Friday, January 17, 2020

MABUK DAN GILA KUASA ADALAH HARAM

Bubar Parlimen untuk tubuh negara komunis KE?

Bubar Parlimen adalah kuasa YDP Agong Dan puak ini tidak lebih PENGKHIANAT dan penderhaka.

Kalau Demokrasi Dan Raja Perlembagaan tunggu 2023.

Gabungan Kuasa Rakyat Anjur Himpunan 22 Feb, Negara Semakin Rosak Di Bawah PH

11 comments:

 1. Sejak dari kemenangan PH lagi saya telah memberitahu akan sampai masanya di mana, akibat daripada kekacauan yang berlaku, YDPA akan tidak mempunyai jalan lain untuk menjaga keamanan melainkan dengan mengisytiharkan darurat.

  Seseorang telah respon dengan mengatakan bahawa tiada sebab untuk darurat diisytiharkan.

  Respon balas saya pada masa itu ialah, memang sebab musabab itu masih belum kelihatan tetapi sebab itu akan wujud apabila tiba masanya, dan bahkan ia akan bertukar bentuk di mana YDPA sendiri yang tidak akan mempunyai sebab untuk tidak mengisytiharkan darurat. Ia akan menjadi satu-satunya jalan keluar kepada kekacauan yang timbul akibat gelombang fitnah yang makin dahsyat apabila zaman fitnah itu semakin menghampiri klimaksnya.

  Abam yang gila nak jadi PM, LTTE, perkauman yang semakin memuncak akibat kenyataan-kenyataan tidak bertanggungjawab oleh beberapa golongan Melayu dan bukan Melayu yang sengaja mahu mengapi-apikan sentimen perkauman yang sempit lagi melampau semata-mata untuk mendapat laba bagi golongan sendiri, terutama daripada UmNO yang telah tewas dan tidak dapat menerima hakikat mereka telah tewas, termasuklah tuntutan melampau golongan meroyan supaya Parlimen dibubarkan sebelum masanya; ini semua adalah putik-putik bunga-bungan kepada satu keadaan kacau bilau di mana satu-satunya jalan keluar ialah untuk YDPA mengisytiharkan darurat.

  Kenapa dharurat itu perlu?

  Kerana hanya dengan perisytiharan daruratlah Tun Mahathir akan kehilangan kuasa eksekutifnya sebagai Perdana Menteri.

  Kerana hanya di dalam keadaan kehilangan kuasa eksekutifnya sebagai Perdana Menteri sahajalah Tun Mahathir akan terpaksa membuat seruan terakhir dan terpentingnya sepanjang hidupnya buat anak-anak bangsanya yang cekal dan tabah untuk mengirinya masuk ke Seri Perdana untuk kekal menjalankan tugas-tugasnya sebagai Perdana Menteri dan terus memulihkan negara yang telah terus dirosakkan oleh golongan ahli-ahli fitnah ini.

  Kerana hanya dalam keadaan daruratlah, 313 penyokong dan pendokongnya akan menyahut seruannya itu.

  Kerana hanya dalam keadaan daruratlah, Pasukan Panji Hitam yang terdiri daripada 314 anak-anak bangsa Mim termasuk Tun Mahathir perlu muncul di tengah-tengah masyarakat yang telah kacau bilau ini, dan kemunculan mereka menyebabkan karamah pasukan ini terbongkar, yang bakal membuatkan YDPA sendiri yakin bahawa tiada pilihan lain lagi untuk negara ini pulih dan selamat selain daripada dengan mengekalkan Tun Mahathir sebagai Ketua Eksekutif Pentadbiran Kerajaan Persekutuan, walau apapun nama yang diberikan kepadanya sama ada ia adalah Perdana Menteri ataupun Pengerusi Mageran (seperti di tahun 1969).

  Kesemua pembenci-pembenci Tun dari kalangan penyamun dan penyangak yang meroyan kerana kehilangan kuasa dan konco-konco mereka, peliwat tegar yang meroyan nak menjadi Perdana Menteri dan konco-konconya, penunggang-penunggang agama yang menunggang agama untuk kesenangan dunia, dan konco-konco mereka, dan bahkan golongan bukan Melayu yang terlupa adat bumi dipijak langit dijunjung yang bencikan Tun kerana Tun sentiasa berpegang kepada adat ini walaupun dia kini telah meninggalkan BN dan bahkan mengetuai PH, kesemuanya dipersilakan merancang apa sahaja untuk menjatuhkan kerajaan PH pimpinan Tun.

