Friday, February 14, 2020

MASA MASIH ADA SEHINGGA NOVEMBER 2020 UNTUK RAKYAT BANGKIT TOLAK KEMUDARATAN ....

Rakyat Perlu Bangkit Tolak 'Kerajaan Kemudaratan' – Tok Mat

# Selepas Tun berundur - perjuangan melalui PH sudah menjadi sia² ..

6 comments:

 1. Sekarang pon sia2.. Harapan hancur..

  ReplyDelete
 2. Rakusnya DAP dan bodohnya Mujahit, Mat Sabu, Bang Non dan pemimpin pH yang lain.

  Saya percaya Malaysia akan lebih aman tanpa DAP

  Namun meletakkan harapan kepada DAP (42 kerusi) untuk membawa perubahan kepada negara yang menjadikan Islam sebagai Agama Persekutuan dan bangsa Melayu serta Bumiputera sebagai rakyat majoriti adalah satu kesilapan yang besar.

  Para pemimpin DAP dicanang sebagai adil dan bersih dari rasuah ternyata meleset jauh.

  1- Ada MP dan ADUN yang terlibat menyokong kumpulan militan LTTE (Melaka, NS dan PP)

  2- Ada MP yang mendakwa bahawa datuknya, pejuang komunis adalah pejuang kemerdekaan (NKM – Perak).

  3- Ada MP yang mendakwa bahawa Melayu adalah pendatang (YB Kulasegaran)

  4- Ada Exco DAP yang didakwa merogol pembantu rumahnya (Perak).

  5- Ada MP yang dituduh terlibat rasuah tetapi kes diketepikan oleh AG (PP).

  6- Ada YB yang memiliki 2 kerakyatan, Malaysia dan AUSTRALIA (YB Sarawak)

  7- Ada taikun DAP yang ditangkap PDRM kerana terlibat dengan pengedaran dadah (PP)

  8- Ada YB Melayu DAP yang memperjuangkan tanah kekal (999 tahun) untuk kampung baru Cina (Perak)

  9- Ada taikun DAP yang menghina ATM (Perak)

  10- Ada MP DAP agar hak untuk murtad dilaksanakan di Malaysia dan perjuangkan ICERD (MP Batu).

  Ini hanyalah sebahagian daripada banyak lagi contoh kejadian dan tragedi.

  Bolehkah anda membangunkan Malaysia baharu yang adil bersama pemimpin parti politik kiasu dan cauvinis serta antinasional?

  Apatah lagi dengan masa depan Melayu dan Islam dengan dominasi politik yang begitu berat sebelah kepada DAP.

  Saya yakin bahawa Malaysia akan lebih aman tanpa DAP.

  Orang Melayu, umat Islam, Bumiputera Sabah dan Sarawak serta seluruh rakyat Malaysia yang patriotik tidak harus dipermainkan oleh politik licik puak kiasu yang cauvinis ini.

  Maka Celaka lah mereka yang membuat FITNAH..!!!

  Dari Mahkamah : Semoga laknat Allah ditunjukkan di dunia pada Maha Fitnah jijik dan kunco kunco nyabagi pengajaran pada rakyat Malaysia dimasa akan datang.
  Siapa MO1 1MDB Akhirnya Terjawab.

  Bekas CEO 1MDB Datuk Shahrol mengaku dialah MO2 yang disebut dalam laporan DOJ...
  dan paling mengejutkan lagi, MO1 yang selama ini kononnya adalah DSN rupanya rupanya tidak benar sama sekali.

  MO1 yang sebenarnya adalah Casey Tang yang juga merupakan Bekas Pengarah Eksekutif 1MDB !!
  Ternyata benar apabila DSN mengatakan mahkamah akan menjadi tempat segala kebenaran terungkap itu bukan hanya retorik dari DSN semata mata..

  Hari ini telah telah terbukti bahawa DSN bukanlah watak yang digelar sebagai MO1 didalam laporan DOJ itu..

  Dan celakalah mereka yang menuduh, memfitnah dan menghina DSN selama ini..
  Tegakkan Kebenaran, Hapuskan Kebathilan..

  Pada Allah lah kita berserah diri, dan Allah lah sebaik baik pelindung...

  Doa DSN termakbul hari ini, satu daripada sekian banyak tuduhan dan fitnah kepada nya telah terungkai... ...celaka lah mereka dengan azab di dunia ini lagi.

  Kartunis juga tak terlepas dosa

  Kebenaran akan menjelma....

  Berdosa besar kepada yg memfitnah ,menyokong, bersongkol mereka yg membuat fitnah untuk habuan dunia.


  Naib Presiden ISMA

  ReplyDelete
 3. Tok Mat Hassan meroyan.

  Dia buat-buat tak sedar yang kemenangan PH menumbangkan BN pada PRU14 yang lalu telah menyelamatkan negara ini daripada malapetaka yang besar sekiranya BN telah menang.

  UmNO di bawah Najib telah menjadi Kaum Yang Berpaling. Mereka telah melakukan pengkhianatan yang sangat besar kepada agama bangsa dan negara, dan Tok Mat adalah sebahagian daripada pasukan pengkhianat ini.

