Wednesday, October 9, 2019

SPRM LEBIH WAJAR TERUS SAHAJA DAKWA SHAHRIR DI BAWAH AKTA AMLA DARI MEMBERINYA PILIHAN

#Shahrir tak perlu pulangkan duit jika dia mahu tahu apa tindakan SPRM ke atas nya....

Shahrir: SPRM keluar notis minta wang 1MDB dahului mahkamah: Apakah sudah terbukti duit diberikan Najib Razak memang dari 1MDB, kata Shahrir Samad.

6 comments:

 1. Memang ade la najib bagi duit, OK, takkan la duit najib kot. Setau aku la, org kaya ni kedekut, Sebab dia kedekut pa Dia Jadi kaya. Sebab tu jugak la mak mertua Aku selalu pesan, Cuba Ko Jadi kedekut sikit... Sebab Aku tak kaya. Jadi Dari mana dtgnya duut tu. Tak Mungkin Dari gua Ahmad Albab. Tak Mungkin jugak Dari langit. Derma?. Dah kaya nak dpt derma ape lagi. Zakat Mungkin, tu jawab sendiri dgn Allah. Jadi aku pun tak Tau ape nak cakap lagi. Good luck dgn kak Tipah koya je la ye.

  ReplyDelete
 2. Shahrir mempunyai asas untuk mempertikaikan, lagipun kena lah cari alasan...

  Biarlah undang² menentukan..
  Penyokong² rasuah harap jangan meroyan...

  Sudahkah najib dibebaskan dari pertuduhan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ulasan di luar mahkamah, sama seperti anjing menyalak bukit.

   Najib masih belum dibebaskan...

   Delete
  2. Najib blm disabitkan oleh mahkamah...bhai tambi KD melalak mcm Najib sudah dibuktikan bersalah..saksi mengerang kesakitan di panggang...

   Jho lo kat ana?...

   Kikikikikik...mcm bijak sangat...

   Delete
  3. Dalam satu sidang media, Dr. Mahathir dengan selamba badak kata sebenarnya Pakatan Harapan TIDAK PERNAH berjanji atau meletakkan dalam manifesto pilihanraya TOL akan dihapuskan...

   Atuk dah nyanyok...kerana nak jual Plus...

   Delete
 3. Memang Tun tidak setuju sejak dari awal2 lagi untuk hapuskan TOL.Cuma puak2 bangang yang tak sedar diri sahaja yang butakan mata dan pekakkan telinga dari memahami apa yang sebenar2nya Tun kata.

  ReplyDelete