  Asal kelak jangan cakap tiada sesiapa yang telah memberikan nasihat dan peringatan bahawa kalian semua tetap akan tewas dan Tun serta pasukannya tetap akan muncul pemenang.

  Lupakan PRU15; yang bathil itu semuanya akan tewas dan lenyap di tahun 2020 ini akibat perbuatan-perbuatan mereka sendiri.

  Hanya dengan kebathilan itu ditewaskan secara mutlak sahaja, Wawasan 2020 benar-benar boleh dicapai. Dengan izin Allah ia akan dicapai pada tahun 2020 ini juga.

  Que sera sera; W2020M.

  Wallahu a'lam.

  ReplyDelete
 2. Saifuddin demands Pakatan show unity in support for Anwar.

  Macam mana nak show unity sedangkan PKR sendiri dalam berantakan. Tak malu ke kesana kesini angkat Anwar jadi PM8? Kalau Anwar boleh buktikan beliau command control of PKR, baru noleh nak tunjuk taring. Ini tidak....kalau Azmin camp protest keluar PKR, berapa kerat aje MP PKR????

  ReplyDelete
 3. Bagaimanakah Kualitas Hadis Panji Hitam yang Dinubuwatkan Rasulullah? Benarkah Thaliban dan Qaeda Chechen kaum yang tidak pernah dikalahkan..!?

  Mereka menggunakan hadis tentang pasukan panji berikut:

  يَقْتَتِلُ عِنْدَ كَنْزِكُمْ ثَلَاثَةٌ كُلُّهُمُ ابْنُ خَلِيفَةَ، ثُمَّ لَا يَصِيرُ إِلَى وَاحِدٍ مِنْهُمْ، ثُمَّ تَطْلُعُ الرَّايَاتُ السُّودُ مِنْ قِبَلِ الْمَشْرِقِ فَيُقَاتِلُونَكُمْ قِتَالًا لَمْ يُقَاتِلْهُ قَوْمٌ – ثُمَّ ذَكَرَ شَيْئًا فَقَالَ – إِذَا رَأَيْتُمُوهُ فَبَايِعُوهُ وَلَوْ حَبْوًا عَلَى الثَّلْجِ، فَإِنَّهُ خَلِيفَةُ اللَّهِ الْمَهْدِيُّ

  Tiga golongan saling berperang memperebutkan kekuasaan kalian. Mereka adalah anak-anak penguasa. Kekuasaan tidak menghampiri seorang pun dari ketiganya. Lalu muncul pasukan dengan bendera hitam dari arah timur. Mereka memerangi kalian dengan peperangan yang belum pernah dilakukan sebelumnya oleh suatu kaum. Ketika kalian melihat pasukan panji hitam, berbaiatlah kepadanya, sekalipun dengan cara merangkak di atas salju. Sungguh, ia adalah khalifah Alllah, Al-Mahdi (HR. Al-Hakim)

  Hampir semua sanad hadis pasukan panji hitam, bermasalah (baca: daif dan palsu..!!). Simpulan ini meneguhkan pernyataan Ibnu Kathir (w. 774 H.) yang menyatakan semua sanad hadis pasukan panji hitam bermasalah. Karena terdapat perawi-perawi kurang kredibel dalam masing-masing sanad.

  Kelompok-kelompok tukang klaim tersebut mempermainkan dalil-dalil agama bila terdesak dan mula memperlecehkan hukum hakam dalam Al Quran ada yang klaim hukum islam sudah lapuk ketinggalan zaman seperti pengamal liberalos G25 dan pluralist murtad dan sebagainya.

  Dalam masa sama idola pemimpin mereka sanggup bersekongkol menyokong gerakan COMANGO, SIS dan Pembenci Hudud, bersekongkol dng Pluralisma Murtad dan Komunis Avanglis melunakkan suara dengan kelompok LGBT dan Gay.

