Saturday, December 7, 2019

Yusoff Rawther lodges police report against Anwar, submits SD

Sukarela/paksarela?
Berbeza dengan ISU haziq/sukarela?
Inilah isunya..
ISU yg cukup mual, berulang dan menjijikan...

Yusoff Rawther lodges police report against Anwar, submits SD: The 26-year-old also says he has been threatened since he alleged wrongdoing by a 'senior politician' against him last year.

5 comments:

  1. Jeng..jeng..jeng..!!
    Episode Sodomy III dah bermula.

    Gelap masa depan, kempunanlah lagi.

    ReplyDelete
  2. Project MahaKUTTY SODOM 3.0 baru bermula

    ReplyDelete
  3. Terlepas tu..tkder pendakwaan.polis baik jangan siasat.buang masa..klu nk dakwa jugak.asmin sekali..biar telungkup pkr..

    ReplyDelete
    Replies


    1. Pak yopFriday, December 06, 2019 9:56:00 PM
      Ki ki ki ki..siann kt ko..rindu juga ko kt kejora yek..napa nak auww auww kew dgn dia..ki ki ki..tu kejora bapok..kata ko udah masuk gua...sorry ekk..salah orang...salam 15k


      Othman AhmadSaturday, December 07, 2019 7:12:00 PM
      Pak kolop....

      Masih tak mau mengaku kerr....??
      Ki ki ki ki..siann kepala hotak angkawww....!! Ini apa cerita haaaaaa.....??

      Anonymous 26 November 2019 at 13:10
      Janji APA???? Mana Madey ada janji, bukan Madey yang janji, ada surat perjanjian, ada rakaman vedio? Abam je yang tergedik gedik nageh jawatan macam kucing betina gatal nak mengawan, mau…mau…mau…mau…mau…mau

      kihkihkihkihkih….Reforbasi…Reforbasi…Reforbasi…
      Kong Kali Kong……makah sayur bayam keluar taik kangkung…

      Anonymous 6 December 2019 at 23:19
      Alhamdulillah berbaloi sokong MUAFAKATNASIONAL 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰X MAU LA SOKONG PARTI CAM DIATAS..DAH MCM LTTE
      Anonymous 6 December 2019 at 23:19
      Macam Tu la ,saya sokong kalau PKR gaduh sesama parti ,,,,harap Lepas ni boleh gaduh degan D.A.P Dan bersatu serta amanah ,yes

      Anonymous 6 December 2019 at 23:20
      Pukul lagi…ya itu dia…tumbuk bang tumbuk…kasi pecah itu kepala…BODOH….x da tamadun…tp siapa peduli… PartiKunyitRamai bukan kali pertama gaduh camni…dulu lempar kerusi..wkwkwkwk

      Anonymous 6 December 2019 at 23:21
      Geng anak2 ikan bang non bergaduh ke tuuu😅…
      ------------------------------------------------------------------------------

      Sikap keji kepura-puraan munafik Kejora Jahanam bertujuan mengadu domba amat terang lagi bersuluh dari posting-postingnya di atas yg dilontarkan di blog ‘Life of Annie’.

      Delete
  4. Sian ko autamam..(pinjam gelaran yg di beri kejora)
    Tapi tkpa..janji dedak dapat..

    ReplyDelete