Tuesday, September 10, 2019

MAIN DAH CANTIK, TIANG DAN PALANG GOL MENGHALANG MALAYSIA MENANG..


16 comments:

  1. Blog aku telah menerima notis dari Majlis Perbandaran dan Jabatan Kesihatan..

    Why.. Nanti senang² aku khaborkan.

    Mungkin ada lagi notis dari jabatan lain, aku tunggu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betoi tu KD, banyak kotoran & kuman ko letak kat sini!

      Delete
    2. betul tu...sembang utamakan barang muslim

      madey jilat rapat DAP

      kihkih

      Delete
    3. Cemolot dengan Jho Low.... Kehkehkeh....

      Delete
  2. kau buka blog porn terkini la KD..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peminat porn tegar kau ni ye?
      Kehkehkeh...

      Delete
  3. Ada tak yg masuk blog aku ini jutawan atau usahawan yang sukses dunia aqirat, aku nak tambah income (Melayu malas?) dan nak tambah iman (tanpa tuding pihak lain yang rosakan Islam ku)..

    Kalau ada, tolong paparkan no hp di sini..

    ReplyDelete
  4. lu memang munafik la kd.tkpyah berkias le bodoh xde nilai ape blog air ketum + air kencing
    perjuangan panji setan 333

    ReplyDelete
  5. Blog aku telah menerima notis dari Majlis Perbandaran dan Jabatan Kesihatan..

    Why.. Nanti senang² aku khaborkan.

    Mungkin ada lagi notis dari jabatan lain, aku tunggu.

    ReplyDelete
  6. Cara UAE main cam macai. Masa Malaysia leading 1-0, macam2 provokasi dia orang buat, nak ajak bergaduh. Kehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mental pemain malaysia tak kuat dan kemahiran kurang...

      Delete
  7. Malaysia kalah kerana taqdir...taqdir kalah kerana tak cukup kuat...tak cukup kuat kerana otak tak jalan....dah biasa gitu...pemain malaysia tengok bola dlm padang... Berbeza dgn pemain arab UAE..

    ReplyDelete
  8. BLog kluangman menguji kebebasan bersuara malaysia baru yg diagong2kan oleh kluangman...

    ReplyDelete
  9. Jangan mimpi malaysia nak ke piala dunia kalau tahap kemahiran masih ditakok lama...IQ pemain jugak perlu diambil kira..

    ReplyDelete
  10. MAIN DAH CANTIK, TIANG DAN PALANG GOL MENGHALANG MALAYSIA MENANG..

    UAE tendang dan tandok
    ke jaring gol ...pemain malaysia tendang dan tandok ke palang dan tiang gol....mana tak kalah..

    ReplyDelete
  11. Tak ada jutawan masuk blog aku..

    Kikikikiki

    ReplyDelete