  Ini kah kualiti Pengibar Panji Hitam bila kecendurangan utk tutup kesalahan(cover-up) contoh kes BMf bunuh Syuhada Jalil Ibrahim sampai sekarang pembunuh bebas dan kaya raya 7 keturunan yang berkaitan orang kesayangan/kepercayaan menjurus kpd salahguna kuasa dan tak menghormati rule of law. Mereka berusaha menklaim ciri-ciri pemimpin kelompoknya dengan Panji Hitam dan pendukungnya. Nauxubillahmin zalik..!!

  Hari ini, ciri-ciri kelompok pengklaim itu hadir di hadapan kita. Mereka mengklaim para pengikutnya sebagai ahli tauhid, muwahhid, mukmin sejati dan mujahid... Apakah sifat sifat ini ada dikalangan idola pemimpin mereka yang terkenal mencipta fitnah jijik dengan kata-kata lidah bercabangnya...!!??

  Sedang umat Islam yang enggan mendukung, mereka sebut kafir, musyrik, dan thaghut. Tidak sedikit ulama yang dimusuhi, syiah wahabi dan dikafirkan, dan dibunuh.

  Kelompok ini memiliki beberapa ciri khusus yang akan lebih memudahkan bagi seseorang untuk mengenalinya. Meskipun demikian, tidak mudah bagi seseorang untuk menjustifikasi kelompok tertentu bahwa mereka adalah Ashhabu Rayati Suud.

  Ciri-ciri tersebut juga banyak dimiliki oleh banyak manusia atau kelompok..!! Sedang riwayat yang menunjukkan asal keberadaan mereka (Khurasan) merupakan sebuah wilayah luas yang dihuni oleh banyak manusia.

  INIKAH CIRI2 PANJI HITAM YANG DIJANJIKAN
  FITNAH UTURN RASUAH UGUT JADI AMALAN
  ACAH POWER GADUH SATU DONIA TUNJUK CHAMPION
  AKHIRNYA KUASA PIBG LAGI POWER JADIKAN RUJUKAN

  Siapakah sebenarnya Kelompok Panji Hitam itu yang kelak menjadi pendukung Al Mahdi ?

  ReplyDelete
 4. sambung..

  Kelompok umat Islam ini adalah kelompok elit umat Islam. Mereka adalah sekelompok kecil kaum kuat berpegang dan beriman ‘fundamentalis Islam’, yang luarbiasa menjunjung sunnah dan hukum hakam Islam di tengah kelompok umat Islam yang telah mulai lalai, memperlekehkan hukum hakam, perlecehkan hukum, hadis dan pandangan ulama dari kewajiban berpegang teguh dengan Al-Qur’an dan As-Sunnah.

  Kelompok kelompok ini adalah ‘muslim-muslim militan’ yang sangat dikhawatirkan oleh AS dan Barat akan mengancam kepentingan mereka. Memperkenalkan istilah 'terorrisme' dan pengganas memfitnah mereka. Ini lah FITNAH yang ditanamkan oleh minda sejagat hingga pemimpin islam terpengaruh dengan dakyah fitnah mereka

  KALAU SI FITNAH JIJIK DI NUBUWAH KAN
  COMANGO GAY PLURALIS DIJADI KAWAN
  ASAL ANAK CUCI KRONI SENANG SAKAN
  JANGAN MIMIP NAK KIBAR PANJI HITAM

  Rasulullah saw menamakan kelompok ini sebagai ath-thaifah al-manshurah, kelompok yang mendapatkan kemenangan. Penamaan ini merupakan sebuah janji kemenangan bagi kelompok ini, baik dalam waktu yang cepat maupun lambat, baik kemenangan materi maupun spiritual.

  Antara hadits-hadits tentang ath-thaifah al-manshurah tersebut adalah sebagai berikut:

  “Akan senantiasa ada "satu kelompok" dari umatku yang meraih kemenangan (karena berada) di atas kebenaran, orang-orang yang memperkasakan Islam, musuh tidak akan mampu menimbulkan ancaman bahaya kepada mereka, sampai datangnya urusan Allah sementara keadaan mereka tetap seperti itu .”[1]

  Sebab ciri-ciri tersebut juga banyak dimiliki oleh banyak manusia dan kelompok, sedang riwayat yang menunjukkan asal keberadaan mereka (Khurasan) merupakan sebuah wilayah luas yang dihuni oleh banyak manusia.

