Thursday, February 20, 2020

Anak Vincent Tan Chryseis Tan dan Faliq Nasimuddin of Naza sedang bercuti di atas Equanimity

Anak Vincent Tan Chryseis Tan dan Faliq Nasimuddin of Naza sedang bercuti di atas Equanimity: Anak Vincent Tan of Berjaya, si Chryseis Tan, dan suaminya, Faliq Nasimuddin of Naza , sedang bercuti di atas Equanimity. Naza dan Berjaya baru je dpt tender supply kereta krjaan bernilai lebih RM1.5 billion untuk 5 tahun, ye lah mungkin celebrate la kot baru score one big job. Equanimity ni d

2 comments:

  1. Buat apa bercuti diatas Equanimity KD Rosmah, Najib dan jho low dah pernah tidur berak dan kencing atas kapal tu.. Jho low siap pancut memancut lg ki ki ki.

    Pasal tender kereta ada orang melayu lain boleh kasi harga lagi murah dak kalau ada memang tak patut la bagi kroni kerajaan.. Tapi kalau ada pun setakat syarikat jual AP Ali baba.. Pastu sembang tepi longkang ja lebih tak yah la ki ki ki ki.... Tapi kalau ada towkey boleh bagi murah pun sah kena check juga wajib kroni Anuar kut.. Mana ada takda kroni tapi sekiranya pembelian di buat open tender tak yah bising la open tender yg kita marah ini under table macam Najib Rosmah ki ki ki

    ReplyDelete
  2. Lagi masalah bila duit projek solar sekolah pedalaman dirembat olh perakus mata duitan. Mata duitan melancong keluar negara tiap bulan berbelanja ratusan ribu. Dia sapa? Menteri ke? Anak raja ke? Dia cuma isteri menteri je tp belanja mengalahkan raja. Balik2 kata dia anak bangsawan. Puik....

    ReplyDelete