  Syukur Tun telah menang dan selamatkan negara ini daripada terus dijarah Najib & Co. yang mana Tok Mat adalah sebahagian daripadanya.

  Meroyan teruslah Tok Mat, meroyan teruslah UmNO. Kalian telah Tersungkur Di Persada Takhta dikerjakan Mahathir & Co. dan sekarang sedang melalui tempoh-tempoh akhir kewujudannya sebelum jemaah bathil yang bernama UmNO ini dilenyapkan sama sekali bagi memberi laluan kepada perubahan zaman.

  30 tahun yang lampau ketika menjadi Presiden UMNO jemah Orang-orang Yang Beriman, Tun telah membuat satu ucapan tentang masa depan UMNO dan berkata bahawa disebabkan pemimpin-pemimpin UMNO yang tidak lagi berjuang demi rakyat, tetapi hanya berjuang memperkayakan diri, pada tahun 2020, UMNO tidak lagi akan berkuasa kerana telah ditolak oleh rakyat. Kemudian Tun telah meneruskan ucapannya dan berkata bahawa pada tahun 2020 UmNO tidak lagi akan wujud.

  Hari ini kita sedang melalui awal tahun 2020. Pada 01.01.2020, bahagian pertama firasat Tun Mahathir 30 tahun dahulu telah pun berlaku. UmNo benar-benar telah kehilangan kuasanya akibat ditolak oleh rakyat, dan ketika perkara itu berlaku Tok Mat menjadi sebahagian daripada UmNO yang ditolak oleh rakyat.

  In shaa Allah sebelum tahun 2020 melabuhkan tirainya, kita sama-sama akan melihat bahagian kedua firasat Tun Mahathir 30 tahun dahulu benar-benar menjadi kenyataan. UmNO yang telah pun kehilangan kuasa ketika bangsa Mim memasuki hari pertama di dalam tahun 2020, akan benar-benar lenyap dan tinggal di dalam lipatan sejarah sebelum bangsa Mim memasuki hari terakhir di tahun 2020.

  Pasukan Panji Hitam Palsu iaitu Al-Arqam telah Tersungkur Di Pintu Syurga dan kemudian menjadi sejarah, selepas tewas kepada pasukan Mahathir & Co yang ketika itu adalah PM-4.

  Dengan izin Allah, apabila Tun Mahathir yang kini kembali ke persada takhta sebagai PM-7, benar-benar dibuktikan sebagai Pembawa Panji Hitam yang sebenar, kesemua jemaah bangsa Mim yang bathil akan ditinggalkan sama sekali oleh bangsa Mim yang diselamatkan daripada kebingungan, dan lenyap di dalam lipatan sejarah. Termasuk yang bakal lenyap ini ialah jemaah Kaum Yang Berpaling yang bernama UmNO.

  "Ittaquu firosatal-mukmin, fainmahu yanzhuru binurillah" - "takutlah kamu akan firasat seorang mukmin, kerana sesungguhnya dia melihat dengan nur Allah".

  Que sera sera.

  Wallahu a'lam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Panji hitam kau pulak adalah Palsu dalam KePalsuan jauh hebat kePalsuannya al arqam.

   Delete
 4. Kesilapan bangsa Melayu dari hinggap istana hingga ke pegawai cabuk (dari zaman dulu dan selamanya) ialah mereka merasa bangga & bergaya dikelilingi penasihat bangsa asing spt omputeh & blah blah blah,

  keduanya merasa hebat dikerumuni penjilat2 terhormat (golongan pemodal kapitalis) yang mempengaruhi racun pikir pemimpin melayu sehingga gagal mengenal erti RUH melayu dan agamanya maka melayu (pengikutnya) di bawah seperti anjing kurap dan peminta sedekah di tanahnya sendiri.

  Di bawah sedar, kita dijajah dari segi ekonomi pada masa itu dengan meletak kepercayaan hanya bangsa tertentu yang boleh menaikkan ekonomi negara kita. Melayu tidak pandai dan bodoh, tak moden & tak bergaya.

  Dekad ini, kita dimomokkan pula dengan salah laku dan integriti, kita satu bangsa yang korup maka biar bangsa lain memimpin kita sebab mereka kununnya lebih bersih, dan kami kaya, berjaya lebih daripada bangsa melayu.

  Begitulah permainan mereka supaya melayu itu nampak hodoh dan kotor dan begitulah mereka menjatuhkan kerajaan melayu perlahan² dengan licik tipu daya dan kata kata 'manis' mereka & perlahan² pemimpin yg jauh terpesong dengan sumpah janji kpd bangsa Melayu akhirnya menyedari kita sudah jatuh perangkap dan gaung yang dalam.

  Singapura sejarah paling jelas untuk pelajaran kpd pemimpin Melayu tapi mereka mabuk dan buta selamanya bagaimana suatu bangsa menjatuhkan nenek moyang mereka!

  ReplyDelete