  KALAU INI JON DOE KATA SI PENGIBAR PANJI HITAM
  AJOMM KITA BUAT FITNAH JANJI KAYA SAKAN
  KITA U TURN RASUAH UGUT JUAL AKIDAH JADI TAULADAN
  ASALKAN KAYA RAYA ANAK CUCU KITA SEKELIAN

  Namun demikian – banyak terlepas pandang bahwa Thaliban dan Al-Qaeda atau Wilayah Cechnya Russia memiliki ciri-ciri yang banyak keserupaannya dengan kelompok Ashabu Rayati Suud beberapa riwayat yang menjelaskan keberadaan kelompok ini, di antaranya adalah sebagai berikut

  □ “Akan keluar sebuah kaum dari arah Timur, mereka akan memudahkan kekuasaan bagi Al Mahdi.”

  □ “Dari Khurasan akan keluar beberapa bendera hitam, tak sesuatupun bisa menahannya sampai akhirnya bendera-bendera itu ditegakkan di Iliya (Baitul Maqdis).”

  DAH DI INGATKAN JANGAN BUAT RAMALAN
  TENTANG TARIKH MASA & ORANG PILIHAN
  BIAR KAN SAJA ITU KAN DAH KERJA TUHAN
  WEII..!! TAK PAYAH MEMANDAI TUNJUK ADA KELEBIHAN..!!

  FormulaElakLagakPandai = Haah Tepuk + Pop Corn Tambah + BMF

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehehe... Apabila seorang pembenci nubuwwah gundah gulana, maka dicarilah tulisan orang lain yang dia sendiri pun tak faham untuk menenangkan kegundahannya.

   Ketika John Doe dengan yakin boleh berkata Tun Mahathir adalah Pembawa Panji Hitam, pembenci Tun pula hanya mampu berharap Tun Mahathir bukan orangnya. Sekiranya ia benar-benar yakin Tun Mahathir bukan orangnya nescaya ia akan berupaya untuk menujukkan sosok seorang lelaki lain yang sebagai calon alternatif. Hakikatnya ia tidak mampu.

   Isu 'khurasan' dan taliban ini telah saya jawab dulunya tetapi pembenci nubuwwah gemar mengulang-ulang perkara yang sama yang pernah dijawab.

   Saya copy paste semula tulisan saya yang pernah disiarkan lama dahulu untuk menambahkan kegundahan hati pembenci nubuwwah yang berselindung di sebalik dakwaan dia juga pencinta nubuwwah seperti saya, hanya sahaja berdasarkan sumbernya orang itu bukan Tun Mahathir. Hehehe...

   (Bersambung)

   Delete
  2. Dengan izin tuan blog,

   Mohon tampal komen saya di blog lain.

   GENG NAJIB = PASUKAN PANJI HITAM PALSU (siri 1/2)

   -----------------

   Saya tertarik dengan kewujudan satu entiti baru yang menggunakan nama Jundullah @ Ashabu Raayati Suud.

   Jundullah bermaksud tentera Allah sedang Ashabu Raayati Suud pula bermaksud Pasukan Panji Hitam. (Sepatunya Ashaabu Ar-raayatu As-suud, Arrayatu diletak secara marfu' kerana ia kembali menjadi mudhaf dan As-suud pula menjadi mudhafun ilaih kepadanya).

   Selepas membaca gaya penulisannya maka nyatalah bahawa dia adalah GENG NAJIB.

   Hahahaha, bukti nyata GN keresahan apabila saya memberitahu bahawa Tun Mahathir adalah Pembawa Panji Hitam yang pasukannya bakal menang mutlak di Al-Malhamah Al-Kubra yang sering saya sebutkan sebagai Pertempuran Klimaks, dan untuk menutup keresahan dirinya dia sendiri menggunakan nama Jundullah @ Ashabu Raayati Suud.

   Inilah orangnya yang sebelum ini memetik ucapan Ustaz Zulkiflee dari Indonesia yang mengatakan bahawa Pasukan Panji Hitam itu datangnya dari Khurasan dan ia adalah Taliban.

