Wednesday, February 26, 2020

SABAR: PLAN A

Tiga blok sekarang
PH
Mahathir
UMNOPAS

Semua baru tunjuk plan A masing²

4 comments:

 1. “Negara melalui stock market telah kehilangan RM42 bilion dalam masa satu hari kerajaan jatuh, ianya tidak boleh dibandingkan dengan RM400 Juta kos pilihanraya umum, terlalu jauh sekira dibandingkan,” katanya. – MalaysiaGazette

  ReplyDelete
 2. DIKTATOR INI MESTI DIHENTIKAN SEGERA!


  1.Kenyataan Tun Mahathir semalam jelas menunjukkan beliau seorang DIKTATOR.Noktah.

  2.Mari kita semua rakyat Malaysia yang masih waras,celik dan cinta kepada negara ini merafak sembah kepada DYMM YDP Agung agar menarik balik kuasa yang diberikan kepada Mahathir dalam kadar segera.

  3.Kerajaan Perpaduan adalah manifestasi seorang diktator yang mahu berkuasa total dan berselindung disebalik nama baik perpaduan.

  4.Kenyataan diktator ini semalam juga secara terang dan terbuka mencabar kuasa DYMM sendiri yang sedang dalam proses membuat keputusan sesuai dengan peruntukan kuasa yang ada pada baginda.

  5.Makanya sebelum diktator ini melakukan lebih banyak kerosakan kepada negara beliau mesti dihentikan daripada memiliki sebarang kuasa pemerintahan serta merta.

  Mohamad Ezam Mohd Nor
  27Feb2020, 3 Rejab 1441H

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kesian tengok Ezam ni, akhir2 ini kerap buat kenyataan agar dapat publisiti .cuba buat comeback tapi tak ramai yang peduli .Dah macam level Rani Kulop kipidap si penjaga kotak kotak ni .
   KD bagus keluarkan komen diatas .

   Delete
  2. Ezam nih dah sasau sebab kena gantung tak bertali, kena cerai tak bertalaq, merayau ke sana sini minta simpati.

   Delete