Tuesday, November 12, 2019

KINI TANGGUNGJAWAB NAJIB BAWA RAKAN BAIKNYA JOLO KE MAHKAMAH UNTUK MEMBERSIHKAN DIRINYA..

Kalau lobakman bersusah payah usung  video SEMBURIT Azmin KE Hulu KE hilir sudah tentu lobakman boleh TANGKAP JOLO dan Bantu najib di mahkamah.

6 comments:

 1. TaK pun Suruh lobak man Jadi kambing hitam je la. Dia kan sayang sgt kat bos Lu. Masa ni la lobak man nak balas Jasa Kat bos. Sekurangnya Kat dlm nanti makan free. Kalau bos masuk, sape nak bagi Baja Kat lobak. Skang ni Dia masih gemok Pasal tokey Baja ade lagi... Nanti Jadi mcm toyol tak bertuan plak. Tgk Badan pun tau Dia jenis kuat Mencekik. Sape nak Tanggung nanti. Kena la lobak ni cari bos baru. Lobak boleh la bermula Dari pati islam dulu.

  ReplyDelete
 2. Nik faisal mana?...yg dikatakan masukkan duit SRC kedlm akaun najib adalah nik faizal...pendakwa sepatutnye panggil nik faizal buktikan dia diarah oleh najib....

  Bukan andaiin semata2...

  Jho lo sepatutnye didakwa kebas berbilion2 bukan jadi saksi...tapi tun madey tak berupaya nak tangkap jho lo...madey takut malaysia akan kalah perang dgn negara tempat jho lo bersembunyi....takkan Amerika pon takut nak dakwa jho lo...alasan tak manasabah langsong....

  ReplyDelete
 3. Jo lo pon takut kena dakwa mcm mana najib nak bawak jho lo jadi saksi?..

  Jho lo pon tahu madey dan Doj tak mau tangkap dia...

  ReplyDelete
 4. Salam
  ...takkan Amerika pon takut nak dakwa jho lo...alasan tak manasabah langsong....

  Amerika pun takut kerana 1MDB ada kaitan kuat dengan kes hartawan Ablen Ibram Hamid, warga Malaysia. Kes selewengan harta hartawan yang dizalimi ini dilakukan oleh Najib / Malaysia dengan bantuan Bank-Bank Utama dalam negara dan luar negara, antara adalah Switzerland dan Amerika.

  Rujuk

  http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-they-are-all-watching-you-malaysia/

  http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-what-goes-up-must-come-down/

  http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-malaysian-dead-man-walking-caper-part-2/

  ReplyDelete
 5. Jho low dh jadi beruang..cmna nk tangkap..

  ReplyDelete