   Wahai GN, kalau sdr benar-benar percaya dengan pendapat Ustaz Zulkiflee tersebut maka sudah tentulah sdr sebagai bukan anak Khurasan tidak layak menggunakan nama tersebut. Nyatalah sdr hanya beralasan.

   Apapun ia bukanlah isu besar bg saya kerana apabila sampai masanya kebathilan itu pasti akan lenyap, dan sebagaimana Al-Alrqam yang turut pernah menyangka mereka adalah Pasukan Panji Hitam telah lenyap, maka sedemikianlah sdr dan golongan pendusta seperti sdr yg mengaku Pasukan Panji Hitam juga akan lenyap, tewas di tangan Pasukan Panji Hitam yang sebenar.

   Baiklah, sedikit perkongsian pada ilmu dan hikmah.

   Ashaabu Raayatu Suud yang bermaksud Pasukan Panji Hitam dikhabarkan memiliki seorang ketua dan ketua mereka bergelar Sohibu Rayatu Suud yang bermaksud Pembawa Panji Hitam. Ashaab adalah jamak kepada sohib yang secara akarnya bermaksud 'tuan punya'.

   'Tuan Punya Panji Hitam' secara jamak adalah Pasukan Panji Hitam dan secara mufrad atau tunggal pula ialah Pembawa Panji Hitam iaitu ketua kepada pasukan ini.

   Nama kod sang Pembawa Panji Hitam ini yang disebut di dalam hadith ialah Shuaib Bin Soleh yang dengan gelarannya ialah At-Tamimi. Shuaib bin Soleh At-Tamimi ini telah pun John Doe kenalpasti iaitulah Mahathir Bin Mohamad At-Tamimi. At-Tamimi secara hikmahnya ialah Ta untuk Tun dan Mim untuk Mahathir dan Ta untuk Tanah dan Mim untuk Melayu. Secara hikmahnya Bani Tamim ialah bangsa Melayu dan Pemuda Tamim ialah Tun Mahathir.

   Shuaib Bin Soleh bermaksud 'bangsa kecil yang baik' menepati ciri bangsa Melayu dan Tun M pula adalah 'The Grand Old Man' bagi bangsa Melayu ini.

   Nama lain bagi Pembawa Panji Hitam yang disebut di dalam hadith pula ialah 'Fata At-Tamimi' yg bermaksud 'Pemuda Tamim'

   Hadith menggunakan kalimah 'fata' yang bermaksud pemuda dan bagi kalimah fata yang digunakan di dalam AlQuran ia turut boleh ditafsirkan secara majazi yang bermaksud 'muda dari semangat dan kekuatannya' dan tidak semestinya muda pada usia hakikatnya.

   Siapakah yang lebih hebat 'kepemudaannya' dari sudut semangat dan kekuatan bagi bangsa Melayu ini berbanding Tun M? Jawabnya ialah tiada.

   Ia berlainan dengan kalimah syabab yang membawa maksud 'pemuda' atau 'belia' kerana 'syabab' hanya boleh ditafsirkan secara hakiki iaitulah 'muda pada usianya' dan bukan selainnya.

   Delete
  3. GENG NAJIB = Pasukan Panji Hitam Palsu (siri 2/2)

   -------------

   Di dalam hadith juga disebutkan bahawa Pasukan Panji Hitam ini tidak pernah tewas kepada mana-mana pasukan pun. Ustaz Zulkiflee telah melihat hadith ini tanpa melihat hadith-hadith lain dan membuat kesimpulan mudah Pasukan Panji Hitam adalah Taliban kerana Taliban muncul di Afghanistan dan Afganistan adalah sebahagian dari Khurasan dan Taliban juga tidak pernah tewas.

   Sekiranya Taliban adalah Pasukan Panji Hitam, maka siapakah pula ketua mereka yang bergelar 'Pembawa Panji Hitam'? Jawabnya ialah tiada. Maka telahan ini tidak mungkin benar disebabkan ia bersalahan dengan hadith lain tentang Pembawa Panji Hitam yang bernama Shuaib Bin Soleh At-Tamimi.

   Mengapakah ia bukan mana-mana pasukan di Khurasan termasuklah Taliban? Banyak sebabnya tetapi saya hanya akan berkongsi pada ilmu bahasa dan geografi sahaja.

