Wednesday, September 25, 2019

PANAS DI DALAM JEREBU DI LUAR.... KENAPA HADI AWANG TAK JENGUK²

DAY 13: Shahrol: 1MDB-PSI joint-venture 


dealings left to Casey Tang: LIVE | Malaysiakini brings you live reports from ex-premier Najib Abdul Razak's 1MDB trial.




9 comments:

  1. Terdahulu, saksi itu memberitahu beliau telah mendapat arahan untuk membuat pemindahan wang sebanyak AS$1bilion ke dua akaun yang berbeza daripada peguam PetroSaudi International (PSI) pada 25 Sept 2009.

    Shahrol ngaku terima arahan dari peguam PSI bukan dari najib ato jho lo...sharol tidak buktikan najib atau jho lo yg arahkan usd700 juta dimasukkan ke akaun Good Star...kenape najib dan jho.lo dipersalahkan?...

    ReplyDelete
  2. Tu lah aku cakap saksi pendakwa hanye baca hikayat 1 mdb....bukti yileks...

    Tak ada bukti ditunjukkan oleh sharol yg peguam PSI bagi arahan dan tiada bukti najib atau jho lo kluarkan arahan kpd peguam PSI atau shahrol suoaya pindahkan wang 1 billion kpd 2 akaun berbeza.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib nabi lah. Jho low tu malaikat lah.

      Dedak halal....apa nak bising2.

      Sokonglah nabi najib dan malaikat jho low...aman rakyat malaysia

      ..ye tak Anon 3.27. Tiada fitnah semua salah madey guan eng. Tipu ini tipu itu. Melayu dan muslim penyokong najib semua bersih suci dan ......

      KD....manusia ni kalau fikiran dah tertutup....tak tahu direction. Meracau melayu ditindas. Islam dihina. Raja2 melayu di hina..dsbnya.

      Namun mereka lupa Allah maha megetahui maha pembuka mata...

      Lailla hailla anta subhanakainni kuntuminazzalimiin

      Delete
  3. Shahrol akan panas bila tiba giliran soalbalas peguambela...sekarang dia syook baca keterangan sebelah pihak...

    Dlm keterangan sharol sering kata saya percaya yg bermaksud tidak pasti dan andaian sahaja....kena panggang laah...

    ReplyDelete
  4. Pemindahan Wang berlaku pada 2009

    Dari tahun 2009 hingga sekarang adakah Najib dan jholo atau mana² pihak pernah mempertikaikan kenapa berlaku pemindahan wang tersebut jika tanpa izin, Tanpa restu mereka atau ia satu kesalahan?

    Dalam tempoh selepas pemindahan wang tersebut apakah Sharon dipecat?

    Pindah Wang billion Tanpa izin boss, dan boss masih cool...

    Kikikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janji masyukkkkkkk.. Kikiki.. Satu utk engko.. Sepuloh utk aku... Kikiki

      Delete
  5. kikiki sindri tulis sindri komen sindri puji sindri angkat bakul



    kikikiki...

    ReplyDelete
  6. duit gaji bapa masuk akaun anak. kikiki. mana nampak duit, nampak berbelanja je. kikiki. duit 700 juta masuk akaun jlow, terus jadi jutawan dunia. kikiki. kita tak jeles ke lihat orang ambil peluang jadi jutawan segera kikiki. memang salah tun m la pasal jatuhkan najib. kalau tidak jlow boleh jadi billionaire.kikiki

    ReplyDelete