najib apabila dia berkata tidak kenal akan Jho Lo, kemudian kantoi digambar TATOOSH diikuti pula lobang pecah dimahkamah dimana Jho lo ada access terus ke kediaman TPM ketika Najib sudah pun menjadi PM hingga boleh aje memesan Milo Ais...maka bahaya nya sama atau akan menjadi lebih berat apabila suami si WAWI nih memegang tampuk kuasa!

    Harus di anjak dan di sokong penuh Tun M menghabiskan penggal penuh walau ditakdir umur Tun tidak kesampaian namun aku tetap mendoakan agar diberi rahmat dan berkat umur yang lebih panjang buat Tun M semoga dapat dia persiapkan tampuk kerajaan supaya sesiapa saja selepas Tun M akan tidak ada peluang untuk bertindak dan berbuat seperti mana kisah 1MalaysiaDiBangangkan nih merentas seantaro dunia sehingga Malaysia nih masyhor dengan perkara perkara yang sangat tidak enak di dengar mahupun dibicarakan!

    ReplyDelete