   'Khurasan' adalah kalimah bahasa Parsi yang bermaksud 'Timur'. Di dalam Bahasa Arab, Timur disebut 'Al-Masyriq'. Orang-orang Parsi di Iran sejak zaman Sasanid memanggil kawasan di Timur mereka iaitu Iran Timur, Afghanistan dan Pakistan sebagai Khurasan kerana Khurasan bermaksud Timur di dlm bahasa mereka. Selepas ribuan tahun, pada zaman Nabi saw sehingga ke hari ini tempat ini dikenali sebagai Khurasan walaupun di kalangan orang-orang yang tinggal lebih Timur daripada kawasan ini, contohnya orang Malaysia. 'Khurasan' telah berevolusi daripada bermaksud arah di dlm bhs Parsi menjadi nama khas bagi kawasan itu.

   Hadith2 tentang Pasukan Panji Hitam ada yang menggunakan kalimah Al-Masyriq dan ada yang menggunakan kalimah Khurasan. Kurang kritikal maka pembuat telahan terus membuat kesimpulan bahawa keduanya adalah sama. Hakikatnya keduanya tidak sama sbgmn bezanya maksud qabla dan qibal.

   Kitab2Arab dahulukala tidak meletakkan baris pada kalimah. Maka 'qabla' dan 'qibal' kedua-duanya ditulis sama iaitu qa ba lam (قبل). Dibaca 'qabla' maksudnya 'sebelum' dan dibaca 'qibal' maksudnya 'arah'.

   Kedua2 kumpulan hadith Panji Hitam menggunakan qa-ba-lam di dalam tulisan. Begini :-

   من قبل المشرق
   من قبل الخراسان

   Khurasan adalah satu nama khas yang merujuk kepada satu tempat spesifik. Kalimah sebelumnya tidak boleh dibaca sebagai 'qibal' yang bermaksud arah. Arah hanya untuk Timur Barat Utara dan Selatan, sepertimana hadith menyebut 'min qibalil masyriq' yg bermaksud 'dari arah Timur'.

   Bagi nama tempat yang khusus seperti Khurasan ataupun sesuatu kejadian khusus qa-ba-lam sebelumnya
   mesti dibaca 'qabla' yang bermaksud sebelum. Contohnya ialah ayat 10 surah Al-Hadid yang berbunyi 'min qablil fath' yang bermaksud 'sebelum pembukaan'.

   Maka bacaan yang betul (من قبل المشرق) dibaca 'min qibalil masyriq' dan (من قبل الخراسان) dibaca 'min qablil Khurasan' yg bermaksud 'sebelum Khurasan'. Maka pasukan ini tidak muncul di Khurasan sebaliknya di satu kawasan yang secara geografinya ia terletak di timur dan timurnya adalah sebelum Khurasan.

   Saya telah memberitahu bahawa ia adalah Malaysia. Walaupun demikian ia sudah tentu bukan Najib dan Gengnya kerana mereka telah tewas sdg hadith memberitahu pasukan ini tak pernah tewas. Maka tindakan GN menggunakan nama ini adalah satu kepalsuan.

   Dahulu Al-Arqam pernah menyatakan mereka adalah Pasukan Panji Hitam. Mereka Tersungkur di Pintu Syurga dan akhirnya lenyap di tangan PM-4.

   Kini GN pula memanggil pasukannya sebagai Pasukan Panji Hitam, selepas
   Najib dan pasukannya 'Tersungkur di Persada Takhta' di tangan PM-7.

   Maka, secara hikmahnya UmNo bakal mengalami nasib yg sama sebagaimana Al-Arqam.


   Wallahu a'lam.

   Delete
  4. Lupakan tentang perkara-perkara yang memerlukan ilmu dan menelaah untuk dapatkan kesimpulan. Hanya jawab soalan mudah ini sahaja. Sekiranya enggan menjawab, maka itu tandanya diri adalah seorang pembenci kebenaran yang sekalipun tahu kebenarannya tetapi enggan mengakuinya.

