Sunday, February 23, 2020

KHABAR ANGIN TERBARU: ANWAR PM8

Mengadap Agong besok petang.




7 comments:

  1. Tak usah ko nak sindir dan perli anwar....ko memang suka sindir anwar...

    Hanye madey yg ko pooja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KHABAR ANGIN Mahathir kerajaan baru
      Ada yg kata aku syok sendiri

      KHABAR ANGIN Anwar pm8
      Ada yg kata aku sindir Anwar


      KHABAR ANGIN YG Mana satu buat kau hanging satu badan
      Kikikiki

      Delete
  2. He he he

    Someone wrote at Blog Shahbudin late last nite.....

    “…..Adalah terbaik dengan perkenan YDPA, kerajaan perlu membubarkan parlimen dan PRU15 akan diadakan serta-merta”.
    ——————————————————————————-

    My RESPONSE:
    Tuuu dia….si ‘Rear’ Admiral pun apa lagi melenting kepanasan dgn muka monyoknya dalam tv keluar malam tadi membentan-bentan konon “Ada pihak berkhianat terhadap kerajaan PH.
    Habislah angan2 tak sudah2 dia nak jadi PM,
    Hancusss, mampusss…..!!

    Tuu lah padahnya, bila dgn The World Renowned Statesman, Nuar & geng2 Stor kunyit nak buat gara2 & ngacah2 ganggu gugat. Dia dah terjolok sarang tebuan, daaaa….!!

    Kita semua tunggu episod selanjutnya besok – Tun dgn pasukan barunya akan membubar kerajaan PH atas perkenan YDPA.

    ReplyDelete
  3. KD buat spekulasi yg boleh sebabkan jon dog sesak napas...

    ReplyDelete
  4. Wowwwww...,KONSENSUS MAKAN MALAM BERSAMA ends with 131 MPs all smiles and puas hati, you,......!!

    It's splashed in The Star front page today, man.

    That's it.....The Grand Old Statesman with the trust & confidence of Umno and Pas as well as support from Sabah & Saraeak have check-mated Anwar, PKR, DAP, PAN and their cronies.
    It's game over.....!!

    So, that's it, The Brilliant Tun Mahathir has outgunned Anwar again and again.

    Plain and simple......!!

    Amacam Kejora.....??

    He he he
    Hi hi hi
    Ho ho ho
    Ha ha ha

    ReplyDelete
  5. Betullah kata bro JD...

    Which ever circumstances or side Tun M stands, he bound to win, with the Grace of Mighty Allah SWT, of course.

    ReplyDelete