Wednesday, February 12, 2020

JIKA DIBERI PILIHAN, AKU PILIH KHAIRUL AZAM NEXT PM.. GOOD FOR ALL MALAYSIAN

Vernacular schools challenge: MCA, MIC, Gerakan, Dong Zong and 10 others allowed to join lawsuit: (MMO) - The High Court today allowed 14 organisations, including political parties such as MCA, MIC, Gerakan and education and language groups, to become part of politician Mohd Khairul Azam Abdul Aziz's constitutional challenge against vernacular schools in Malaysia. High Court judge Datuk Nordi

6 comments:

 1. Kluangman.. Suka hati hang la nak calon siapa pun asal Jangan orang yg ada salsilah main belakang jantan dan kaki menyamun.

  ReplyDelete
 2. Freedom of choice.

  Sesiapa sahaja bebas memiliki pilihan masing-masing tetapi hanya dia yang diizinkanNya sahaja yang bakal menduduki kerusi PM sebagai PM-8.

  Apapun hanya seorang yang hilang ruh Iman dan Islam demi mengejar habuan duniawi sahaja yang akan mempromosikan seorang peliwat tegar untuk menjadi PM-8. Melihat dan mengetahui seorang ahli maksiat yang luar biasa sekali maksiatnya, tetapi kekal mempromosikannya menjadi pemimpin utama negeri demi habuan duniawi yang sedikit lagi sementara adalah perbuatan yang bahtil dan pasti tidak akan diredhai Allah.

  Walaubagaimanapun, itu tidaklah merisaukan John Doe barang sedikit pun kerana John Doe berkeyakinan penuh bahawasanya Allah pasti tidak akan memberi izin untuk seorang peliwat yang telah disabitkan meliwat menjadi PM di negara yang bertuah ini.

  Pilihan John Doe sbg PM-8; DS Mukhriz Mahathir, Timbalan Presiden PPBM sebagai 'Kaum Yang Didatangkan' seorang yang bijak, bebas skandal, tahan lasak, dan terbukti rela melepaskan jawatan yang sedang disandangnya semata-mata kerana tidak mahu bersubahat dengan kleptokrasi.

  Kalau mencari tempat mandi
  Pertama teluk kedua pantai
  Kalau mencari pemimpin negeri
  Pertama elok kedua pandai

  DSMM memiliki kedua-duanya.

  Wallahu a'lam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hari ini di You Tube, penceramah Terkenal Indonesia, Ustadz Abdul Somad membongkar azab di atas kesombongan & kezaliman Republik China Komunis terhadap kaum Muslim Uyghur.

   Beliau menyebut ini adalah berkat doa2 pemimmpin2 Islam dari pelbagai negara serta organisasi2 yg turut dihadhiri oleh YDPA, Tun M, PM Turki, Hj Hadi Awang sewaktu KL Summit pd Dis lepas.
   (Puak2 Umno termasuk Kejora dulu memperlekehkan usaha Tun ini).

   Virus Corona yg dicipta di laboratorium di Yuhan untuk menghapus Muslim Uyghur berbalik menjadi senjata makan tuan. Negara China kini sepi & lengang dalam ketakutan, aktiviti ekonominya terbantut dan bakal musnah. Yg paling ajaib, dulu jilbab diharamkan tapi kini raKyatnya menutup kepala & muka dan ikut2 warga islamnya bersolat (semua boleh dilihat di You Tube).

   Delete
  2. Rosmah jdi pilihan utama Othman Ahmad sebagai PM~8.

   Delete