   Soalan2 mudah:-

   1. Tun Mahathir telah memimpin 6 PRU dan menang kesemuanya. Tunjukkan mana-mana pemimpin dunia demokrasi hari ini yang memiliki separuh sahaja rekod itu iaitu 3 PRU. Kalau menang PRU hanya setakat 2 kali, itu belum lagi dikira jamak, kerana 'jamak' hanya angka 3 ke atas. Tunggal disebut mufrad dan 2 disebut muthanna.

   2. Sebagaimana yang diketahui Pembawa Panji Hitam adalah orang yang bakal menabalkan khalifah akhir zaman, kerana dialah sang Pembawa Panji Sang Khalifah. Sekiranya mahu menjadi penabal seorang khalifah seseorang itu mesti telah layak digelar sebagai 'penabal raja' (maksud sebenar King Maker). Tun Mahathir telah menabalkan 6 orang raja. YDPA 8, 9, 10, 11, 12, dan terkini 16. Sila munjukkan mana-mana individu lain di dunia Islam yang telah menabalkan hanya separuh dari jumlah itu, iaitu 3 orang raja untuk melayakkan dia menjadi calon penabal seorang khalifah.

   3. Tun Mahathir memerintah @ mentabir negaranya dari Putrajaya iaitu sebuah Bandaraya yang ia sendiri dirikan dan bukan yang ia warisi daripada mana-mana pemerintah @ pentabdir sebelumnya. Tunjukkan mana-mana pemimpin dunia Islam lainnya baik dunia demokrasi mahupun dunia monarki yang memerintah atau mentadbir negaranya daripada sebuah Bandaraya yang ia sendiri dirikan dan bukan diwarisi daripada mana-mana pemerintah sebelumnya.

   4. Pemuda Tamim adalah Pejuang Kebenaran Zaman Fitnah dan demikian ia akan dilemparkan dengan cercaan yang luar biasa oleh para ahli fitnah dan ruwaibidhah semuanya. Disebabkan namanya MAHAthir, Tun telah diberikan cercaan daripada namanya seperti Mahazalim, Mahababi, Mahakutty, Mahafiraun dan banyak lagi. 'MAHA' bermaksud 'tiada bandingan'. Maka tunjukkan seorang pemimpin dunia Islam lain yang telah dicerca melebihi cercaan yang dilemparkan kepada Tun untuk membuktikan dia memiliki ciri kedua pemimpin 'Kaum Yang Didatangkan' iaitulah 'mereka berjuang pada jalan Allah dan tidak takutkan cercaan orang-orang yang mencerca' seperti yang dikhabarkan Al-Maidah :54.

   Sebagaimana namanya yang bermaksud 'tiada bandingan', Tun Mahathir memang tiada bandingan pada 4 perkara di atas oleh sesiapa pun di akhir zaman fitnah ini iaitulah:-

   1. Tiada sesiapa yang pernah menang PRU walau separuh jumlah kemenangannya.

   2. Tiada sesiapa pernah menabalkan raja walau separuh jumlah raja yang ditabalkannya.

   3. Tiada sesiapa yang mentadbir / memerintah negaranya daripada sebuah Bandaraya yang ia sendiri dirikan dan bukan diwarisi daripada pemerintah / pentadbir sebelumnya.

   4. Tiada sesiapa yang dilemparkan apa-apa cercaan yang setara dengan cercaan-cercaan yang dilemparkan ke atas Tun Mahathir.

   Kepada pembenci Tun @ pembenci kebenaran, silakan terus bergundah gulana, Tun Mahathir adalah orangnya dan pasukannya yang bakal menang mutlak di pertempuran klimaks zaman fitnah kelak.

   Hehehehe... Asal kelak jangan cakap tiada sesiapa yang telah memberikan nasihat dan peringatan tentangnya.

   Que sera sera; W2020M.

   Wallahu a'lam.

   Delete
  5. persoala yg lansung tak dijawab samada berpanton atau berhujah bakal pembawa panji itam itu sifatnya si lidah bercabang, i turn, acah power, kroni, raauah dan kaki fitnah bakal panji hitam lansung ko buat buat buto wahai jon doe... klu itu ciri ciri nya lepas ni jom semua rakyat mesia semua buat hal yg sama yg penting anak cucu kito pun nak kayo...


   faham ke tak maksud aku ni wahai jon doe...!?

   Delete
 5. Macam2 la korang ni kikiki..

  ReplyDelete